Instagram video indir

“Enflasyondan kaynaklı refah düşüşüne yönelik tedbirleri sürdüreceğiz”

Ak Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyondan kaynaklı refah düşüşüne yönelik tedbirleri sürdüreceklerini belirtti
"Enflasyondan kaynaklı refah düşüşüne yönelik tedbirleri sürdüreceğiz" ÇağrıMerkezin

Ak Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enflasyondan kaynaklanan refah kaybını adım adım telafi edecek tedbirleri hayata geçireceklerini söyledi. Erdoğan “işçisi, işvereni, çiftçisi, memuru, emeklisiyle her kesimin sıkıntısına çare olacak paketler hazırlayıp uygulamaya koyuyoruz.

Başta devlet bankalarımız olmak üzere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz, inşallah bu çerçevede önümüzdeki haftalarda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız ” dedi.

Erdoğan 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamının hedeflerine uygun bir seviyede çıktığını ifade etti.

Erdoğan ekonomiye dair şu açıklamaları yaptı;

“Ekonomide büyük bedeller ödedik, ödüyoruz. Kendimize yeni yollar, araçlar bularak yatırım-istihdam-üretim-cari fazla yoluyla büyümeyi sürdürecek TEM’i hayata geçirmeyi başardık. Geçtiğimiz yılı yüzde 11 büyüme ile kapatmıştık. İlk çeyrek yüzde 7,3 olarak açıklandı. İstihdamda tarihimizin rekorunu kırdık.

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz ancak küresel dalgalanmaların etkisiyle benzer sıkıntıların tüm dünyada yaşandığını unutmamalıyız. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sarılarak çalışmaya devam edersek bu süreci de en hasarla atlayacağız. Hiçbir insanımızı yokluğun, yoksulluğun pençesine terk etmeyeceğiz.

Tarım Kredi Kooperatifimizin açtığı mağaza sayısı 1300’e ulaştı. Bunu da 3 bine çıkarmak. Tedbirleri adım adım hayata geçireceğiz. İşçisiyle, işvereniyle, esnafıyla, emeklisiyle herkesimin sıkıntılarına çare olcak paketler hazırlıyoruz. Gençlerimize, kadınlarımıza, esnafımıza devlet bankaları başta olmak üzere her türlü desteği vereceğiz.”

‘Enflasyondan kaynaklı refah düşüşüne yönelik önlemleri sürdüreceğiz’

Ak Parti Küme toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enflasyondan kaynaklanan refah kaybını adım adım telafi edecek önlemleri hayata geçireceklerini söyledi. Erdoğan “işçisi, patronu, çiftçisi, memuru, emeklisiyle her bölümün meşakkatine deva olacak paketler hazırlayıp uygulamaya koyuyoruz.

Başta devlet bankalarımız olmak üzere her türlü takviyesi vermeye devam edeceğiz, inşallah bu çerçevede önümüzdeki haftalarda yeni muştularla milletimizin karşısında olacağız ” dedi.

Erdoğan 2022 yılı birinci çeyrek büyüme sayısının maksatlarına uygun bir düzeyde çıktığını tabir etti.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
4441444 ÇağrıMerkezin
Read More

4441444

4441444 numarası kime ait? 4441444 telefon numarası, 444 1 444 müşteri hizmetleri hakkıonda bilgi alabilirsiniz.
YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı! 2022 YKS sınav yerleri sorgulama ekranı ÇağrıMerkezin
Read More

YKS sınav giriş belgeleri erişime açıldı! 2022 YKS sınav yerleri sorgulama ekranı

Üniversite sınavına kısa bir zaman kala YKS sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılım sağlayacak öğrenciler YKS sınav yerleri sorgulama ekranını araştırıyor. İşte, 2022 YKS sınav yerleri sorgulama ekranı…
Youtube video indir