Instagram video indir

WİSH müşteri hizmetleri Hizmetleri Telefon Numarası

WİSH müşteri hizmetleri Hizmetleri Telefon Numarası ÇağrıMerkezin

WİSH MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Her geçen gün büyümesine ve gelişimine devam eden platform, sektörde kendi adından söz ettirmek ve gün geçtikçe ürün çeşitliliğini ve verimliliğini arttırarak kendini yenileyerek bu alanda birbirinden farklı satıcıları ve firmaları ile müşterilerini buluşturarak bu alanda varlığını güçlendirmektedir. Müşteri kitlesi büyüdüğü için Wish müşteri hizmetleri numarası en kısa sürede ve en pratik çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Wish müşteri hizmetleri iletişim numarası üzerinden destek alabileceğiniz gibi öneri istek ve şikayetlerinizi kolaylıkla iletebilir ve geri dönüş için işlemler yaptırabilirsiniz.

ABD’de Delaware’de kayıtlı bir şirket olarak işlemlerine devam eden ContextLogic Inc., bu pazar yeri durumunda olan platformun sahibidir.

Bahsedilen numara yurt dışına ait olduğu için ilgili firmayı arayarak bilgi almayı düşünürseniz farklı tarifelerden ücretlendirileceğiniz için arama yapmadan önce farklı iletişim seçeneklerini denemelisiniz. Öncelikle uygulama üzerinden erişim şansınızı denedikten sonra ilgili e posta adresine de mail gönderebilirsiniz.

Wish Çağrı Merkezi İletişim Numarası

1-800-266-0172 (Yurt dışında bulunan bir numaradır.)

Yukarıdaki numara üzerinden iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden destek ekibiyle iletişime geç seçeneğini kullanarak talep oluşturabilir sorunlarınızı aktarabilirsiniz. Taleplerinize ve sorunlarınıza en kısa sürede dönüş yapılarak müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Bunun dışında [email protected] e posta adresine mail gönderebilirsiniz. İstek, öneri ve şikayetlerinizi iletebilir ve destek talebinde bulunabilirsiniz.

çağrı merkezi numarası 1-800-266-0172
e-posta adresi
yardım sayfası https://www.wish.com/contact?hide_login_modal=true
hızlıca müşteri hizmetine bağlanma Desteklenmiyor.
çağrı merkezi çalışma saatleri 7/24
genel merkez adres ContextLogic Inc.in merkezi One Sansome Street, 33rd Floor, San Francisco, CA 94104 adresindedir.

wish çağrı merkezi kısa bilgi

Kaliteli ve İndirimli Ürünler Buradan Satın Alın

Hem mobil uygulaması olan hem de web sitesi üzerinde alışveriş imkanını sunan bu platform, bugün hem alıcı hem de satıcıyı birleştirmek amacıyla kurulan platformlardan biridir. İndirimli şekilde çeşitli spor aletlerinden popüler giyim – kıyafetlere birbirinden farklı uygun fiyatlı alışveriş seçeneklerine burada ulaşabilirsiniz. Kaliteli ürünlerle beraber %90’a varan indirimler sayesinde ihtiyaç duyduğunuz en iyi şekilde alışverişlerinizi yapabilir, AVM’ye dahi gitmeden çok rahat şekilde indirimli olarak her ürünü bulabilirsiniz.

Wish Eposta Adresi ve Sosyal Medya Hesapları

Çeşitli kampanyalar, indirimler ve özel günlere ait şekilde çeşitli duyurular hakkında bilgi edinmek için doğrudan Wish’in internet sitesi dışında sosyal medya hesaplarına da aşağıdaki gibi ulaşabilirsiniz. Birçok platformda bulunan hesapları dışında da eposta adresiyle destek almak istediğiniz her konuda da bağlantı kurabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir konu olduğunda, sunmanız gereken bir kanıt ya da bilgi paylaşımında da e-posta adresini kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

Eposta Adresi: 

WİSH Facebook

WİSH Twitter

WİSH İnstagram

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir