Instagram video indir

THY Müşteri Hizmetleri | Türk Hava Yolları İletişim

THY Müşteri Hizmetleri | Türk Hava Yolları İletişim ÇağrıMerkezin

Türk Hava Yolları veya yeni ismiyle Turkish Airlines, geniş uçuş ağı ve hizmet kalitesiyle Avrupa’nın en iyi havayolu şirketleri arasında yer alıyor. 1933 yılından beri hizmet veren Türk Hava Yolları, dünyanın pek çok noktasına uçuş düzenlemektedir. Avrupa, Kuzey Afrika, Asya, Ortadoğu vb. noktalarda 300’ü aşkın havaalanına THY ile seyahat edebilirsiniz. Türkiye’nin en büyük ve en değerli şirketlerinden biri olan THY, 300’ü aşkın uçak filosuna sahiptir. Aynı zamanda 2017 yılında devlete ait olan %49 hisse, Türkiye Varlık Fonu’na devredilmiştir. Günümüzde THY’nin anahissedarları Varlık Fonu ve Halka Açık Arz olarak öne çıkıyor. Ayrıca %0,1 oranında da Hazine ve Maliye Bakanlığı hissedardır.

Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Türk Hava Yolları çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Görüntülü Çağrı Merkezi Sohbet için tıklayın. (İşitme Engellilere Özel)
Yardım Sayfası THY yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Faks
Genel Müdürlük Adresi Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası, Atatürk Havalimanı, Yeşilköy, 34149 İstanbul Türkiye
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

Thy Telefon Numaraları

THY Uçak Bileti İletişim
THY Bilet Alma Telefon
THY Bürosu İletişim
THY Acentesi Telefon

THY (Türk Hava Yolları) Müşteri İletişim Formu – THY Geri Bildirim Formu

Aşağıda yer alan geri bildirim formu, THY’nin müşterilerine özel bir sayfa olup burada tüm bilgilerinizi paylaşarak bir geri bildirimde bulunabilirsiniz. Bununla ilgili olarak THY hakkında istek ve görüşlerinizle ilgili bilgi paylaşabilirsiniz. Ek olarak THY iletişim numarası üzerinden de yine istek, şikayet ya da önerilerinize varan bilgilendirmelerde de bulunabilirsiniz.

THY İstek, Şikâyet ve Öneri Bildirim Formu: https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/musteri-iliskileri/

TÜRK HAVA YOLLARI MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Türk Hava Yolları ile direk bağlantı kurmanız mümkündür. Yukarıdaki numaradan aradığınızda hemen müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Uçuşlarla ilgili bilgiler alabileceğiniz gibi, sorunlarınız ya da sıkıntılarınız ile ilgili de görüşme de yapabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarında yılların tecrübesine sahip olan Türk Hava Yolları’nı tercih etmek kişiler için oldukça önemli bir durumdur.Müşteri kitlesi büyüdüğü için Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

THY İletişim 444 Numarası Nedir?

THY çağrı merkezi haftanın 7 günü 24 saat 444 ve 0850 500 0 777 numaralı telefondan yolcularına müşteri hizmeti desteği vermektedir. THY müşteri temsilcisi bu numaralar üzerinden yolcuların uçuş ve bilet işlemlerine dair birçok işlem hakkında sorularını yanıtlamakta ve sorunlarına çözüm üretmektedir. THY çağrı merkezine yalnızca Türkiye değil, dünyanın herhangi bir noktasında da ulaşabilir ve başta İngilizce olmak üzere Almanca ve İspanyolca gibi çok konuşulan diğer dünya dillerinde de hizmet alınabilir.

THY Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Dünyanın en büyük hava yolu markalarından biri olmayı başaran Türk Hava Yolları’nın müşteri hizmetleri iletişim numaralarını kullanarak her konuda kurumsal destek alabilirsiniz. Çağrı merkezi ve online iletişim kanalları üzerinden müşteri desteği sağlayan firma 7/24 müşterilerinin firma ile görüşerek geri bildirimlerine hızlı yanıtlar vermektedir. THY iletişim numarasını arayarak kısa süre için kısa yol tuşlamalarını gerçekleştirerek müşteri temsilcisi ile görüşme sağlamanız mümkündür. Ülkelere göre çağrı merkezi telefon numaraları değişiklik gösterir. THY Türkiye çağrı merkezi iletişim numarası:

  • THY Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 333 0 849 / 444 0 849
  • Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Telefon Numarası: +90 212 463 63 63
  • THY Faks Numarası: +90 212 465 21 21

Türk Hava Yolları Uçuş Sorgulama

THY Müşteri Hizmetleri | Türk Hava Yolları İletişim ÇağrıMerkezin
Türk hava yolları uçuş sorgulama

Türk hava yolları üzerinden uçuşunuzu sorgulama yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten uçuşunuzu sorgulayabilirsiniz.

  • https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/rezervasyonu-yonet/
  • https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/rezervasyonu-yonet/
  • https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/musteri-iliskileri/

Araştırma sürecinin devam etmesi ve geri bildiriminizin bu süre içinde sonuçlanamayacağının belirlenmesi durumunda tarafınıza süreç hakkında bilgilendirme yapılır. Geri bildiriminiz işlemde olduğu süre içinde 7/24 hizmet veren müşteri temsilcilerimizden 0850 333 0 849 / 0850 333 2 538 numaralı telefonları arayarak süreçle ilgili bilgi alabilirsiniz.

THY MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI KAÇ?

444 0 849 ve 0850 333 0 849 numaralarından 7 gün 24 saat uçuş kuralları hakkında, bilet değişiklikleriniz hakkında, seyahatlerinizdeki soru ve önerileriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir