Instagram video indir

Google Müşteri Hizmetleri | Google İletişim

Google Müşteri hizmetleri telefon numarası, Google iletişim numarası hizmetleri sorgulama
Google Müşteri Hizmetleri | Google İletişim ÇağrıMerkezin

Dünyanın en güçlü ve en değerli şirketleri arasında yer edinen Google, 1998 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. Yapay zeka, dijital reklam, arama motoru, mobil uygulama, e – ticaret, çevrim içi bilgi dağıtımı vb. internet tabanlı hizmetleriyle birçok şirketi geride bırakmayı başarmıştır. Her gün Google arama motoru aracılığıyla iki trilyonu aşkın arama yapılır. Ayrıca internet trafiğinin %95’lik kısmı da Google aracılığıyla sağlanır. Bu nedenle teknoloji, internet ve bilgi teknolojisinin en önemli şirketi konumundadır.

Google Çağrı Merkezi

Telefon Numarası Google New York
Çalışma Saatleri Pazartesi – Cuma 09:00 A.M – 05:30 P.M (GMT-4)
Direkt Bağlanma Operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz. (İngilizce)

Google İletişim

Yardım Merkezi Google ile ilgili sorunlarınıza çözüm bulmak için tıklayın.
Google Yardım Topluluğu Google uzmanları ve kullanıcılarına soru sormak için tıklayın.
Gazeteciler İçin Google Mail Adresi
Google WorkSpace  Google WorkSpace kullanıcılarına özel iletişim sayfası için tıklayın.
Google My Business  Google Benim İşletmem hakkında yardım almak için tıklayın.
Google İş Başvurusu Google iş başvurusu için tıklayın.
Genel Müdürlük Adresi Eski Büyükdere Caddesi No: 209 Tekfen Tower Kat:9 Levent / Şişli / İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası Google Türkiye’nin genel müdürlük telefon numarası bulunmuyor.
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, Youtube LinkedIn

Google Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Google ve Google Türkiye ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Kullanıcıların en çok merak ettiği soruları araştırdık ve sizin için özenle yanıtladık! Yorumlarda Google iletişim deneyiminiz ve diğer konularla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Google’a Nasıl Ulaşabilirim?

Google’a ulaşabileceğiniz resmi bir telefon numarası yok. Ancak New York, Dubai, Austin, Chicago vb. farklı bölgelerdeki Google merkezlerini telefonla arayarak sorunlarınızı İngilizce iletebilirsiniz. Tüm konumları ve iletişim numaralarını görmek için tıklayın.

Google Kimin?

ABD merkezli Google, Sergey M. Brin ve Lawrence E. Page tarafından kurulmuştur ve günümüzde her iki isim aktif olarak Google’daki görevlerini sürdürmektedir.

Google Benim İşletmem Ücretsiz Mi?

Google’ın, işletme sahiplerine özel sunduğu My Business ücretsiz olarak kayıt ve kullanım imkanı sunuyor. Ancak rakiplerin önüne geçmek ve bilinirliğinizi artırmak için Google Ads ile ücretli reklam oluşturabilirsiniz.

Google Ads iletişim bilgileri için tıklayın.

Google Play Kartımdan Para Çekildi, Ne Yapmalıyım?

Google Play üzerinden uygulamalar aracılığıyla kartınızdan izinsiz/habersiz para çekildiyse Google yardım merkezi aracılığıyla itirazda bulunabilirsiniz. İtirazlar genellikle 3 iş günü içinde cevaplandırılıyor. Buraya tıklayarak itiraz oluşturabilirsiniz.

Google Yetkililerine Nasıl Ulaşabilirim?

Google yetkililerine ulaşmak için herhangi bir yöntem bulunmuyor. Aynı zamanda Google tarafından aradığını iddia ederek işletmenizin kaydı, Google Play harcamaları vb. gerekçelerle ücret isteyen kişilere itibar etmemelisiniz. Google’ın bu tarz bir hizmeti bulunmuyor.

GOOGLE MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Google müşteri hizmetlerine direk bağlanma işlemi nasıl yapılır? Google müşteri temsilcisine direk bağlanma yolları hakkında bilgi almak istiyorsanız bu başlığımıza göz atabilirsiniz. Dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi olan Google ziyaretçilerine bir çok hizmet sunmaktadır.

Google mail sistemi ile kullanıcıların birbirine elektronik posta göndermesine olanak sağlamaktadır. Google Gmail ile kişisel bir E-posta hesabı oluşturabilir ve diğer kullanıcılarla mail alışverişi yapabilirsiniz. Google arama motoru ile internette aradığınız sonuçlara en sağlıklı ve en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Google geliştirdiği eşsiz algoritmalar sayesinde kullanıcıların aradığı sonuçlara hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır.

Google Cloud özelliği ile internette bulut bilişim sayesinde alan kiralayıp veri depolayabilirsiniz. Google’nin güçlü sunucularında verileriniz güvenli bir şekilde saklanarak istediğiniz her an verilerinize ulaşma imkanı sunmaktadır. Google Drive özelliği ile dosya yükleme ve diğer kullanıcılara dosya paylaşma imkanı bulunmaktadır. Kullanıcıların kolay şekilde dosya paylaşımı yapmasını sağlayan Google, dosya yükleme ve indirme hızları ile kullanıcılardan tam not almaktadır.

Google’nin müşteri hizmetleri telefon numarası bulunmadığı için yaşamış olduğunuz sorunlara Google yardım merkezinden çözüm arayabilirsiniz. Bundan dolayı Google müşteri hizmetleri direk bağlanma imkanı bulunmamaktadır. Google ile ilgili yaşamış olduğunuz sorunları bizlerle paylaşabilirsiniz ayrıca yardım sayfasından yaşamış olduğunuz sorun hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

GOOGLE ŞİKAYET HATTI

Google şikayet hattı numarası var mı? Google’nin servislerini kullanan kullanıcılar yaşamış olduğu sorunlarla ilgili Google müşteri hizmetleri ile görüşmek istemekteler. Peki yaşamış olduğunuz sorunları iletebileceğiniz Google şikayet hattı numarası nedir onun cevabını verelim.

Şuanlık maalesef Google’nin bir şikayet hattı bulunmamaktadır. Bundan dolayı yaşamış olduğunuz sorunları iletebileceğiniz bir numara bulunmamaktadır. Diğer taraftan Google’nin gelişmiş yardım sayfası sayesinde yaşamış olduğunuz sorunlar için çözüm önerileri bulunmaktadır. İlgili sorunla ilgili çözüm adımlarını inceleyerek yaşamış olduğunuz sorunu çözüme ulaştırabilirsiniz.

Google Yardım Merkezi

Google Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası bulunmamaktadır. Yaşamış olduğunuz sorunları bu başlıktan inceleyerek çözüme kavuşturabilirsiniz.

Google Türkiye İstanbul Ofisi
Eski Büyükdere Caddesi No: 294
34394

Google Adwords Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
444 21 07

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir