Instagram video indir

Çinli üreticiler, Hindistan’a oksijen cihazı yetiştirmek için fazla mesai yapıyor

Çin’in Yeni Delhi Büyükelçisi Sun Weidong, Hindistan’dan en az 25 bin adet oksijen jeneratörü siparişi aldıklarını, Çinli tedarikçilerin talebi …
Çinli üreticiler, Hindistan’a oksijen cihazı yetiştirmek için fazla mesai yapıyor ÇağrıMerkezin

Çin’in Yeni Delhi Büyükelçisi Sun Weidong, Hindistan’dan en az 25 bin adet oksijen jeneratörü siparişi aldıklarını, Çinli tedarikçilerin talebi karşılamak için fazla mesai yaptıklarını söyledi.

Çin’in Yeni Delhi Büyükelçisi Sun Weidong, Hindistan’dan en az 25 bin adet oksijen jeneratörü siparişi aldıklarını, Çinli tedarikçilerin talebi karşılamak için fazla mesai yaptıklarını söyledi. Sun Weidong, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tıbbi malzemelerin teslimi için kargo uçakları hazırlandığını, Çin gümrüklerinin ilgili prosedürler için kolaylık sağlayacağını açıkladı.

Hindistan’da günlük Covid-19 vakalarının sayısı 300 binin üzerinde seyrederken, toplam vaka sayısı 18 milyonu aştı. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yöneticilerinden Dr. Soumya Swaminathan, CNN’e verdiği röportajda, Hindistan’da test kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle salgındaki durumun hafife alındığını, gerçek vaka sayısının resmî olarak bildirilen sayıların 20 ila 30 katına ulaşmış olabileceğini söyledi.

Salgın, Hindistan’da sağlık sistemini felce uğratırken, hastanelerde oksijen yetersizliği yaşanıyor. Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nden gönderilen 800 adet oksijen jeneratörünün Yeni Delhi’ye ulaştığı, ülkeye bu hafta içinde 10 bin adet oksijen jeneratörü daha gönderilmesinin planlandığı belirtildi.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Balıkesir'de deprem ÇağrıMerkezin
Read More

Balıkesir’de deprem

Depremin şiddeti 4.2 olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, saat 00:17’de Balıkesir Sındırgı'da, meydana gelen deprem yerin 12,4 ...
Youtube video indir