Instagram video indir

Papilon’da atama

Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş’de genel müdür ataması yapıldı. Papilon …
Papilon'da atama ÇağrıMerkezin

Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş’de genel müdür ataması yapıldı.

Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş’de genel müdür ataması yapıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, ”Şirketimizin artan odak alanlarını organizasyonel olarak da desteklemek, sürekli değişim ile bilgiyi en etkin şekilde yönetebilmek ve teknoloji satışlarımıza ivme getirmek amacıyla, ekibimize üst düzey bir katılım söz konusudur. Yönetim kurulu kararı ile genel müdür (CEO) olarak atanan Oral Tugay Tuntaş, görevine başlamıştır. Şirketimizde 2013’ten bugüne genel müdür olarak görev yapan Dr. Doğan Demir, yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiş olup aynı zamanda CKO (Chief Knowledge Officer) olarak bilginin organizasyondaki değişken sürekliliği ve teknoloji çıktıları konusunda yapmış olduğu çalışmalarına kararlılıkla devam edecektir.” denildi.
 

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Teknik seviyeler ÇağrıMerkezin
Read More

Teknik seviyeler

Brent Petrol 64.00 desteğinin üzerinde fiyatlamaların oluşması pozitif olarak değerlendirilebilir. Brent Petrol 64.00 desteğinin üzerinde ...
Youtube video indir