Instagram video indir

ASKİ Çağrı Merkezi | İletişim Numarası | ASKİ Müşteri Hizmetleri

ASKİ Çağrı Merkezi | İletişim Numarası | ASKİ Müşteri Hizmetleri hakkında bilgi alabilrisiniz.
ASKİ Çağrı Merkezi | İletişim Numarası | ASKİ Müşteri Hizmetleri ÇağrıMerkezin

ASKİ Çağrı Merkezi Telefon Numarası

ASKİ kurumsal çağrı merkezi iletişim numaraları üzerinden kurumla her konuda görüşme sağlamanız mümkündür. Kartlı Sayaç Arıza numarası ve genel şikayet veya talepler için çağrı merkezi üzerinden görüşme sağlamanız mümkündür. Mavi Masa Çağrı Merkezi üzerinden de ayrıca vatandaşların ASKİ hizmetlerine yönelik tüm konularda kurumsal destek alması mümkündür. 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz tüm iletişim numaraları ASKİ’nin hizmet alanı içine giren her konuda sizlere kurumsal destek ve çözüm önerisi sunacaktır.

  • ASKİ Çağrı Merkezi Telefon Numarası: 0 312 616 10 00
  • ASKİ Mavi Masa Çağrı Merkezi: 153
  • ASKİ Kartlı Sayaç Arıza Telefon Numarası: 444 25 32
  • ASKİ Faks Numarası: 0 312 324 53 01

ASKİ Çağrı Merkezine Direkt Bağlanma

Arıza bildirimi, abonelik ve ödeme işlemleri ile ASKİ’nin diğer tüm hizmetlerine yönelik he konuda destek almak için üç haneli çağrı merkezi telefon numarasını kullanabilirsiniz. Çağrı merkezini günün her saatinde arayarak 7/24 olası arıza veya şikayet bildirimlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür. Çağrı merkezi numarasını aradıktan sonra herhangi bir tuşlama yapmadan direkt kurum temsilcisine bağlanmanız mümkündür.

ASKİ Abone Online İşlemler Merkezi

Online işlemler sayfası üzerinden ASKİ hizmetlerine yönelik birçok konuda kurumsal destek almanız mümkündür. İl/ilçe müdürlükleri iletişim kanallarını kullanmak zorunda kalmadan direkt online işlemler menüsü üzerinden birçok farklı konuda destek almanız mümkündür. Ödeme işlemlerinden başvuru işlemlerine kadar ASKİ’nin Ankara ve ilçelerinde sunduğu hizmetlere yönelik işlem gerçekleştirilebilir.

  • ASKİ Online İşlemler

ASKİ İletişim E – Posta Adresi

 elektronik posta adresini kullanarak kurumun hizmetlerine ilişkin her konuda bilgi edinebilir, teknik destek alabilir veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Kurumsal veya bireysel olarak yapacağınız tüm resmi yazışmalarınızda açık bir dille sorunlarınızı e – posta adresi üzerinden iletmeniz mümkündür.

ASKİ İletişim Formu

ASKİ şikayet, öneri ve başvurular için kullanabileceğiniz Mavi Masa iletişim formu sayesinde online olarak tüm sorunlarınızı iletmeniz mümkündür. Kişisel ve iletişim bilgilerinizi form üzerinde yer alan bölümlere girdikten sonra, mesajınızı yazarak gönderebilirsiniz. Öte yandan aynı sistem üzerinden başvuru takibi ve sorgulama işlemlerinin de yapılması mümkündür.

  • ASKİ İletişim Formu

ASKİ Şikayet Hattı

Şikayet bildirimlerinizi online iletişim kanalları üzerinden ASKİ’ye bildirebilir veya diğer güncel kurumsal iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Şikayet bildirimi için e – posta veya çağrı merkezi iletişim kanallarını kullanmanız mümkündür. Online şikayet iletişim formunu kullanarak da hızlı yanıt alabilir ve şikayetlerinizin çözüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

  • ASKİ Şikayet Hattı

ASKİ Resmi Sosyal Medya Hesapları

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) dijital dönüşüm politikaları kapsamında sosyal medya, online web işlemleri ve mobil uygulamalar üzerinden hizmet vermeye başlamıştır. Sosyal medya hesapları üzerinden duyuruları takip edebilir ve geri bildirimleriniz için etkileşimde bulunabilirsiniz. ASKİ sosyal medya hesapları:

  • ASKİ Facebook
  • ASKİ Twitter
  • ASKİ Youtube
  • ASKİ Instagram

ASKİ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Ankara su ve kanalizasyon idare (ASKİ) genel müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalara başlamış olan müşteri hizmetleri sizin için hep yanınızdadır. Başkentimiz olan Ankara’da bulunan mevcut vatandaşlarımızın talep sayısının artmasına bağlı olarak çalışan sayımızı arttırmış bulunmaktayız. Yeni çalışanlarımızla beraber 31 çalışan sayısına ulaşmış olup servis personellerimizin kapasitesini arttırmış bulunmaktayız. 7/24 çalışmalara başlayarak başkentimizde çıkabilecek bütün su ve kanalizasyon problemleri için hazır bulunmaktayız. Bayramlarda, tatillerde ve buna benzer hiçbir özel günde durdurmak bilmeksizin çalışmalara devam ediyoruz. ASKİ çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Son yıllarda insanların teknoloji konuşan ilerlemesi ve gelişmeler kaydetmesi ile yeni bir çağ başladı. Bu çağa ayak uydurarak size rahat ve konforlu bir hayat için bizde bir uygulama yaptık. Telefonunuza indirip kurduğunuzda bu uygulama sayesinde kartlı sistemlerde rahat bir kullanım amaçladık. Uygulamamızın ücretsiz oluşu da devletimizin vatandaşı için her daim arkasında olduğunu gösteriyoruz.

ASKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Daha geniş kapasite sayımızla artık telesekreterde bekleme devrini bitiriyoruz. Müşteri hizmetlerindeki çalışanlarımızla konuşma süresinde bile yeterli teknolojilerimiz ve adres hakimiyetimiz sayesinde 2 dakika içinde sorunun yerini anlayarak kısa sürede hizmete geçiyoruz. Kaydedilen verilere göre en uzun konuşmamızın süresi ise sadece 7 dakika sürmüştür. 616 10 00 numaralı hattımızı arayarak Ankara’daki bütün konumlarda bulunan sorunlara çözüm getirebilirsiniz. Öneri, istek ve şikayetlerinizi ASKİ müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

ASKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

ASKİ, telesekreter ile gereksiz tuşlama yaparak siz kıymetli vatandaşlarımızın değerli vaktini boşa harcamadan hızlı bir şekilde arama yapabilmeniz için elinden geleni en iyisi şekilde yapmaktadır. Size belirttiğimiz numaralı hattı arayarak size 1 basmanız karşılığında kartlı sayaç işlemelerine girersiniz. Tuşlama yapmadan kısa bir süre beklemeniz halinde ise sizi müşteri hizmetleri çalışanlarımızdan birine direk bağlamaktadır. Müşteri kitlesi büyüdüğü için ASKİ müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

ASKİ ŞİKAYET HATTI

Başkentte yerleşke göstermekte olan vatandaşlarımız için en iyi yaşam koşullarını sağlamak için bütün olanaklarını kullanan ASKİ bir başka iletişim şekli olarak da mail üzerinden ulaşım imkanı sağlamaktadır. 7/24 çalışan servisimiz mail atmanız ile de size daima dönüş yapacaktır. %[email protected] mail adresimize mail atarak bize her daim her koşulda iletişim kurabilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen ASKİ müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri ASKİ şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİSİ

Adres:Hacı Bayram mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:70 06050 ALTINDAĞ/ANKARA

Mavi Masa Çağrı Merkezi: 153
Santral: 0312 6161000

Email: [email protected]

ASKİ’nin 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz arıza ve kesinti bildirimleri için kullanabileceğiniz 3 haneli çağrı merkezi numarası bulunmaktadır. Ayrıca Mavi Masa ihbar hattını kullanarak anlık su arıza ve kesintilerinizi hızlıca bildirebilirsiniz. Ayrıca üyelik işlemlerini kullanmadan anında faturanızı ödemek isterseniz de aşağıdaki bağlantıdan fatura ödeme sayfasına ulaşabilirsiniz.

ASKİ Fatura Tahsilatı

ASKİ Online Arıza Bildir

ASKİ Online İşlemler Merkezi

ASKİ Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0312 616 10 00 (Tüm Türkiye’den ulaşabileceğiniz santral numarası.)
185

Arama Terimleri: aski iletişim bilgileri, aski telefon no, aski irtibat tel, aski canlı destek, aski müşteri temsilcisi, aski şikayet hattı, aski müşteri hizmetleri numarası, aski çağrı merkezi numarası, aski iletişim numarası, aski çağrı merkezi, aski müşteri hizmetleri direk bağlanma

ASki Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

1987 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak kurulan ASKİ, Ankara’nın tüm ilçe, merkez ve köylerine su hizmetlerini sunmaktadır. ASKİ’nin yapılan son araştırmalara göre 2.176.905 abonesi olduğu bilinmektedir. ASKİ ile ilgili olan bütün abonelik işlemleriniz ile ilgili kullanabileceğiniz online işlem merkezi de bulunmaktadır. Üyelik işleminizi yaptıktan sonra ASKİ ile ilgili işlemlerinizi online işlem merkezinden yapabilirsiniz.

ASKİ’nin aynı zamanda 7 gün 24 saat boyunca ulaşabileceğiniz arıza ve kesinti bildirimleri için de kullanabileceğiniz 3 haneli bir çağrı merkezi yer almaktadır. 185 numarasından ulaşabileceğiniz ASKİ’ye dilerseniz bütün Türkiye’den ulaşabileceğiniz 0312 616 13 92 – 93 numarası üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir