Instagram video indir

Denizbank Sim Kart Bloke Kaldırma 2022

Denizbank Sim Kart Bloke Kaldırma 2022 ÇağrıMerkezin

İnternet ve Mobil Bankacılık Hizmetleri, giriş yapıldığı zaman işlemleri kolaylıkla gerçekleştirmeyi sağlamaktadır. Ancak telefon ve sim kart değişimlerinde giriş yapılmak istenen hizmetler bloke edilir ve sim kart bloke gerçekleşir. Denizbank Sim Kart Bloke Kaldırma işlemi kartınız bloke edildikten sonra uygulanabilmektedir.

GSM operatörleri, 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren, SIM kartı ve cihazı uyumlu müşteriler için 4.5G mobil iletişim altyapısını kullanmaya başlamıştır.

SIM kartlarını, 4.5G ile uyumlu SIM kartlarla değiştiren müşterilerimizin internet ve mobil bankacılık kanallarına girişi aşamasında, SMS ile gönderilen tek kullanımlık şifrenin yasal düzenlemelere bağlı banka uygulamaları nedeniyle iletilememesi söz konusu olabilecektir.

Denizbank A.Ş.

Denizbank Sim Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır?

Hat değişikliği sebebiyle ya da 4.5 G operatör internet hizmetlerinden yararlanmak amacıyla Sim kartı yenilmesine giden Denizbank müşterileri 3 farklı yöntemle Denizbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemini yapabilirler. Bunlar; Denizbank Şubeleri, Denizbank ATM’leri ve Denizbank İnternet Bankacılığıdır. Denizbank Şubelerinde diğer işlemlerde olduğu gibi sıra alarak Denizbank Temsilcisine, Denizbank Sim Kartı Değişikliğiyle alakalı taleplerin iletilmesi yeterli olacaktır. Fakat bazı durumlarda Denizbank şubelerinde sıra beklemek istenilmediği zaman aynı işlem şekilleri Denizbank ATM’leri üzerinden de yapılabilmektedir.

Denizbank ATM Sim Kartı Bloke Kaldırma

2014 yılına kadar olan zaman diliminde ATM üzerinden Sim kartı bloke kaldırma işlemi hizmetleri söz konusu değildi. Fakat 2014 yılından itibaren Denizbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri ATM yoluyla yapılmaya başlanarak hem banka şubelerinin iş yüklerinin hafifletilmesi hem de mevcut müşterilerin işlemlerini hızlı olarak yapabilmeleri sağlanmıştır. Denizbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri, Denizbank ATM’leri üzerinden şu şekilde yapılmaktadır:

Bu şekilde çok kısa bir zamanda ATM üzerinden Sim kartı blokeleri kaldırılabilir. Fakat müşterilerşn mevcut bulunduğu bölgede ATM bulunmuyorsa ya da ATM’lerin bulundukları yer müşterilere uzak kalıyorsa; internet üzerinden Denizbank Sim Kartı Bloke Kaldırma alternatif yolu değerlendirilebilir.

Denizbank İnternet Bankacılığı Sim Bloke Kaldırma

Hat değişikliği sonrasında Denizbank online bankacılığı kullanmak isteyen Denizbank müşterileri, denizbank.com.tr web sitesi üzerinden bloke kaldırma sorunlarını çözebilmektedir. Sim kartı değişikliklerinde internet bankacılığının kullanılabilmesi için gerekli adımlar ise şu şekildedir:

Bu yolla Açıkdeniz menüsü üzerinden dilenilen anda dilenilen yerden giriş yapılarak birçok Denizbank işlemleri güvenli olarak gerçekleştirilebilir.

Denizbank Sim Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır?

Hattınızı değiştirmenizden dolayı bir güvenlik önlemi olarak uygulanan sim blokesi, tüm bankalarda yapılmaktadır. Sim kart değişikliği veya operatör taşımasından dolayı Denizbank internet bankacılığına veya mobil bankacılığa giriş yapamıyorsanız, bu durumda aşağıda yer alan yöntemleri kullanarak Denizbank sim kart bloke kaldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz:

1. Müşteri hizmetlerinden sim bloke kaldırma

7/24 hizmet veren Denizbank müşteri hizmetleri numarası ‘ü arayarak karşınıza çıkan sesli komut sistemine “sim kart bloke kaldırma” diyerek ilgili menüye aktarılabilir, müşteri temsilcisiyle görüşerek siminize uygulanan blokeyi anında kaldırabilirsiniz.

2. Denizbank ATM’den sim bloke kaldırma

Denizbank ATM’sine kartınızla giriş yaptıktan sonra “Diğer İşlemler” menüsünden “Sim Kart Bloke Kaldırma” menüsüne gelerek telefon numaranızı ve yeni operatörünüzü seçerek hattınızdaki blokeyi ATM aracılığıyla kaldırabilirsiniz.

3. Denizbank İnternet Bankacılığından Sim Bloke Kaldırma

Bir diğer bloke kaldırma yöntemi ise Denizbank internet bankacılığıdır.

https://www.denizbank.com/ sitesinden “Giriş” butonuna basarak internet bankacılığı sayfasına gidin.

“Şifremi Unuttum” butonuna tıklayarak bilgileri doldurun ve devam edin.

Şifrenizi yenileyin.

Youtube video indir
Exit mobile version