Instagram video indir

En İyi Netflix Dizileri 2021 : Yabancı Netflix Dizi Önerileri

İçerik Listesi Show
    1.  1. The Breaking Bad (IMDb: 9.5)
    2. 2. Our Planet (IMDb: 9.3)
    3. 3. The Last Dance (IMDb: 9.3)
  1. 4. Avatar: Son Hava Bükücü (IMDb: 9.3) 
  2. 5. Rick And Morty (IMDb: 9.2)
    1. 6. Sherlock (IMDb: 9.1)
    2. 7. When They See Us (IMDb: 9.0)
    3. 8. Friends (IMDb: 8.9)
    4. 9. Narcos ve Narcos Mexico (IMDb: 8.8)
    5. 10. Peaky Blinders (IMDb: 8.8)
    6. 11. Stranger Things (IMDb: 8.8)
    7. 12. Black Mirror (IMDb: 8.8)
    8. 13. House Of Cards (IMDb: 8.8)
    9. 14. Better Call Saul (IMDb: 8.7)
    10. EN İYİ NETFLİX DİZİLERİ: Güncel Öneriler – 2022
    11. En iyi Netflix Dizileri 2021 Güncel Liste – Tosla
    12. İzlemeniz Gereken En İyi Netflix Türkiye Dizileri Hangileri?
    13. En İyi Aksiyon ve Macera Dizileri | Netflix Resmi Sitesi
    14. En İyi Netflix Dizileri 2021: Yabancı ve Yerli Netflix …
    15. IMDb puanlarına göre en iyi Netflix dizileri (2021 …
    16. EN İYİ NETFLIX DİZİLERİ – 2021 GÜNCEL ÖNERİLER | Biz Evde …
    17. En İyi Netflix Dizileri – DiziSup
    18. En İyi Netflix Dizileri: Gelmiş Geçmiş 30 Netflix Dizi …
    19. En İyi Netflix Dizileri | Zevosis Astroloji ve Hayat
    20. En iyi 10 Netflix dizisi – Kültür Sanat Haberleri
    21. En İyi Netflix Dizileri – 100 Dizilik Liste! – İncele10
    22. En İyi Netflix Dizileri | 2021 Güncel Öneri ve Tavsiyeler
    23. Tek Sezonluk ve Birbirinden Kaliteli 10 Netflix Dizisi
    24. En İyi Netflix Dizileri 2021 – 60+ Netflix Dizileri …
    25. En İyi Netflix Dizileri – DiziSup
    26. En İyi Netflix Dizileri: Gelmiş Geçmiş 30 Netflix Dizi …
    27. Netflix Mini Dizileri – En İyi 20 Netflix Sezonluk Mini …
    28. Battaniyeleri Hazırlayın: IMDb Puanına Göre Netflix’in En …
    29. Yaşam / Mutlaka İzlenmesi Gereken Netflix Dizileri >> – OXXO
    30. Netflix’te kesinlikle izlenmesi gereken 20 dizi
    31. En İyi Netflix Dizileri – 2021 OGGUSTO Dizi Önerileri
    32. En iyi Netflix dizileri | Mutlaka izlenmesi gereken …
    33. 2021 En İyi Netflix Dizileri – Tam 70 Dizi İle Netflix …
    34. Netflix’te kesinlikle izlenmesi gereken 20 dizi
    35. EN İYİ NETFLİX DİZİLERİ: Güncel Öneriler – 2022
    36. 2021 En İyi Netflix Dizileri – Tam 70 Dizi İle Netflix …
    37. Netflix’in mutlaka izlenmesi gereken 10 dizisi! – Diziler.com
    38. Sevgiliyle İzlenecek En İyi Netflix Dizileri
    39. Netflix İzlenmesi Gereken Diziler- Kadin.com

 1. The Breaking Bad (IMDb: 9.5)

https://www.youtube.com/watch?v=ceqOTZnhgY8&feature=emb_title

Breaking Bad, IMDb’in gelmiş geçmiş en iyi diziler listesinde 5 numarada yer alan, 50 yaşında, Walter White adlı bir lise kimya öğretmeninin, ailesinin maddi gereksinimlerini karşılayabilmek için New Mexico’nun uyuşturucu imparatoruna evrilmesini konu alan efsane dizilerden. Karakterlerin derinliği, olay örgüsünün griftliği, sürükleyiciliği ile dizi gibi dizi. Bryan Cranston, Anna Gunn ve Aaron Paul’ün başrol aldığı dizi 5 sezon boyunca izleyene nefes aldırmıyor. Bölümler ortalama 50 dakika.

Tür: Suç, Dram

IMDb: 9.5 Rotten Tomatoes: %98 Google: %96

2. Our Planet (IMDb: 9.3)

Our Planet, Planet Earth’ın yükselttiği çıtayı daha da yükseğe çıkaran, sunumunu doğa tarihçisi David Attenborough’un yaptığı doğa ve hayvan belgesel serisi. Our Planet, doğanın güzellikleri kadar dünyanın dört bir yanında insanın doğaya verdiği zararı da ele alıyor. Tek sezon ve 8 bölümden oluşuyor. Bölümler ortalama 50 dakika.

Tür: Belgesel, Doğa

IMDb: 9.3 Rotten Tomatoes: %91 Google: %98

3. The Last Dance (IMDb: 9.3)

https://www.youtube.com/watch?v=U2uAYhLIqL0

The Last Dance, efsanevi basketçi Michael Jordan’ın da forma giydiği Chicago Bulls basketbol takımının 1997-98 sezonundan yayınlanmamış görüntülerle dolu, Michael Jordan’ın hayatını ve Chicago Bulls’un diğer efsanevi oyuncularla dolu kadrosunu da arka plana alan belgesel mini dizisi. Bu projenin yıllardır yayınlanması bekleniyordu ve sonunda Netflix pandemi günlerinde olaya el atıp basketbolseverleri ve Michael Jordan hayranlarını sevindirdi. Gerçekten basketboldan anlayın veya anlamayın izleyen herkesin sevebileceği bir yapım olmuş.

Tür: Belgesel, Spor

IMDb: 9.3 Rotten Tomatoes: %96 Google: %95

4. Avatar: Son Hava Bükücü (IMDb: 9.3) 

Japon animesinin ABD versiyonu olan Avatar: Son Hava Bükücü Netflix’in en beğenilen içerikleri arasında yer alıyor. Emmy Ödülü olan Avatar 3 sezonluk bir dizi. Avatar Aang ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Kralı’ndan kurtarmak için çıktıkları macerayı ele alıyor. Büyük küçük herkesin severek izleyebileceği yapımlardan bir tanesi. Toplam 66 bölümü var ve 3 sezon. Bölümlerin ortalama süresi ise 23 dakika.

5. Rick And Morty (IMDb: 9.2)

Rick & Morty, galaksilerarası ve boyutlararası yolculuklar yaparak inanılmaz olaylara karışan çılgın bilimci Rick ve onun saf torunu Morty’nin macera dolu ve komik hikayelerinden oluşuyor. İkili her bölümde kendilerini farklı tehlikeler içinde buluyorlar. Dizinin şimdilik toplam 4 sezonu bulunuyor. Her bölüm 22 dakika sürüyor.

Tür: Animasyon, Macera

IMDb: 9.2 Rotten Tomatoes: %94 Google: %97 Biz Evde Yokuz: 8

6. Sherlock (IMDb: 9.1)

Sherlock, Sir Arthur Conan Doyle’ın aynı adı taşıyan romanlarından televizyona modern bir mini dizi uyarlaması. Günümüz Londra’sında geçen dizide, Baker Street’te yaşayan ünlü dedektif Sherlock Holmes, ev arkadaşı Doktor Watson ile maceradan maceraya koşuyor ve çözülemeyen sırları çözüyor. Sherlock rolünde Emmy ödüllü Benedict Cumberbatch, Dr. Watson rolünde yine Emmy ödüllü Martin Freeman harika işler çıkarıyor. Her biri bir saat süren toplam 13 bölümden ve 4 sezondan oluşan dizinin 5. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Tür: Suç, Gizem

IMDb: 9.1 Rotten Tomatoes: %83 Google: %97

7. When They See Us (IMDb: 9.0)

Central Park’ta koşu yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Harlemli beş gencin hikayesini konu alan When They See Us, gerçekten yaşanmış bir olaydan uyarlanmış dört bölümlük bir mini dizi. 1989’da yaşanan ve kayıtlara The Central Park Five olayını diye geçen olay sonrası 5 genç, işlemedikleri bir suç yüzünden, yoğun ırkçılığa maruz kalarak hapse gönderiliyor. Fakat asıl gerçek yıllar sonra ortaya çıkıyor. Dizinin bölümleri ortalam 1 saat 10 dakika sürüyor.

Tür: Suç, Dram

IMDb: 9.0 Rotten Tomatoes: %91 Google: %96

8. Friends (IMDb: 8.9)

Müjdemizi isteriz 1994 yılından 2004’e kadar hayatlarımızda kendine kalıcı bir yer edinmiş efsane dizi Friends Netflix’e yüklendi. Bizce duymayan bilmeyen yoktur ama yine de söylemeden geçmeyelim. Toplam 10 sezonu bulunan Friends, 90’ların New York’unda yaşayan Phoebe, Rachel, Monica, Ross, Joey ve Chandler’ın maceralarını konu alıyor. Bölümler 20 dakika civarında. Dönüp dönüp izlemelik ve nostalji yapmalık.

Tür: Komedi

IMDb: 8.9 Rotten Tomatoes: %94 Google: %94

9. Narcos ve Narcos Mexico (IMDb: 8.8)

Narcos, ilk iki sezonunda, Kolombiya’nın uyuşturucu imparatoru Pablo Escobar’ın hayatına ve ABD ajanlarınca yakalanmasına, üçüncü sezonda ise, Kolombiya’nın diğer uyuşturucu imparatorlarının yaşamlarına odaklanan bir polisiye dizi. Escobar’ın hayatını daha önce okumadıysanız hayretlerle izleyeceksiniz. O kadar ki zaman zaman bunun gerçek bir hikaye ve kişiyi anlattığına inanamayaksınız. Konusunun ilginçliği kadar, işlenme şekli de başarılı. Bölümler ortalama 45 dakika. Narcos: Mexico ise Kolombiya’dan sonra Meksika’daki Guadalajara kartelinin hikayesini anlatıyor.

Tür: Suç, Aksiyon

IMDb: 8.8 Rotten Tomatoes: %94 Google: %94 

10. Peaky Blinders (IMDb: 8.8)

Senaryosu, sinematografisi, oyunculuk ve konusu ile Netflix’teki en kaliteli dizi olmaya aday olduğunu söyleyerek Peaky Blinders’a giriş yapalım. Gerçek bir hikayeden esinlenilerek yaratılmış olan Peaky Blinders, 1890’ların sonu 1900’lerin başında, sokak çeteleri tarafından yönetilen Birmingham çıkışlı Peaky Blinders çetesinin, İngiliz devleti içinde yükselişini konu alıyor. Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody, Sam Neill, Helen McCrory gibi usta oyuncularla dolu kadrosu, müzikleri, set ve kostüm tasarımı, görüntü yönetmenliği ile inanılmaz başarılı bir yapım. Şu anda yayınlanmış 5 sezonu var. İlk sezonlar efsane, son sezonlarda aynı beklentiyi karşılamıyorsa da izlemeye değer. Bölümler ortalama 55 dakika. Dizinin altıncı sezonunun yayın tarihi henüz belli değil.

Tür: Dönem, Suç, Dram

IMDb: 8.8 Rotten Tomatoes: %94 Google: %96

11. Stranger Things (IMDb: 8.8)

İzleyenlere 80’ler nostaljisi yaşatan, korku, komedi, fantastik ve dram öğelerini başarılı bir şekilde harmanlayan Stranger Things, Hawkins adlı bir kasabada, bir çocuğun kaybolması ile başlayan gizemli ve fantastik olayları, kaybolan arkadaşlarının izini bulmaya çalışan bir grup çocuk ve ailelerinin başına gelenleri konu alıyor. İnanılmaz sürükleyici, bir gece de bir sezon devirtir. Dizinin en büyük artısı ise sevimli çocuk oyuncu kadrosu, Wionna Ryder ve David Harbour’un başarılı performansları. Bölümler ortalama 50-55 dakika. Şu anda yayınlanmış 3 sezonu var. Dördüncü sezonun Ekim ya da Kasım 2020’de yayınlanması bekleniyor. Biz de dört gözle bekliyoruz.

Tür: Fantastik, Macera

IMDb: 8.8 Rotten Tomatoes: %91 Google: %97

12. Black Mirror (IMDb: 8.8)

Drama, macera, hiciv ve bilimkurgu tarzında 3’er bölümlük sezonlardan oluşan İngiliz televizyon dizisi Black Mirror, modern ve dijital çağın yarattığı farklı distopik durumları konu alıyor. İşlediği konular karanlık olduğu kadar mümkün de olduğu için izlerken içinizi sıkıntılar basıyor ama insan kendini izlemekten alamıyor da. Ben içim aşırı karardığı ve gelecek ile ilgili endişelerimi körüklediği için diziyi çok beğenmeme rağmen izlemeyi bıraktım. 2 saatlik özel bir Christmas bölümü de olan dizinin toplam 5 sezonu var. Her bölüm ortalama 2 saat sürüyor.

Tür: Bilim Kurgu, Antoloji

IMDb: 8.8 Rotten Tomatoes: %81 Google: %93

13. House Of Cards (IMDb: 8.8)

David Fincher’ın yapımcıları arasında bulunduğu House of Cards, çevirdiği politik entrikalarla ABD’de kongre üyeliğinden en üst mevkiye kadar yükselen Francis Underwood’un hikayesini konu alıyor. Kevin Spacey ve Robin Wright’ın başrolünde olduğu dizide, altıncı ve son sezonda Kevin Spacey’i izlemedik çünkü kendisi hakkında çıkan taciz şuçlamalarından dolayı diziden çıkartılmıştı. Dizinin toplam 6 sezonu var. Bölümler ortalama 50 dakika.

Tür: Dram, Politik

IMDb: 8.8 Rotten Tomatoes: %76 Google: %92 

14. Better Call Saul (IMDb: 8.7)

Better Call Saul, Breaking Bad’den hatırlayacağınız ceza avukatı Saul Goodman’ın, bir zamanlar Jimmy McGill olduğu zamanda geçiyor ve onun New Mexico, Albuquerque’deki hukuk bürosunu kurmadan önceki davalarını ve sıkıntılarını konu alıyor. Jimmy McGill’i canlandıran Bob Odenkirk gerçekten döktürüyor. Zaten kendisi bu rolü ile Emmy ödülünün de sahibi. Dizinin toplam 5 sezonu var fakat Netflix’te 4 sezonu yayında. Altıncı sezonun dizinin final sezonu olacağı söyleniyor. Bölümler ortalama 45 dakika.

Tür: Suç, Dram

IMDb: 8.7 Rotten Tomatoes: %96 Google: %95

EN İYİ NETFLİX DİZİLERİ: Güncel Öneriler – 2022

Dünya’nın geleceğini belirleyenlerin gerçek hikayesi: Our Planet (Gezegenimiz) …
Michael Jordan’ın son dansı: The Last Dance. Tamamlandı, 1 sezon yayında. Tür: …
Einstein’nın zihninden paralel evrenlere: Dark. Tamamlandı, 3 sezon yayında. Tür: …
Dövüşmek yok: Peaky Blinders. 6 sezon yayında, devam ediyor. Tür: Suç, dram. …

En iyi Netflix Dizileri 2021 Güncel Liste – Tosla

Breaking Bad, IMDb: 9,5. Listenin başını elbette ki IMDb puanı 9,5 olan suç, dram ve gerilim …
Sherlock, IMDb: 9,1. Kitaplardan uyarlanan diziler içinde en çok başarıya ulaşan ve bir çok muadili …
Black Mirror, IMDb: 8,8. Alışılmışın dışında bir diziyle karşındayız! Ne belirli bir oyuncu kadrosu ne …
Peaky Blinders, IMDb: 8,8. Peaky Blinders, 1. Dünya Savaşı sonrası dönemde Birmingham’da suç …

İzlemeniz Gereken En İyi Netflix Türkiye Dizileri Hangileri?

After Life. Eşinin ölümünün ardından tam anlamıyla hayata küsen ve her gün kendini öldürmeyi …
Formula 1: Drive to Survive. Amy ve Senna gibi son yılların en iyi belgesellerinin yapımcıları …
Umbrella Academy. 1 Ekim 1989’da dünyanın çeşitli yerlerinde birçok kadın beklenmedik anda …
Russian Doll. Netflix’in dikkat çeken yeni komedi dizilerinden biri Russian Doll. Nadia, sürekli …

En İyi Aksiyon ve Macera Dizileri | Netflix Resmi Sitesi

Netflix, uzun metrajlı filmler, belgeseller, diziler ve programlar, anime, ödüllü Netflix orijinal içerikleri ve daha fazlasından oluşan kapsamlı bir kütüphaneye sahiptir. İstediğiniz her zaman, istediğiniz kadar çok şey izleyin. ŞİMDİ KATIL

En İyi Netflix Dizileri 2021: Yabancı ve Yerli Netflix …

25.11.2021 · Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2021” içeriğimize göz atabilirsiniz. • 25 Kasım 2021 – 16:19 • Son Güncelleme: 25 Kasım 2021 – 16:19

IMDb puanlarına göre en iyi Netflix dizileri (2021 …

24.08.2021 · En iyi Netflix dizileri 2021. Toplamda 10 yapımın bulunduğu en iyi Netflix dizileri 2021 listesi, stüdyonun tüm zamanlarda çıkardığı yapımları içeriyor.IMDb üzerinden verilen puanlara göre yapılan sıralamada, bu sene çıkmış içerikler de yer alıyor. Yayın platformları arasında önemli bir pazar payına sahip olan Netflix, özellikle listede bulunan diziler ile önemli …

EN İYİ NETFLIX DİZİLERİ – 2021 GÜNCEL ÖNERİLER | Biz Evde …

The Breaking Bad (IMDb: 9.5) Breaking Bad, IMDb’in gelmiş geçmiş en iyi diziler listesinde 5 …
Our Planet (IMDb: 9.3) Our Planet, Planet Earth’ın yükselttiği çıtayı daha da yükseğe çıkaran, …
The Last Dance (IMDb: 9.3) The Last Dance, efsanevi basketçi Michael Jordan’ın da forma giydiği …
Avatar: Son Hava Bükücü (IMDb: 9.3) Avatar: Son Havabükücü için Japon animesinin Amerikan …

En İyi Netflix Dizileri – DiziSup

10.11.2021 · En İyi Netflix Dizileri. Bu listemizde En İyi Netflix Dizilerini Sıralıyoruz. Bu koleksiyon 10 Kasım 2021 oluşturulmuştur. Oluşturan: @dizisup. Shelby. 0. Squid Game (2021) Devam Ediyor. Tür: Aksiyon & Macera, Dram, Gizem. 7 %100 . Squid Game izle. Squid Game Tüm Sezonları Full hd 720p kalitede takılmadan türkçe dublaj ve …

En İyi Netflix Dizileri: Gelmiş Geçmiş 30 Netflix Dizi …

10.12.2020 · Netflix, yabancılarda oldukça yaygın olarak kullanılan platformdur. Son bir kaç yılda ülkemizde de oldukça yaygınlaşmış durumda. Bizler de bu durumun farkında olarak sizler için en iyi netflix dizileri adı altında 30 adet dizinin bulunduğu bir liste paylaştık. Listemiz en iyi netflix dizileri hangisi sorusuna cevap vermektedir. . Şuana kadar gelmiş geçmiş netflix …

En İyi Netflix Dizileri | Zevosis Astroloji ve Hayat

16.10.2021 · En iyi Netflix dizileri arasında zirvenin sahibi olarak tarihe geçen The Queen’s Gambit, izleyicilerini 1960’lardaki satranç şampiyonaları dünyasıyla tanıştırdı. Çıkış yapan yıldız Anya Taylor-Joy’un çarpıcı performansıyla dizi, genç ve yetim bir satranç dahisinin, dünyanın en büyük satranç oyuncusu olma …

En iyi 10 Netflix dizisi – Kültür Sanat Haberleri

15.10.2019 · The End of the F***ing World. en iyi Netflix dizileri. La Casa de Papel. The Crown. Big Mouth. Bu Video. İlgini. Çekebilir. Sıradaki haber yükleniyor…

En İyi Netflix Dizileri – 100 Dizilik Liste! – İncele10

29.05.2021 · En iyi Netflix dizilerini mi arıyorsunuz? Sizin için Netflix’in en iyi dizilerini içeren sıralamayı yazımızdan bulabilirsiniz. Peaky Blinders, 1. sırayı verdiğimiz ve en iyi Netflix dizisi ünvanını hakettiğini düşündüğümüz dizi oldu.. 2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2020 yılında oldukça beğenilen Stranger Things’in, 2. en iyi Netflix dizisi olduğunu …

En İyi Netflix Dizileri | 2021 Güncel Öneri ve Tavsiyeler

2.07.2021 · En iyi netflix dizileri yine çok bilinmeyen bir yayınla devam ediyor. Burada her şeyi sonuna kadar övecek değiliz. Sizler için oldukça objektif olmaya çalışıyoruz. İlk 5 bölümü gayet komik ve güzel ilerliyor. Fakat sonlara doğru tempoyu git gide düşürüyor. Durma noktasına kadar geliyor.

Tek Sezonluk ve Birbirinden Kaliteli 10 Netflix Dizisi

19.08.2021 · Bir diziye yıllarca bağlı kalamayan, filmle de yetinemeyen izleyiciler için Netflix Türkiye’de izleyebilecekleri en iyi mini dizileri listeledik. Mini dizi, giderek ve sevilerek artan bir yayın formatı. Mini dizilerle ilgili düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

En İyi Netflix Dizileri 2021 – 60+ Netflix Dizileri …

19.07.2021 · 14. The Haunting of Hill House. 21.Daredewil. En İyi Netflix Dizileri IMDB Sıralaması. Son zamanların en popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix’de birbirinden harika binlerce dizi bulunuyor. Seçeneğin bu kadar çok olması ile acaba hangi netflix dizisine başlamalıyım sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyiz.

En İyi Netflix Dizileri – DiziSup

10.11.2021 · En İyi Netflix Dizileri. Bu listemizde En İyi Netflix Dizilerini Sıralıyoruz. Bu koleksiyon 10 Kasım 2021 oluşturulmuştur. Oluşturan: @dizisup. Shelby. 0. Squid Game (2021) Devam Ediyor. Tür: Aksiyon & Macera, Dram, Gizem. 7 %100 . Squid Game izle. Squid Game Tüm Sezonları Full hd 720p kalitede takılmadan türkçe dublaj ve …

En İyi Netflix Dizileri: Gelmiş Geçmiş 30 Netflix Dizi …

10.12.2020 · Netflix, yabancılarda oldukça yaygın olarak kullanılan platformdur. Son bir kaç yılda ülkemizde de oldukça yaygınlaşmış durumda. Bizler de bu durumun farkında olarak sizler için en iyi netflix dizileri adı altında 30 adet dizinin bulunduğu bir liste paylaştık. Listemiz en iyi netflix dizileri hangisi sorusuna cevap vermektedir. . Şuana kadar gelmiş geçmiş netflix …

Netflix Mini Dizileri – En İyi 20 Netflix Sezonluk Mini …

27.06.2021 · 19. The English Game (2020 – ) – IMDb: 7.7. En iyi polisiye diziler arasında yer alan, 10 bölümlük heyecanlı ve dramatik senaryosuyla çoğu kişinin beğenisini kazanan Netflix yapımı Seven Seconds mini dizisi Jersey City’de yaşanan trajik bir olayı konu ediniyor.Kafkasyalı beyaz bir polisin açtığı ateş sonucunda ağır yaralanan afra Amerikalı bir genç hayat mücadelesi …

Battaniyeleri Hazırlayın: IMDb Puanına Göre Netflix’in En …

27.11.2021 · Eğer siz de bir korku dizisi tutkunuysanız, IMDb puanına göre sıraladığımız, Netflix’teki en iyi korku dizileri listemizi beğeneceksiniz. Battaniyeler hazırsa başlayabiliriz! 8. Haunted: Latin America (2021-) IMDb: 5.4.

Yaşam / Mutlaka İzlenmesi Gereken Netflix Dizileri >> – OXXO

Brooklyn Nine-Nine. Dizi, Brooklyn’in 99 numaralı polis bölgesindeki bir karakolda bulunan …
Altered Carbon. Dizinin konusu; günümüzden 300 yıl sonrasında geçiyor. Çok sevilen bu Netflix …
The Good Place. Dizi, öldükten sonra kendisini The Good Place(İyi Yer) olarak adlandırılan yerde …
Elite. Dizi, İspanya’nın tanınmış okullarından birine gelen üç öğrenciyle başlıyor. İşçi sınıfından …

Netflix’te kesinlikle izlenmesi gereken 20 dizi

10.12.2021 · Netflix’te kesinlikle izlenmesi gereken 20 dizi. Çevrim içi dizi ve film izleme platformu Netflix, birbirinden popüler birçok yapım ile öne çıkıyor. Bizler de sizler için 2021 bitmeden …

En İyi Netflix Dizileri – 2021 OGGUSTO Dizi Önerileri

20.08.2021 · En İyi Netflix Dizileri – Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Dizileri 2021. Güncel en iyi Netflix dizilerini sizler için listeledik. Maceradan komediye, bilim kurgudan gerilime 2021’in en iyi Netflix dizilerine göz atın ve fragmanlarını izleyin! Sosyal medya sitelerinden sonra belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama …

En iyi Netflix dizileri | Mutlaka izlenmesi gereken …

15.04.2020 · En iyi Netflix dizileri | Mutlaka izlenmesi gereken Netflix dizileri listesi. Dünyanın en büyük online dizi ve film platformu Netflix orijinal yapımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

2021 En İyi Netflix Dizileri – Tam 70 Dizi İle Netflix …

Our Planet – IMDb 9.3 / 10. 1 Sezon, 8 Bölüm / 2017. Çoğu insanın favorisi olan bu öğretici dizi, …
Narcos – IMDb 8.8 / 10. 3 Sezon, 30 Bölüm / 2015 – 2017. Narcos, Amerikan yapımı suç-drama …
Black Mirror – IMDb 8.8 / 10. 5 Sezon, 22 Bölüm / 2011 – Günümüz. Black Mirror’ı yıllardır büyük …

Netflix’te kesinlikle izlenmesi gereken 20 dizi

10.12.2021 · Netflix’te kesinlikle izlenmesi gereken 20 dizi. Çevrim içi dizi ve film izleme platformu Netflix, birbirinden popüler birçok yapım ile öne çıkıyor. Bizler de sizler için 2021 bitmeden …

EN İYİ NETFLİX DİZİLERİ: Güncel Öneriler – 2022

20.07.2021 · En iyi Netflix dizileri: Inside the Bill’s Brain: Decoding Bill Gates. Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) – 7,8. 60. Artık sadece dizi konusu değil ama bir virüs çıkar ve yok olma tehdidi ile yüzleşiriz: The Rain. If playback doesn’t begin shortly, try restarting your device.

2021 En İyi Netflix Dizileri – Tam 70 Dizi İle Netflix …

4.02.2021 · İzlenmesi gereken Netflix dizileri listenize ödüllü bir dizi eklemek istiyorsanız, The Crown iyi bir seçenek! Bu diziyi izleyenler The Last Czars ve Outlander dizilerine de bir şans verebilirler. The Crown’u Netflix’te İzle. 6. Cobra Kai – IMDb 8.7 / 10.

Netflix’in mutlaka izlenmesi gereken 10 dizisi! – Diziler.com

2.06.2020 · Netflix’in mutlaka izlenmesi gereken 10 dizisi! Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, dünyaca ünlü yapımların yanı sıra kendi özel projelerini de bünyesinde bir araya getirerek izleyicilerine büyük bir yelpaze sunuyor. Komediden aksiyona, romantizmden korkuya birçok türde projesi olan Netflix’in mutlaka izlenmesi gereken 10 …

Sevgiliyle İzlenecek En İyi Netflix Dizileri

21.10.2020 · Netflix izlenmesi gereken diziler tavsiyelerine Sense8 ile devam edelim! Dünyanın 8 farklı bölgesinde yaşayan 8 insanın birbiriyle olan sıra dışı bağlantılarını ele alıyor dizi. Karakterler bir süre sonra durumun farkına varıyor ve birbirlerine yardım etmeye başlıyorlar.

Netflix İzlenmesi Gereken Diziler- Kadin.com

Netflix İzlenmesi Gereken Diziler. Netflix İzlenmesi Gereken Diziler Nelerdir? House of Cards – IMDb 9.0, Orange is the New Black IMDb – 8.3, Love IMDb – 7.8. Türk dizilerinin gittikçe artan yayında kalma süreleri sebebi ile ülkemizde yabancı dizi furyası git gide artıyor.

Youtube video indir
Exit mobile version