Instagram video indir

METRO Turizm Müşteri Hizmetleri | Metro Turizm Şikayetleri

METRO Turizm Müşteri Hizmetleri | Metro Turizm Şikayetleri ÇağrıMerkezin

Metro Turizm Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Geri Arama  Evet
Gerçek Kişi Evet
Çalışma Saatleri Metro Turizm çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
En İyi Arama Saati 22:15 – 00:00
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra 1’i tuşlayarak temsilciyle iletişime geçebilirsiniz.

Metro Turizm İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi Mail adresi yok.
İletişim Formu Form için tıklayın.
Şikayet Takibi Metro Turizm’e bildirdiğiniz şikayetleri takip etmek için tıklayın.
Online Otobüs Bileti Metro Turizm’den online otobüs bileti almak için tıklayın.
Posta Adresi PK: 34035 Avpim/İstanbul
Genel Müdürlük Adresi Altıntepsi, Esenler Otogarı, B4 Geçiş Bloğu, Kat:3  Bayrampaşa/İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn

METRO TURİZM ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Türkiye’nin en büyük karayolu taşıma şirketi olan Metro Turizm 79 ili birbirine bağlamaktadır. Sadece karayolu bağlantıları ile değil müşteri hizmetleri ile de yolcularının isteklerini karşılıyor. Gerek çağrı merkezleri gerekse 79 ilde yer alan 1000 ofisi ile yolcularını cevapsız bırakmıyor. Bilet rezervasyonu, satışı, kontrolü ve diğer hizmetlerimizi yapabileceğiniz bir çağrı merkezi sunuyoruz. Her zaman ulaşabileceğiniz çağrı merkezi hizmetimiz ile size daha hızlı çözümler sunuyoruz. Metro Turizm çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

METRO TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Müşteri hizmetlerimiz 0850 222 3455 numarasıyla sizi 7 gün 24 saat boyunca güler yüzle karşılıyor. Bu numaradan bilet işlemleri dışında bilgi için kullanabilir, servis ve satış ofis bilgilerini öğrenebilirsiniz. Metro Turizm web sitesinden de aynı işlemleri yapabilirsiniz. Sitedeki iletişim formunu doldurarak bize gönderebilirsiniz. Ayrıca sitemizde yer alan satış ofisi listemizden size yakın olan satış ofisinin iletişim bilgilerini alıp işlemlerinizi onlar aracılığıyla da yapabilirsiniz. 79 il dışında Arnavutuk, Bulgaristan, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, İran, Romanya ve Yunanistan gibi ülkelerde bulunan ofislerimizle de irtibata geçebilirsiniz.

Öneri, istek ve şikayetlerinizi Metro Turizm müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

METRO Turizm Müşteri Hizmetleri | Metro Turizm Şikayetleri 2

0850 222 34 55 | Metro Turizm Direkt Bağlanma

Metro Turizm’e direk bağlanmak için 1‘e tıklamanız yeterlidir , Eğer şehirler arası veya şehir içi servis saatlerini öğrenmek istiyorsanız 3 ‘ e veya gerek hizmet gerek otobüs gerek personeller ile alakalı şikayetleriniz var ise 4‘e basmanız , eğer bu hizmetleri ingilizce dilinde devam ettirmek isterseniz 9 tuşuna basıp yoğunluğa göre metro turizm çağrı merkezi personeline hemen bağlanabilirsiniz.

Metro Turizm’in sahip olduğu şu anda 495 otobüs filosu varken geri toplamda ise 1221 otobüs Metro Turizm ile birlikte çalışmaktadır. Karayolu taşıma şirketi arasında en çok ciro büyüklüğüne sahip olan, en çok taşınan yolcu sayısına sahip olan şirket olarak bilinmektedir. Dolayısıyla Türkiye’de de lider konumdadır. Metro Turizm iletişim numarası ile her zaman için iletişimde kalabilir, otobüs seferlerinizle ilgili bilet değişikliği, iptali ya da benzer bilgi alma noktasında da direkt olarak iletişime geçebilirsiniz.

Her yıl ortalama 19 milyon yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm 1 günde ortalama 1400 sefer düzenleyerek bunu başarmaktadır. Böylesine yüksek bir şehir içi ulaşım, şehirlerarası ulaşım noktasında hizmet verdiği gibi Türkiye’nin en büyük lider ulaşım şirketlerinden de biri olarak tanınır.

METRO Turizm Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Metro Turizm firmasına ait olan genel merkezi kullanarak bilet alma, ayırma, bilette çıkacak sorunların çözümü gibi işlemler yapılabilir. Aynı zamanda başınıza gelen ve firma ile ilgili olan tüm sorunlarda bu adrese giderek şikayet bildiriminde bulunabilirsiniz. Genel merkezden yapılacak başvuru ve şikayetler, direkt olarak müdürlüğe ulaşacaktır. Bu nedenle olumsuz bir durumda bu adresi ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.

METRO Turizm Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0850 222 34 55

METRO Turizm Genel Müdürlük Adresi: Büyük İstanbul Otogarı, B4 Geçiş Bloğu Kat:3 Bayrampaşa/İstanbul

METRO İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Metro Turizm, iletişim bilgileri içinde İnsan Kaynakları departmanı bulunmaz. Bu departmana bağlanmak için yapılması gereken, çağrı merkezini arayarak insan kaynakları seçeneğine gitmek olmalıdır. İnsan kaynaklarının kendi numarası bulunmamaktadır.

METRO İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: 0850 222 34 55

METRO TURİZM ŞİKAYET HATTI

Yolculuğunuz sırasında birçok aksilik yaşanabilmektedir. Firmamızdan kaynaklı olduğunu düşündüğünüz sorunları bize iletebilirsiniz. Şikayetlerinizi bize üç şekilde iletebilirsiniz:

Şikayet başvurunuzdan sonra size verilen takip numarası ile şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Sitemizdeki “Şikayet Takip Servisi” hizmetimizi açıp oraya takip numarası ile cep telefonu numaranızı giriniz. Daha sonra açılan ekranda şikayetinizin durumunu görebilir ve sonuçlanma durumunu kontrol edebilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Metro Turizm müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Metro Turizm şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Metro Turizm’in 0850’li bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla Metro Turizm’den almış olduğunuz yolcu biletleri hakkında detaylı bilgiye erişebilir, bilet değişikliği, bilet satın alımı gibi işlemler yapabilir; istek, soru, öneri ve şikayetlerinizi bu numara üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Metro Turizm Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0850 222 34 55

Arama Terimleri: metro turizm iletişim bilgileri, metro turizm telefon no, metro turizm irtibat tel, metro turizm canlı destek, metro turizm müşteri temsilcisi, metro turizm şikayet hattı, metro turizm müşteri hizmetleri numarası, metro turizm çağrı merkezi numarası, metro turizm iletişim numarası, metro turizm çağrı merkezi, metro turizm müşteri hizmetleri direk bağlanma

METRO TURİZM Müşteri İletişim Formu

Metro Turizm ile birlikte bilet satın alım sonrasında iptal, iade veya değişikliklerde taleplerinizi hızlı bir şekilde çözümlemek için dilediğiniz her zaman Metro Turizm müşteri hizmetleri telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Sayfamızda yer verdiğimiz telefon numarasıyla beraber tüm bilet süreçlerinizi hızlıca tamamlamak mümkündür.

Bu konular dışında ise herhangi bir öneri, istek, şikâyet ya da benzer pek çok konu hakkında iletişime geçmek, görüşme yapmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz. Bu formu doldurarak dilediğiniz her zaman iletişime geçebilir ve görüşme yapabilirsiniz.

METRO TURİZM İstek, Şikâyet ve Öneri Bildirim Formu: https://www.metroturizm.com.tr/iletisim

METRO TURİZM Sosyal Medya Adresleri

Metro Turizm, her sezon çalışan yolcu taşımacılığı anlamında bir numara marka olurken dönem dönem yaptığı kampanyaları takip etmek isterseniz de sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Aşağıdaki sosyal medya hesaplarında inceleyerek hangisini isterseniz takibini yapabilir ve her zaman takipte kalıp, indirim ve kampanyalar hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

METRO TURİZM Facebook

METRO TURİZM Twitter

METRO TURİZM İnstagram

İletişim | Metro Turizm

İletişim | Metro Turizm İLETİŞİM Firmamız hakkında bize iletmek istediğiniz düşünceleriniz,eleştirileriniz, fikirleriniz var ise lütfen sağ tarafda yer alan iletişim formunu doldurunuz. Doldurulan form en kısa sürede incelenerek değerlendirildikten sonra size bilgi verilecektir. 0850 222 34 55 numaralı çağrı merkezimizi 7/24 ulaşabilirsiniz.

Metro Turizm iletişim, müşteri hizmetleri, çağrı merkezi …

Metro Turizm telefonu aracılığıyla bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca yolculuklarınız hakkında öneri, teşekkür ve şikayetleri de çağrı merkezi yetkililerine iletebilirsiniz. Metro Turizm telefon numarasıyla bilet rezervasyonu ya da bilet iptali işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Metro Turizm müşteri hizmetleri numarası 0850 222 34 55’i 7 gün 24 saat arayarak talep ve önerilerinizi iletmeniz ve bilet işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkündür.

Metro Turizm Müşteri Hizmetleri

20.05.2021 · Metro turizm müşteri hizmetleri numarası 0850 222 34 55 ile bilet rezervasyon, bilet değişimi, sefer bilgileri vb. birçok konuda işlem yapabilirsiniz. Metro Turizm, kendi filosu ve dışardan alınan otobüsleri ile hizmet veriyor. Şirket, günde farklı noktalara 1500 kez sefer yapıyor.

METRO Turizm Müşteri Hizmetleri | Çağrı Merkezi Telefon …

METRO Turizm Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0212 658 08 18 METRO Turizm Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir? Metro Turizm firmasına ait olan genel merkezi kullanarak bilet alma, ayırma, bilette …

Metro Turizm Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri …

Metro Turizm Müşteri Hizmetleri Numarası Müşteri hizmetlerimiz 0850 222 3455 numarasıyla sizi 7 gün 24 saat boyunca güler yüzle karşılıyor. Bu numaradan bilet işlemleri dışında bilgi için kullanabilir, servis ve satış ofis bilgilerini öğrenebilirsiniz. Metro Turizm web sitesinden de aynı işlemleri yapabilirsiniz.

Metro Turizm 444 ve 0850 Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi …

30.01.2011 · Metro Turizm Seyahat çağrı merkezi, müşteri hizmetleri 444’lü telefon numaraları ve iletişim için tıklayın: Metro Turizm Seyahat 0 850 222 34 55. Adres: Büyük İstanbul Otogarı B4 Geçiş Bloğu Kat: 3 Bayrampaşa / İSTANBUL – TÜRKİYE. ( 65 yorum ) Kategori: 444 lü Telefon Numaraları 850 li numaralar. Paylaşım: Beğen …

Metro Turizm iletişim, müşteri hizmetleri, çağrı merkezi …

5.01.2021 · Metro Turizm müşteri hizmetleri numarası 0850 222 34 55’i 7 gün 24 saat arayarak talep ve önerilerinizi iletmeniz ve bilet işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkündür.

Metro Turizm Müşteri Hizmetleri

20.05.2021 · Metro turizm müşteri hizmetleri numarası 0850 222 34 55 ile bilet rezervasyon, bilet değişimi, sefer bilgileri vb. birçok konuda işlem yapabilirsiniz. Metro Turizm, kendi filosu ve dışardan alınan otobüsleri ile hizmet veriyor. …

Metro Turizm Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri …

15.10.2020 · Metro turizm müşteri iletişim formu biletle ilgili tüm iptal, iade ve değişiklik işlemleri için kullanılabilen bir formdur. Öneri istek, bilgi sorma, teşekkür, şikayet ya da buna benzer konulara yer verilebilen formda TC kimlik numarası, …

Metro Turizm Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri

2.11.2021 · Metro Turizm ile birlikte bilet satın alım sonrasında iptal, iade veya değişikliklerde taleplerinizi hızlı bir şekilde çözümlemek için dilediğiniz her zaman Metro Turizm müşteri hizmetleri telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Sayfamızda yer verdiğimiz telefon numarasıyla beraber tüm bilet süreçlerinizi hızlıca tamamlamak mümkündür.

Metro Turizm Çağrı Merkezi / İletişim / Müşteri Hizmetleri …

28.01.2020 · Metro Turizm müşteri hizmetleri ile görüşmelerinizde sorunlarınızın doğrudan yetkililere açık bir şekilde ifade etmeniz tavsiye edilir. Tüm hizmet ve bilet işlemleri için çağrı merkezi üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz. Metro Turizm Müşteri Hizmetleri Numarası: 0 …

Metro Turizm Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim …

29.10.2011 · Metro Turizm müşteri hizmetleri, müşterilerini her türlü sorunlarına cevap verebilmek için çağrı merkezi hizmeti vermektedir. Genellikle hafta içi hergün muhatap bulabildiniz çağrı merkezinde, her gün binlerce kişinin arama yaptığı çağrı merkezinde, her ne kadar müşteri temsilcisine hemen bağlanamasanız da …

Metro Turizm 444 ve 0850 Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi …

30.01.2011 · Metro Turizm Seyahat çağrı merkezi, müşteri hizmetleri 444’lü telefon numaraları ve iletişim için tıklayın: Metro Turizm Seyahat 0 850 222 34 55. Adres: Büyük İstanbul Otogarı B4 Geçiş Bloğu Kat: 3 Bayrampaşa / İSTANBUL – TÜRKİYE. ( 65 yorum ) Kategori: 444 lü Telefon Numaraları 850 li numaralar. Paylaşım: Beğen …

Metro Turizm Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri …

Metro Turizm çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Metro Turizm müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Metro Turizm şikayet hattına erişebilirsiniz.Metro Turizm müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.. Metro Turizm, 1992 yılında …

Youtube video indir
Exit mobile version