Instagram video indir

“Diamond Coin” emtia olarak işlem görmeye başladı

Dünyanın en değerli madeni olan elmas, ilk kez emtia piyasalarından finansal bir araç olarak sayıldı. Diamond Coin ismiyle küresel emtia …
“Diamond Coin” emtia olarak işlem görmeye başladı ÇağrıMerkezin

Dünyanın en değerli madeni olan elmas, ilk kez emtia piyasalarından finansal bir araç olarak sayıldı.

Diamond Coin ismiyle küresel emtia pazarlarında alınıp satılabilir hale gelen bu elmasları, Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Institute – IGI) sertifikalandırdı.

Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Institute – IGI), Diamond Standart tarafından çıkarılan dünyanın ilk ve tek yasal elmas emtiası Diamond Coin’i sertifikalandıran bağımsız kuruluş oldu.

Ticaret ve yatırım amacıyla kullanılan dijital para birimlerinin yükselişe geçmesi, değerli madenlerin de bu yönde kullanılmasına olanak sağladı. Sayısı her geçen gün artan, tamamen dijital, şifrelenmiş sanal para birimlerine Diamond Coin de eklendi.

Her biri 5 bin ABD Doları değerinde olan Diamond Coin’den 50 bin adet hazırlanarak tüm küresel yatırımcılar için Diamond Standart’ın internet sitesinden (https://diamondstandard.co/offering) satışa sunuldu.

Günümüzde lüksün simgesi olan ve tasarruf amacıyla da kullanılan elmas, Diamond Coin sayesinde ilk kez emtia piyasasındaki yerini aldı. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar için elmasa yatırım yapma fırsatı doğuran Diamond Coin, resmen finansal araç haline geldi.

Diamond Coin’e IGI (International Gemological Institute) Sertifikası

Yatırımcımlar için piyasaya sürülen Diamond Coin, New York’a sevk edilmeden önce Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Institute – IGI) laboratuvarı tarafından sertifikalandırıldı.

Dünya mücevher pazarında yaklaşık yarım yüzyıldır mücevher, kıymetli taş ve pırlanta üzerine eğitim veren Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Instıtute – IGI), sahip olduğu 18 laboratuvardan günlük 20.000 sertifika yayınlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
USDTRY analizi ÇağrıMerkezin
Read More

USDTRY analizi

İçerisinde bulunduğumuz haftaya 8.17 seviyelerinde başlangıç yapan USDTRY paritesinde hafta içerisinde hafif aşağı yönlü hareketlenmeler yaşanmış ...
Youtube video indir