Instagram video indir

İş Bankası İnternet Alışverişine Açma (Videolu)

İş Bankası İnternet Alışverişine Açma (Videolu) ÇağrıMerkezin

İş bankası, Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası, Atatürk’ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi’nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kuruldu. İş Bankası ilk Genel Müdürü Celal Bayar’ın liderliğinde iki şube ve 37 personel ile hizmete başladı. Nominal sermayesi 1 milyon TL’ydi. Bu sermayenin fiilen ödenen 250 bin TL’lik bölümü ise bizzat Atatürk tarafından karşılanmıştı.

İşCep Kullanarak Online Alışveriş Açma / Kapatma

İş bankası müşterilerine özel hazırlanmış olan, bankacılık işlemlerinizi kolay bir şekilde halledebileceğiniz İşCep uygulaması ile, kartınızı online alışveriş hizmetlerine açabilir ya da kapatabilirsiniz. Eğer İşCep uygulaması kullanarak İş bankası kartınızı online alışverişe açmak ya da kapatmak istiyorsanız, şu adımları uygulayarak işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Öncelikle İşCep uygulmasını açın. TC kimlik numarası ve şifrenizi girdikten sonra telefonunuza gelecek onay SMS’inde yer alan kodu, sizden istenilen kutucuğa yazıp giriş yapın.
  2. Sol üstte yer alan menü butonuna tıklayarak ya da ekranın solundan sağına doğru parmağınız ile dokunarak yan menüyü açın.
  3. Menüde “Kartlarım” > “Kart Ayarlarım” > “Kullanım Tercihleri” sayfasına ulaşın.
  4. Bu sayfada çeşitli seçenekler göreceksiniz. En üst bölgede “İnternetten Alışveriş” bölümünü göreceksiniz. Burada yer alan “Yurt İçi” ve “Yurt Dışı” seçeneklerinin yanında bulunan butonu aktif ettiğinizde, İş bankası kartı ile online alışveriş aktif olacaktır.  Eğer İş bankası kartı ile online alışveriş ayarlarını kapatmak istiyorsanız, burada bulunan seçenekleri pasife almanız yeterlidir.

İş bankası Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma / Kapatma

İş bankasının web sitesine, tarayıcı üzerinden erişerek de online alışveriş tercihlerini değiştirmeniz mümkün. Bunun için yapmanız gerekenler oldukça basit.

  1. İlk olarak İş bankası sitesine girmek için www.isbank.com.tr adresine gidin.
  2. Sağ üst tarafta yer alan “İnternet Şubesi” kutucuğundaki seçeneklerden “Bireysel” butonuna tıklayın.
  3. Karşınıza yeni bir sayfa gelecektir. Burada sizden T.C. kimlik numaranız ve şifreniz istenecek. Gerekli bilgileri girip devam edin.
  4. Bir sonraki kısımda size SMS olarak gönderilen mobil onay kodu istenecek. SMS içeriğinde yer alan kodu buraya girip devam edin.
  5. Soldaki menüden “Kartlarım” > “Kart Ayarlarım” > “Kullanım Tercihlerim” kısmına ulaşın.
  6. Karşınıza çıkan sayfadaki seçeneklerde, “İnternetten Alışveriş” kısmında yer alan “Yurt İçi” ve “Yurt Dışı” seçeneklerinin yanında bulunan butonu aktif edin. Böylece İş bankası kartı ile online alışveriş aktif hale gelecektir. Eğer İş bankası kartınız ile online alışveriş yapmak istemiyorsanız, bu butonu pasif hale getirerek, online alışverişe kapatabilirsiniz.

SMS ile İnternet Alışverişine Açma Nasıl Yapılır?

İş Bankası kredi kartı veya banka kartınızı internet alışverişine açmak için bir SMS atmanız yeterlidir. İnternet alışverişine açmak istediğiniz kartınız için yapmanız gereken işlemler;

Telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek SANALONAY yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 rakamını yazdıktan sonra 4402’ye mesaj göndermeniz yeterlidir. Bu şekilde hem banka kartınızı hem de kredi kartınızı internet alışverişine açabilirsiniz. Aşağıdaki yollarla da açma ve kapatma işlemlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

İş bankası Çağrı Merkezi İle Online Alışveriş Açma / Kapatma

İş bankası kartı ile online alışveriş seçeneğini açmak ya da kapatmak için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem de çağrı merkezini arayarak yapacağınız işlemdir. Böylece mobil uygulama ya da internet bankacılığı sistemi ile uğraşmadan direkt olarak telefon bankacılığı ile işleminizi halledebilirsiniz.

Bu işlemi gerçekleştirebilmek için “0850 724 0 724” numaralı hattı arayıp İş bankası çağrı merkezine bağlanabilir, ardından müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kartınızı online alışveriş için açabilir ya da kapatabilirsiniz.

İş Bankası İnternet Alışverişine Açma Hakkında

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) 27 Ekim 2016 tarihinde iletilen talimatı gereği, internetten alışveriş (e-ticaret) işlemlerine açık kalması için 31 Ocak 2018’e kadar onay verilmemiş olan mevcut bireysel kredi kartlarının, banka kartlarının ve ek kartların internetten alışveriş yetkileri kapatılmıştır. Sanal kartlarla internet alışverişi yapılabilmesi için ise onay verilmesine gerek duyulmamış olup, sanal kartların yetkileri açık durumdadır.

 Kartlarınızla internet alışverişi yapabilmeniz için aşağıdaki kanallarımızdan bireysel kartlarınızın internet alışveriş yetkisini tanımlayabilirsiniz:

 Maximum Mobil üzerinden Kartlarım / Kart Seçimi / Kart Ayarlarım / İşlem İzinleri adımlarını izleyerek kartlarınızın internet alışveriş yetkisini güncelleyebilirsiniz.

  İşCep üzerinden Kartlarım / Kart Ayarlarım / Kullanım Tercihleri / Kart Seçimi/ İnternetten Alışveriş kartlarınızın internet alışveriş yetkisini güncelleyebilirsiniz.

 İnternet Şube üzerinden Kartlarım / Kart Ayarlarım / Kullanım Tercihlerim / Kart Seçimi / İnternetten Alışveriş kartlarınızın internet alışveriş yetkisini güncelleyebilirsiniz.

 Kartınızın internet yetkisi kapalı ise, “SANALONAY” yazıp bir boşluk bırakarak  yetkisini açmak istediğiniz İş Bankası kredi kartı ya da Bankamatik kartınızın son altı hanesini 4402’ye SMS ile gönderebilirsiniz. SMS sonrasında tarafınıza tercihinizin alındığı yönünde bir bilgi mesajı iletilecektir. SMS için GSM operatörleri tarafından bir SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
 0850 7240724 / Telefon Şubemiz üzerinden müşteri numaranız ve müşteri şifreniz ile bağlanarak kartlarınızın internet alışveriş yetkisini güncelleyebilirsiniz.
 Şubelerimiz üzerinden kartlarınızın internet alışveriş yetkisini güncelleyebilirsiniz.

İnternet Alışverişine Açma veya Kapatma İşleminin Diğer Alternatifleri

  1. Maximum Mobil: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Kartlarım › Kart Seçimi › Kart Ayarlarım › İşlem İzinleri adımlarını takip ederek kredi kartınızı e-ticarete açabilirsiniz.
  2. İnternet Şubesi: isbank.com.tr’den bireysel internet şubesine giriş yapınız. Sonrasında Kartlarım › Kart Ayarlarım › Kullanım Tercihlerim › Kart Seçimi › İnternetten Alışveriş adımlarını izleyerek kartınızı internetten alışverişe açabilirsiniz.
  3. Müşteri Hizmetleri: 0850 7240724 nolu müşteri hizmetlerini arayarak da kartınızı internete açabilirsiniz.
  4. İş Bankası şubelerine giderek de e-ticarete açma işlemini yapabilirsiniz.

Bireysel İnternet Bankacılığı | 7/24 Hızlı ve Kolay İşlem …

İş Bankası İnternet Bankacılığı ile 7/24 ödemelerinizi takip edebilir, avantajlı fiyat ve oranlarla işlemlerinizi hızlı ve kolay gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası Kartını İnternet Alışverişine Açma (Videolu)

21.10.2021 · İş Bankası kredi kartı veya banka kartınızı internet alışverişine açmak için bir SMS atmanız yeterlidir. İnternet alışverişine açmak istediğiniz kartınız için yapmanız gereken işlemler; Telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek SANALONAY yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 rakamını yazdıktan sonra 4402’ye mesaj göndermeniz yeterlidir.

İş Bankası İnternet Alışverişi Açma – Banka Bilgi

15.11.2021 · İş Bankası Müşteri Hizmetlerini Arayarak İnternet Alışverişi Açma. İş Bankası müşteri hizmetleri aracılığıyla kartları internet alışverişine açma işlemi yapmak isteyen kişilerin izlemesi gereken yol şu şekildedir: İş Bankası müşteri hizmetleri numarası olan 0 850 724 07 24 numaralı telefon aranarak ilgili …

İş Bankası İnternet Alışverişi Açma 2021 E-Ticaret Açma

Sayılan nedenler yüzünden İş Bankası kartı internet alışverişi açma alanında farklı yöntemler ortaya atılmıştır. Siz de kartınızla online alışveriş yapabilmek adına; Maximum Mobil’den kartlarım bölümüne girerek işlem görebilirsiniz. Kart seçimi, kart ayarları ve işlem izinler bu alanda atılması gereken diğer adımlardır.

İş Bankası kartını internet alışverişi açma

24.01.2018 · İş Bankası kredi kartı yada banka kartınızın internet alışverişlerine açılmasını isteyen kişiler, aralarında boşluk bırakarak “ONAY” yazıp herhangi bir bireysel İş Bankası kredi kartı ya da Banka kartının son altı hanesini 4402’ye SMS ile gönderin.

İş Bankası Maximum kredi kartı İnternet Alışverişine Açma …

23.01.2019 · İş Bankası Maximum kredi kartı İnternet Alışverişine Açma Kapama

İş Cepten İnternet Alışverişi Açma Kapatma(Kredi Kartı ve …

7.10.2019 · İş Bankası maxsimum kart ve bankamatik kartını internet alışverişine açma işlemi (e ticaret açma kapama) nasıl yapılır? Cevap bu videoda… -İş Bankası Maxim…

İş Bankası Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma ve Kapatma

15.11.2018 · İş Bankası Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma. Bankaya ait olan kredi kartlarından birisini kullanıyorsanız ve yukarıda ki talimat gereği online alışverişe kapalı olan kartınızın bu özelliğini aktif etmek istiyorsanız yapabileceğiniz farklı işlemler bulunuyor.

İş Bankası Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma …

3.10.2017 · İş Bankası Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Yöntemi Ülkemizde yaklaşık olarak 177 Milyon kredi kartı bulunuyor. Bu rakam bize gösteriyor ki ülkemizde ki tüketicilerin birçoğunda birden fazla kredi kartı var. Kredi kartının en sık kullanıldığı ortamlardan biri de internet. Kredi kartı ile internetten alışveriş yapan kişi sayısı her geçen gün artmakla …

İlk İmza Hesabını İnternet Alışverişine Açma | Technopat …

10.06.2019 · Türkiye İş Bankası ilk imza hesabımı internet alışverişine nasıl açabilirim? İnternetten araştırdım ancak açıklayıcı bir bilgi bulamadım. Bunun için banka şubesine mi gitmemiz gerekiyor?

İş Bankası İnternet Alışverişi Açma 2021 E-Ticaret Açma

İş Bankası internet alışveriş açma işlemlerinde olduğu gibi bu alana da seçenekler eklenmiştir. Böylelikle herkes bireysel olarak hesap ve alışveriş yönetimlerini gerçekleştirebilmektedir. Bununla birlikte, Vakıfbank internet …

İş Bankası İnternet Alışverişi Açma – Banka Bilgi

15.11.2021 · İş Bankası Müşteri Hizmetlerini Arayarak İnternet Alışverişi Açma. İş Bankası müşteri hizmetleri aracılığıyla kartları internet alışverişine açma işlemi yapmak isteyen kişilerin izlemesi gereken yol şu şekildedir: İş Bankası müşteri hizmetleri numarası olan 0 850 724 07 24 numaralı telefon aranarak ilgili …

İş Bankası Maximum Kredi Kartı İnternet Alışverişine …

İş Bankası İnternet Alışveriş Limiti Arttırma . Dilediğiniz an ihtiyacınız olan kart limitinizi kolayca arttırabilirsiniz. Dilerseniz İş Bankası internet alışveriş limiti arttırmak için 0850 724 0724 numaralı çağrı merkezini arayarak internet alışverişine açma …

İş Bankası Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma …

3.10.2017 · İş Bankası Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Yöntemi Ülkemizde yaklaşık olarak 177 Milyon kredi kartı bulunuyor. Bu rakam bize gösteriyor ki ülkemizde ki tüketicilerin birçoğunda birden fazla kredi kartı var. Kredi kartının en sık kullanıldığı ortamlardan biri de internet. Kredi kartı ile internetten alışveriş yapan kişi sayısı her geçen gün artmakla …

Youtube video indir
Exit mobile version