Instagram video indir

Beylikdüzü’nde 260 dairelik sitede yıkımlar başladı

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde, kentsel dönüşüm başlattı. Beylikdüzü Belediyesi ile ortak yapılan çalışmada …
Beylikdüzü'nde 260 dairelik sitede yıkımlar başladı ÇağrıMerkezin

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde, kentsel dönüşüm başlattı. Beylikdüzü Belediyesi ile ortak yapılan çalışmada, yedi bloktan oluşan 260 bağımsız dairelik site yenilenecek. Hak sahiplerinin yüzde 66’sı ile uzlaşılmaya varılan projede yıkımlar başladı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bugün saat 15.00’te yıkım sahasında olarak süreçle ilgili bilgilendirmelerde bulunacaklar. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü’nde yaklaşık iki bin kişinin oturduğu Gürpınar Siteler bölgesinde kentsel dönüşüm başlattı. KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi arasında 11 Kasım’da imzalanan protokolle bölgede afet odaklı dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Yapılan  protokol gereği, ilk olarak bölgede uzlaşma ofisi açılarak Beylikdüzü Belediyesi ile hak sahipleri arasında görüşmeler yapılmaya başlandı. 

Yüzde 66 ile uzlaşı sağlandı, yıkımlar başladı

8 Nisan 2021 tarihi itibarıyla yüzde 66,15’i ile uzlaşı sağlanan hak sahipleri ile ön sözleşme imzalandı. Bölgede hak sahipleri tarafından öncelikle riskli yapı ilan edilen binalarda ise yıkım başlatıldı. 9 Nisan Cuma günü Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yıkım sırasında sahada olacak, süreçle ilgili bilgilendirmede bulunacaklar.

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Ülseratif Kolit: Nedir, Nedenleri, Belirtileri ve Tedavisi ÇağrıMerkezin
Read More

Ülseratif Kolit: Nedir, Nedenleri, Belirtileri ve Tedavisi

Bağırsaklarımız vücudumuzun ikinci beyni olarak isimlendirilir ve sağlık açısından büyük bir önemi vardır. Ülseratif kolit de bağırsaklarımızı etkileyen iltihaplanmaya bağlı olarak oluşan bir hastalıktır. Bazı zamanlarda alevlenirken bazen sakin seyreden bu hastalığın farklı birçok belirtisi vardır.
Akdeniz'de deprem ÇağrıMerkezin
Read More

Akdeniz’de deprem

Akdeniz'de 4.3 şiddetinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, saat 22:49’da  Akdeniz Oniki Adalar'da, meydana gelen deprem yerin ...
Youtube video indir