Instagram video indir

Fibabanka Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Fibabanka Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ÇağrıMerkezin

Fibabanka çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Fibabanka müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Fibabanka şikayet hattına erişebilirsiniz. Fibabanka müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Fibabanka A.Ş., 2010 yılında Fiba Grup tarafından kurulmuş bir bankadır. Finansbank’ın eski sahibi Hüsnü Özyeğin Finansbank’ı sattıktan sonra Fibabanka’yı kurmuştur. Fibabanka, Bireysel ve Kurumsal olarak 2 ayrı dalda müşterilerine hizmet vermektedir.

Fibabanka’nın Türkiye genelinde toplam 74 şubesi bulunmaktadır. Bu şubeler; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Düzce, Gaziantep, İçel, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kayseri ve Trabzon illerinde bulunmaktadır. Ayrıca çok sayıda ATM’si bulunmaktadır

FİBABANKA ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Fibabanka, 2010 tarihinde anlarız hızla, çözeriz hızla anlayışıyla müşterilerini önemseyen, onların ayağına giden banka misyonuyla hizmet vermektedir. Türkiye’de toplamda 59 şubesiyle müşterilerine kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel, tarım ve özel bankacılık alanlarında hizmet vermektedir. Dijitalleşme, tabana yaygın bankacılık anlayışı, mutlu çalışan, mutlu müşteri hedefleriyle Türkiye’nin en sevilen bankası olmak için hizmet vermekte ve kalitesini artırmaktadır. Türkiye’nin en sevilen bankası olma vizyonuyla, insanları mutlu edecek en hızlı bankacılık misyonuyla hareket eder. Saygılı, samimi, sonuç odaklı bir kurumdur. Fibabanka çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

FİBABANKA MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Mutlu banka, mutlu müşteri anlayışı olan Fibabanka, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutarak kalitesini artırmaktadır. Müşteri ilişkilerine önem verdiği için tüm çalışanları performans sitemine bağlıdır. Hedefler, sonuçlar ve müşteri ilişkilerinin değerlendirildiği bu uygulama senede bir defa yapılır. Çalışanların ücretlendirmesi de performansa ve iş değerlendirme sistemine bağlıdır. Tüm bu sistemler müşteriyi merkeze alarak planlanmıştır. Müşteri memnuniyeti anlayışı had safhada olan Fibabanka’ ya 444 88 88 numaralı müşteri hizmetleri numarası aranarak her türlü bilgi ve istekleri bildirebilir, mutlu ve hızlı bankacılık anlayışıyla karşılaşılır. Çağrı merkezi numarası arandığında tüm işlemlerde yardımcı olunan müşteri temsilcisiyle karşılaşılır. Kalite standartları gereği görüşme kayıt altına alınıp müşterilere daha iyi hizmet vermek adına kullanılır. Öneri, istek ve şikayetlerinizi Fibabanka müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

FİBABANKA MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

2010 yılında bankacılık piyasasına giren Fibabanka, hızlı bankacılık, mutlu müşteri anlayışıyla hizmet veriyor. Ürün ve hizmetlere ilişkin tüm sorunlarla internet sitesinde, telefon bankacılığında, mobil bankacılığıyla hizmet veriyor. Kredi kartı işlemleri, kredi işlemleri,  diğer bankacılık işlemlerinin tamamını telefon bankacılığıyla yapılabilir. Telefon bankacılığında müşteri temsilcisiyle görüşme yapmak için sıra beklememek için 444 88 88 aranır. Sesli menüden sonra 7 tuşlanır ve müşteri temsilcisiyle direkt bağlanma gerçekleşir. Müşteri kitlesi büyüdüğü için Fibabanka müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

FİBABANKA ŞİKAYET HATTI

Fibabanka’nın hedefi müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır.  Bunun için müşterilerden gelen her türlü şikayet, öneri ve memnuniyeti önemser. Fibabanka ile iletişime geçip öneri, dilek ve şikayetleri info@fibabanka.com.tr e-posta adresinden mesajlar iletilebilir. fibabanka.com.tr adresinden iletişim sayfasına girilince iletişim sayfasında iletişim formu kolaylıkla doldurulabilir. Kurum ile şikâyetlerde telefon bankacılığı numarası ve şubelerden de kullanılabilir.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Fibabanka müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Fibabanka şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Fibabanka’nın 444’lü bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla kaıp/çalıntı kart bildirimi yapabilir, tüm bankacılık işlemlerinizi yapabilir, kredi kartı borç sorgulama işlemlerinizi yapabilir, internet ve mobil şube şifre işlemleri yapabilir; istek, soru, öneri ve şikayetlerinizi Fibabank’a bildirebilirsiniz.

Fibabanka Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
444 88 88

Aşağıdaki kısa kodlamalar sayesinde  hangi işlemi yapmak istediğiniz bölümü kodlayarak ve sadece telefondan doğru numarayı arayarak Fibabanka müşteri hizmetlerine hemen bağlanabilirsiniz.

Fibabanka müşteri hizmetlerine bağlanma:

İletişim Bilgilerimiz

Şirket Unvanı : Fibabanka A.Ş.
Sorumlu Kişi : Fibabanka Üst Yönetimi
Ticaret Sicil No : 272902
Mersis No : 0209-0007-8081-4852
Genel Müdürlük Adres : Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No:129 -34394 Şişli – İstanbul
Tel No : (0212) 381 82 82
Fax No : (0212) 258 37 78
Web Sitesi : www.fibabanka.com.tr
Denetim Merci : Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Türkiye Bankalar Birliği Bireysel Müşteri Hakem Heyeti

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Youtube video indir
Exit mobile version