Instagram video indir

İtopya İletişim Numarası İtopya Müşteri Hizmetleri 2021

İtopya müşteri hizmetler telefon numarası, itopya iletişim adresi ve itopya kargo durumu sorgulamak için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.
İtopya İletişim Numarası İtopya Müşteri Hizmetleri 2021 ÇağrıMerkezin

İtopya İletişim Numarası

İtopya yazılım, bilgisayar ve bilgisayar aksesuarları ürünleriyle ülkemizde IT ve Gaming sektörünün kaliteli bir tedarikçisi konumuna gelmiştir. Yeni çıkan ürünlerin büyük hızla ulaştırılması, marka kampanyaları ve sipariş aşamalarının her anında müşterilerin yanında olan İtopya iletişim takımı sayesinde geniş bir kitleye ulaşmıştır. Satın aldığınız ya da alacağınız ürünle ilgili detayları veya merak ettiğiniz diğer konu başlıklarını İtopya müşteri hizmetleri numarası yoluyla öğrenebilirsiniz.

İtopya Ne Zaman Kuruldu? Güvenilir Mi?

IT ve Gaming ürünlerinin satıldığı İtopya 2016 yılında Yılmaz Çiçek tarafından kurulmuştur. İnovatif bir mağazacılık anlayışını sektörüne kazandıran, gelişmiş internet mağazası ile kullanıcılarına geniş yelpazede seçenekler sunan mağaza olarak göze çarpmaktadır. Yazılım ve donanım ihtiyaçlarına çözüm odaklı servisler sunan İtopya geçtiğimiz yıllarda ulaştığı binlerce müşteriyle güvenilir olduğunu kanıtlamıştır.

İtopya Mağaza Telefon Numaraları

EERA Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesinde hizmet veren İtopya’nın iki adet mağazası bulunmaktadır.

  • İtopya Beylikdüzü Şubesi Telefon Numarası
  • İtopya Beylikdüzü Adres: Barış Mahallesi Belediye Caddesi Ginza Lavinya No: 30/A5 Beylikdüzü/İstanbul
  • İtopya Acıbadem Şubesi Telefon Numarası
  • İtopya Acıbadem Adres: Hasanpaşa Mahallesi Lavanta Sokak Etap İş Merkezi D Blok No: 22/B1 Kadıköy/İstanbul

İtopya Çalışma Saatleri

Çağrı Merkezimize hafta içi her gün sabah saat 9:00 ila akşam saat 18:00 arası 0850 259 26 96 numarasından ulaşabilirsiniz.

“Müşteri Hizmetleri” servisimiz hafta içi, sabah saat 09:00 ila akşam saat 18:00 arasında  adresine gönderdiğiniz sorulara en hızlı şekilde yanıt verir.

İtopya çağrı merkezi hafta içi her gün olmak üzere 09:00 ve 18:00 saatleri arasında çağrılarınıza cevap vermektedir. Bu zaman aralığında teslimat, iade, güvenlik ve benzeri birçok konuda İtopya müşteri temsilcisi sorularınıza yanıt verecektir.

İtopya Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

İtopya gibi büyük perakende ve e-ticaret satışı yapan kuruluşlar belli zamanlarda kargo firması ya da tedarikçi kaynaklı sıkıntılar yaşayabilmektedir. Böyle anlarda İtopya müşteri hizmetleri çalışanları sizinle sürekli irtibat halinde olup durumu yakından izlemektedir. Yani satın aldığınız hazır sistemlerde hatalı ürün olduğunda, parça kırık geldiğinde veya ödeme kısımlarında karşılaştığınız problemler yaşandığında İtopya müşteri hizmetleri numarası yöntemiyle bunu dile getirebilirsiniz.

  • İtopya Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

İtopya Canlı Destek

Şuan herhangi bir İtopya canlı destek hattı yer almamaktadır. Fakat iletilerinizi diğer başlıklarda bahsedildiği şekillerde İtopya çağrı merkezi çalışanlarına gönderebilirsiniz.

İtopya Mail İletişim ve Sosyal Medya

İtopya’nın düzenlediği güncel fırsatları ve indirimleri bu hesaplardan takip edebilir, bağlantıya geçerek bu fırsatların şartlarını ve sürelerini sorabilirsiniz. İtopya iletişim mail adresine posta göndererek te destek alabilirsiniz. Bu hatlarla ulaşımı sağlayamadıysanız alternatif İtopya müşteri hizmetleri bağlanma yolu olan çağrı merkezini arayınız.

  • İtopya Instagram:
  • İtopya Twitter:
  • İtopya Facebook:
  • İtopya Youtube:
  • İtopya İletişim Mail Adresi
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
4441444 ÇağrıMerkezin
Read More

4441444

4441444 numarası kime ait? 4441444 telefon numarası, 444 1 444 müşteri hizmetleri hakkıonda bilgi alabilirsiniz.
Youtube video indir