Instagram video indir

Engelli Hibe Desteği ile aile mesleğini devam ettiriyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ‘Hayaller Engelsizdir’ sloganıyla engelli vatandaşların istihdamını kolaylaştırmaya devam ediyor …
Engelli Hibe Desteği ile aile mesleğini devam ettiriyor ÇağrıMerkezin

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ‘Hayaller Engelsizdir’ sloganıyla engelli vatandaşların istihdamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Aydın’da doğuştan ortopedik engelli Murat Sarı, hayalindeki manav dükkanını İŞKUR’un Engelli Hibe Desteği ile açtı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ‘Hayaller Engelsizdir’ sloganıyla engelli vatandaşların istihdamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

 

Murat Sarı da Engelli Hibe Desteği’nden yararlananlardan biri. Destek ile manav dükkanı açan Sarı, ürettiği organik ürünleri satarak geçimini sağlıyor. Asıl mesleğinin aşçılık olduğunu ifade eden Sarı, aile mesleği olan manavcılığı devam ettirmek için bu destekten faydalandığını söyledi.

 

‘İnsan isterse her şeyi başarır’ diyen Sarı şunları söyledi:

 

“Benim gibi engelli kardeşlerim Engelli Hibe Desteğine başvurabilirler. Hayallerindeki işi yapabilirler. Hayaller engelsizdir.”

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
2020 Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Tokyo Olimpiyat oyunları yayın akışı! 24 Temmuz 2021 ÇağrıMerkezin
Read More

2020 Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Tokyo Olimpiyat oyunları yayın akışı! 24 Temmuz 2021

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu tarihlere ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyatları için geri sayım başladı. Japonya'nın başkenti Tokyo'nun ev sahipliğinde düzenlenen 32. Yaz Olimpiyat Oyunları'nın programı belli oldu. Peki, 23 Temmuz - 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak? İşte 2020 Tokyo Olimpiyat oyunları yayın akışı..
VİOP 30 Endeksi ÇağrıMerkezin
Read More

VİOP 30 Endeksi

VİOP 30 Endeks kontratında negatif açılış bekliyoruz. (İnfo Yatırım) VİOP 30 Endeks Nisan kontratı, Perşembe günü 1.382 - 1.419 fiyat aralığında ...
Youtube video indir