Instagram video indir

Konuşanlar 68.Bölüm İzle | Konuşanlar Bilet

Konuşanlar 68.Bölüm İzle | Konuşanlar Bilet ÇağrıMerkezin

Youtube’da yakaladığı başarı sonrasında EXXEN’e transfer olan Konuşanlar’ın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya’nın yaptığı ve milyonlara ulaşarak herkesi güldürdüğü talk show bugün de yine kahkaha tufanına sahne olacak. Pera’ya gelen misafirlerin anlattıklarıyla ve sorulara verdikleri cevaplarla şekillenecek yayın ilgiyle seyredilecek. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya’nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 68. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz…

Konuşanlar 68. Bölüm İzle

Exxen’de Konuşanlar yeni bölümü ile sizleri kahkahaya boğacak. Konuşanlar 68. bölümü full izlemek isteyenler arama motorlarında araştırmaya başladı.

Exxen Konuşanlar 68. bölümü izlemek isteyenler arama motorlarına Exxen konuşanlar 68. bölüm izle, Konuşanlar 68. bölüm full izle kaçak gibi kelimeler yazarak yeni bölümü araştırmaktadır.

Kahkahalar atmaya hazır olun. Exxen’de yayınlanan ve Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar yeni bölümü ile kendinden yine söz ettirecek.

Konuşanlar Bilet nasıl alınır?

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix’in www.biletix.com internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Sağ üst tarafta yer alan, ‘Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın’ kısmına ‘Hasan Can Kaya’ yazın.

Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar programı için bir tarih belirtilmişse, oradan biletinizi online ödeme yöntemiyle alabilirsiniz.

Hasan Can Kaya’nın ‘Konuşanlar’ programına Biletix şubelerinden bilet almak biraz zor olabilir. Zira, yoğun ilgi gören ‘Konuşanlar’ programı biletleri çıkar çıkmaz tükeniyor.

Konuşanlar Bilet 2022

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix’in www.biletix.com internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Sağ üst tarafta yer alan, ‘Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın’ kısmına ‘Hasan Can Kaya’ yazın.
Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar programı için bir tarih belirtilmişse, oradan biletinizi online ödeme yöntemiyle alabilirsiniz.. Ancak  Konuşanlar’ın takipçisi çok olduğu için biletler anında tükenmektedir.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Hasan Can Kaya’nın ‘Konuşanlar’ programı için belirlenen bilet fiyatları değişiklik gösterebiliyor. Ancak ortalama 130 TL’den başlayıp, kategorisine göre 200 TL’ye kadar ulaştığını belirtelim.

Konuşanlar full izle

Seyirciler tarafından çok sevilen Konuşanlar programı heyecanla bekleniyor. Konuşanlar son bölümü yayınlandı mı? Exxen ekranlarında seyirci ile buluşan Konuşanlar programı 65. bölüm yayınlandı mı? Konuşanlar son bölüm izle! Konuşanlar 65. bölüm Youtube’da yayınlandı mı?

Exxen Konuşanlar İzle

Exxen’de 2021 yılında yayınlanmaya başlayan Komedi, Talk Show ve Stand Up gösterisi olan Konuşanlar izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Bu efsane yapımın kısaca konusu ise bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Konuşanlar, yeni bölümleri ile her cuma sizlerle.

Konuşanlar Son Bölüm

Sosyal medya platformlarında sunmuş olduğu “Konuşanlar” adlı Talk Show ( sohbet programı ) ile izleyenlerin beğenisini alan ve uzun zamandır viral olan Hasan Can Kaya’nın youtube üzerinden yayınladığı videoları sitemizde bulabilirsiniz.

Konuşanlar İzle Kaçak

2020 – 2021 Yıllarında televizyon olmadan yada sinema olmadan hayat şartlarımızı devam ettirmek yada hayalini kurmak oldukça uzak bir fikir. Sinema sektörü ve Televizyon sektörü kurulduğundan beri binlerce dizi yada film çekildi. Sizler bu film yada dizileri kaliteli bir şekilde Full dizi izlemek istiyorsunuz hemen aklınıza bizim sitemizin geleceğini biliyoruz, çünkü binlerce site var ama reklamlarla dolu belki..

Biz size reklamsız ve sitemize kayıt olduğunuz zaman rahatlıklar dizilere , filmlere yorum yapabilecek , forumlarda istediğiniz konuları ele alıp ücretsiz şekilde tartışabileceksiniz. En yakın arkadaşınız yada sevgilinizle beraber oturup Full hd filmleri izleyebileceksiniz. Yeri gelince ağlayacak, yeri gelince hüzünlenecek, yeri geldiği zamanda kahkaha atacaksınız.Biz sizin en mutlu anlarınızda eşlik etmek için buradayız. Ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edip , sitemizde yayınlanan dizi yada filmlere anında erişebileceksiniz..

Zaman geçtikçe belkide sitemize aşık olacaksınız bu kadar iddia ediyoruz .. Sizler bizimle beraber olduktan sonra, bizlere uzaklardan destek olduktan sonra dizi izlemek yada film izlemek istediğiniz her an tamamen ücretsiz bir şekilde hd 720p kalitede dizileri izleyebileceksiniz.. Canlı dizi izle veya HD kalitede Yabancı film izle.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir