Instagram video indir

BUDO Çağrı Merkezi | Budo İletişim Numarası 2022

BUDO Çağrı Merkezi | Budo İletişim Numarası 2022 ÇağrıMerkezin

BUDO yani Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi, Ocak 2013 yılında Bursa ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Yine aynı şekilde Bursa ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımı İDO ile de sağlanmaktadır ancak yoğunluk olması ve bir alternatif daha olması açısından kurulmuştur.

BUDO Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) ulaşım hattını arayarak seferler ve bilet işlemleri hakkında firmanın hizmetlerine ilişkin kurumsal destek alabilirsiniz. Güncel iletişim kanalları üzerinden yağacağınız tüm görüşmeleriniz kısa süre içinde sonuca bağlanacaktır. Bilet işlemleri, sefer sorgulama ve hizmet detaylarına ilişkin konularda çağrı merkezi üzerinden destek alabileceğiniz gibi şikayet ve talepleriniz için de ulaşım hattını kullanabilirsiniz.

  • BUDO Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 850 99 16

BUDO Yardım Merkezi (SSS)

BUDO kurumsal iletişim adreslerini kullanarak işlem gerçekleştirmeden önce firmanın hızlı yanıt servisi üzerinde yer alan hazır yanıtlara göre hızlı bir şekilde sorunlarınız hakkında çözümler elde edebilirsiniz. Yardım merkezi üzerinde yer alan sık sorulan soruların yanıtlarını inceleyerek merak ettiğiniz birçok konu hakkında kurumsal destek almanız mümkündür. BUDO sefer ve hizmetlerine ilişkin aradığınız soruların yanıtını bulamadığınız takdirde kurumsal iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede işlem gerçekleştirmeniz ve bilgi almanız mümkündür.

  • BUDO Sıkça Sorulan Sorular – Destek Merkezi
  • BUDO Sefer Saatleri

BUDO Kurumsal İletişim E – Posta Adresi

 elektronik posta adresini kullanarak BUDO hizmetleri ve seferleri hakkında tüm konularda resmi yazışmalarınızı ilgili birimler ile gerçekleştirmeniz mümkündür. E – posta ile göndereceğiniz iletilerinizde ayrıca iletişim bilgilerinizi de paylaşmanız kısa sürede yanıt almanızı sağlayacaktır. İster online iletişim kanalları üzerinden isterseniz de direkt olarak yolcu ulaşım hattını arayarak her konuda sorun bildirimi veya hizmet detayları hakkında genel bilgileri talep etmeniz mümkündür.

BUDO Şikayet Hattı

BUDO seferleri sırasında, sefer öncesinde veya sefer sonrasında gerçekleşen tüm hizmet aksamlarına ilişkin her konuda şikayetlerinizi güncel iletişim kanalları üzerinden firmaya iletmeniz mümkündür. Görüş, öneri ve şikayetlerinizi güncel iletişim kanalları üzerinden firmaya iletmenizin ardından kısa süre içinde söz konusu sorunun çözümü sağlanacaktır. Sorunlarını hakkında en etkili çözümler ise ulaşım hattı üzerinden sağlanacaktır.

  • BUDO Şikayet Hattı: 0850 850 99 16

BUDO Bilet Satışı ve E – Bilet İşlemleri

BUDO bilet satış işlemleri için mobil uygulamalar üzerinden veya resmi web sitesi aracılığıyla işlem yapabilirsiniz. Kalkış, varış ve tarih bölümlerini seçerek işlemlerinizi rahatlıkla tamamlayarak bilet satın alabilir ve sorgulayabilirsiniz.

  • BUDO Bilet Satışı

BUDO Sosyal Medya Hesapları

Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) resmi sosyal medya hesaplarını kullanarak güncel sefer duyuruları, hizmet yenilikleri ve diğer birçok farklı konu hakkında güncel duyurulara kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya üzerinden etkileşime geçerek geri bildirim vermeniz de mümkündür.

  • BUDO Facebook
  • BUDO Twitter

BUDO ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

BUDO’nun 0850’li bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla BUDO seferleri ve saatleri hakkında tüm detaylı bilgilere sahip olabilir, bilet satın alma işlemleriniz hakkında destek alabilir; istek, soru, öneri ve şikayetlerinizi kolayca bildirebilirsiniz.

BUDO çağrı merkezi iletişim numarası üzerinden çıkacağınız sefer hakkında bilgi alabilir ya da seferin iptal olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Çağrı merkezini kullanarak müşteri temsilcisi ile görüşebilir istediğiniz konu hakkında bilgi alabilrisiniz.

BUDO Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0850 850 99 16

Bursa Belediyesi bünyesinde çalışma sağlayan BURULAŞ ulaşım şirketine bağlı BUDO, İstanbul ilinde Kabataş, Eminönü-Sirkece ve Büyükçekmece deniz otobüs iskelelerini kalkış ve varış noktası olarak belirlerken, Bursa’da yalnızca Mudanya Deniz Otobüsü İskelesine sefer gerçekleştirmektedir.

0850’li bir çağrı merkezi bulunan BUDO, müşterilerine bu numara üzerinden tüm desteği sağlamaktadır. Seferler hakkında bilgi ve saat bilgisini öğrenebilir, bilet satın alma işlemleriniz hakkın bilgi talep edebilirsiniz. İstek ve sorularınızı BUDO yetkililerine bu numaradan ulaştırabilirsiniz.

BUDO Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Direk Bağlanma:

0850 850 99 16

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir