Instagram video indir

YKMKitap Müşteri Hizmetleri | YKMKitap İletişim

YKMKitap Müşteri Hizmetleri | YKMKitap İletişim ÇağrıMerkezin

YKM Kitap çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde YKM Kitap müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden YKM Kitap şikayet hattına erişebilirsiniz. YKM Kitap müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

YKM KİTAP ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

O meşhur sözde hiç okuyan ile okumayan bir olur mu, der. Nitekim okumanın bilim insanlarının da ifade ettiği gibi çok sayıda faydası vardır. Ülkemizde de dünyada olduğu gibi kitap alanında çok sayıda yayınevi ve kitap satış adresi bulunuyor. İşte onlardan bir tanesi de kısa adı YKM Kitap olan Ankara menşeili online olan kitap satışı yapan e-ticaret platformudur. Çok değişik farklı gereksinimler için çok sayıda kitap satılan bir adrestir. Nitekim birçok insan da bu kitapevinin çağrı merkezi numarası nedir öğrenmek istiyorlar.

YKM Kitap çağrı merkezi numarası 0850 303 09 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

YKM KİTAP MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Çağımızın internet çağı olduğu bir dünyada insanlar artık kapı kapı dolaşıp alışveriş yapmıyorlar. Bunun yerine internet üzerinden sipariş geçiyorlar. Nitekim kitap almak için de bu kitapevini tercih edenler siteye ücretsiz ve kolay bir biçimde üye olduktan sonra kolayca sipariş verebiliyorlar. Hem de ne zaman gereksinim duyarlar ise o zaman. Yine de bir nedenden ötürü bu kitapevinin müşteri hizmetleri numarası ile iletişime geçmek isteyenler 0850 303 09 56 numarasını kesintisiz diledikleri zaman arayabilirler.

YKM Kitap müşteri hizmetleri numarası 0850 303 09 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

YKM KİTAP MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Bu noktada benzer birçok işyerinde olduğu gibi burada da bu kitapevinin direkt bağlanma numarası nedir insanlar öğrenmek istiyorlar. Bu noktada yapılabilecek iki şey bulunuyor. Bunlardan ilki üstte ifade edilen numarayı aradıktan sonra görüşülmek istenilen kişinin dahili numarası biliniyor ise tuşlanması yok eğer bilinmiyor ise santral operatöre bağlandıktan sonra kiminle görüşülmek isteniyor ise onun isminin verilmesidir. Kitapçıya ulaşmak için bilinen tek numara üstte yer alan numaradır.

YKM Kitap müşteri hizmetlerine direk bağlanma 0850 303 09 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

YKM KİTAP ŞİKAYET HATTI

Kitap sipariş verdiniz geç geldi ya da yanlış geldi gibi muhtelif türden sorunlar yaşayıp şikayet hakkınızı kullanmak istediğiniz zaman bu kitapevinin şikayet hattı numarasını aramanız gerekir. Bunun için de yine üstte belirtilen numarayı aramanız ve anında hiç zaman kaybetmeden şikayetinizi yapmanız gerekir. Firma bu konuda oldukça hassas davranıyor ve tüm sorunları ivedilikli olarak çözme anlamında ciddi bir gayret gösteriyor. Mutlak müşteri memnuniyeti ile çalışan bir firma olduğunu bilhassa ifade etmek gerekir.

YKM Kitap şikayet hattı 0850 303 09 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

YKM Kitap Whatsapp Numarası

Müşteri hizmetleri ile çağrı merkezi numarasından destek veren YKM kitap ayrıca internet sitesi üzerinden üyelik girişi ile sorunlarınıza dair taleplerini de alıyor. Dijital ortamdan yapacağınız başvurular ile sizlerin sorunlarına hızlı çözümler sunan YKMkitap whatsapp numarası kullanmıyor. Mail ve telefonla iletişim de ulaşım yollarından diğerleri oluyor.

Ykm Kitabevi Güvenilir mi

YKM kitap YKM Yayıncılık Kitap Basım Dağıtım Eğitim ve Ticaret Limited Şirketi unvanıyla 10 yıldan fazla süredir hizmet vermektedir. Öğrencilerin başta olmak üzere kamu çalışanları ile kamuda çalışmak isteyenlerin sınava hazırlık kitaplarını pazarlayan firmanın merkezi adresi Kavacık Subayevleri Mahallesi, Şehit Makbule Sok No. 46-A Altındağ, Ankara adresindedir. Dışkapı vergi dairesine kayıtlı olarak ticari faaliyetlerini gösteren firmanın mail adresi de info@ykmkitap.com.

Ykmkitap com Kargo Takip

Almak istediğiniz kitaba karar vermeniz aşamasından sonra yaptığınız ödeme ile birlikte YKM online satış mağazası üzerinden tüm ayrıntılara ulaşım sağlayabildiğiniz bir sipariş takibi söz konusudur. Alınan kitapla ilgili tüm aşamaları buradan inceleyebiliyorsunuz. Kitabınız paketlenip kargo şirketine teslim edilmesinden itibaren sizlere bilgilendirmeler geliyor. Bu bilgilendirmeler eşliğinde sunulan kargo takip numarası ile kitabınızın nerede olduğunu, hangi aşamada size teslim edilebileceğine dair bilgilere de ulaşım sağlıyorsunuz.

YKM kitap alımı, paketlenmesi ve kargoya teslim edilmesi süreci ile size teslim aşamasına kadar tüm bilgiler aynı zamanda Sürat Kargo tarafından anlık olarak SMS ile bilgilendiriliyor.

Youtube video indir
Exit mobile version