Instagram video indir

Doka’dan gündeme uygun yeni seminer; Kıbrıs Meselesi

Kişisel gelişime önem verenlerin beklentileri doğrultusunda yeni eğitim programları oluşturan Doka Kültür ve Yaşam Akademisi, gündeme uygun yeni …
Doka'dan gündeme uygun yeni seminer; Kıbrıs Meselesi ÇağrıMerkezin

Kişisel gelişime önem verenlerin beklentileri doğrultusunda yeni eğitim programları oluşturan Doka Kültür ve Yaşam Akademisi, gündeme uygun yeni bir seminere başlıyor. Doç. Dr. Sevtap Demirci’nin anlatımıyla gerçekleşecek dört haftalık seminerin konusu Kıbrıs Meselesi.

Bulunduğumuz coğrafyaya uyum sağlamak için köklerimizi daha iyi bilmeliyiz bilincinden hareketle, bir sivil toplum hareketi olarak Belkıs Dorum tarafından kurulan Doka Kültür ve Yaşam Akademisi, her kesimden katılımcının ilgisini çekecek konularda eğitim, seminer ve atölye çalışmaları düzenlemeyi sürdürüyor.

Alanında öncü profesyonellerin eğitimci olarak yer aldığı Doka Kültür ve Yaşam Akademisi’nin son olarak programına aldığı konu “Kıbrıs Meselesi”. Seminerde Doç. Dr. Sevtap Demirci tarafından, Akdeniz’de Sicilya ve Sardunya’nın ardından üçüncü büyük ada olan Kıbrıs’ın tarihi süreç içinde geçirdiği evreler ve nasıl uluslararası bir sorun haline geldiği katılımcılarla paylaşılacak. Bugün Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ışığında adanın neden bu denli rekabetin merkezinde yer aldığının tartışılacağı programlar 25 Nisan Pazar günü başlayacak ve 4 hafta boyunca her Pazar günü saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kıbrıs Meselesi semineri ve Doka Kültür ve Yaşam Akademisi’nde yer alan diğer programlar hakkında detaylı bilgi almak için Instagram’dan @dokakultur hesabını ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Doka'dan gündeme uygun yeni seminer; Kıbrıs Meselesi ÇağrıMerkezin

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Resmi Gazete başlıkları ÇağrıMerkezin
Read More

Resmi Gazete başlıkları

Osmaniye İli Toprakkale İlçesine Bağlı Tüysüz Beldesinin Adının “Türkmen” Olarak Değiştirilmesi Hakkında Karar YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YER ...
Youtube video indir