Instagram video indir

Macfit Müşteri Hizmetleri | Macfit Üyelik İptal Etme

Macfit Müşteri Hizmetleri | Macfit Üyelik İptal Etme ÇağrıMerkezin

Macfit Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 

Macfit, sportif faaliyetlerinizi sürdürebileceğiniz Türkiye’de aktif şekilde pek çok şehirde bulunan spor salonları zincirinden biridir. 2007 yılında kurulan Macfit bugün, teknoloji ve eğlence ortamını birleştirerek bilimsel olarak spor faaliyetlerini en iyi şekilde yapabileceğiniz, misafirleri için özel alanlarda en iyi hizmeti spor aktivasyonu için sağlayan salonlardan biridir.

Macfit Üyelik İptali nasıl yapılır?

Macfit üyelik iptali talebinizi, üye olduğunuz kulübe ilettikten sonra, üye bilgilerinize göre gerekli hesaplamalar yapılır ve ilgili tutar size ödenir. Macfit web sitesinde de buna yönelik, aşağıdaki içerik yer almaktadır.

Macfit Nasıl Üye Olunur?

Macfit spor kulübüne, 14 yaşını dolduran herkes, Macfit web sitesinden ‘’üye ol’’ tuşuna basarak üye işlemleri adımlarını gerçekleştirebilir. Site üzerinden üye olduktan sonra, e-posta adresinize gelen şifre ile üye olduğunuz Macfit kulübüne giriş yapabilirsiniz. Kulübün kapısında şifreyi göstermeniz yeterlidir. 

MAcfit Üyeliğimi Dondurabilir Miyim?

Herhangi bir sebepten dolayı, bir süre spor kulübüne devam edemeyecek olabilirsiniz. Bunun için, Macfit üyelik iptali yerine, üyeliğinizi dondurma işleminden yararlanabilirsiniz. Ya da adres değişikliğinizden kaynaklı başka kulübüne geçiş yapma hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Macfit Üyelik Nasıl İptal Edilir?

Üyeliğin iptal edilmesini sağlamak için üç ayrı yöntem vardır. İlk olarak, kuruluşun kendisine giderek iptal başvurusu talebi yapılabilir. Bu talepte, gereken her şeyin yerine getirildiği incelenir ve alınması gereken bir ödeme olup olmadığı kontrol edilir.

Eğer kişi, ödemesi gereken ücreti peşin olarak teslim etmişse; spor salonuna giriş yapmadığı sürece denk olan tutar iade edilir. Eğer alınması gereken bir ödeme varsa da teslim alınarak üyelik iptali işlemi tamamlanır. Bir diğer yöntem ise İnternet sayfasından yapılacak olan üyelik iptalidir. Bu işlemi sağlamak amacıyla www.macfit.com adresine giriş yapılır. Burada, sayfanın sağ üst kısmında üye girişi bulunur.

Hali hazırda üye olarak bulunan kişi giriş yapar ve yönlendirmeleri takip etmesi gerekir. Kendi sayfası içerisindeki arama motoruna ‘üyelik iptal talebi’ yazması gerekir. Daha sonra sistem tarafından inceleme yapılır ve üyelik iptaline ilişkin bir engel olup olmadığı kontrol edilir.

Bir engel olmadığı durumlarda üyelik son bulur, sorun varsa da eğer kuruluşa yönlendirme yapılır. Son olarak yapılabilecek üyelik iptal yöntemi ise, müşteri temsilcilerine bağlanarak yapılacak olan üyelik iptalidir. Bu durumda; kuruluşun kendisine ait olan kurumsal numara aranır. Yönlendirmeler takip edilerek müşteri temsilcisine bağlanılır.

Gerekli kimlik doğrulamaları sağlandıktan sonra, temsilci tarafından gerekli değerlendirmeler sağlanır. Bulunan tüm durumlar, kuruluşun kendisine ait olan ağ sayfasına aktarılır ve üyelik iptal formu doldurulur. Bu şekilde iptal tamamlanır.

Macfit Müşteri Hizmetleri

Macfit müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak için dilediğiniz her zaman üye olun ya da olmayın fark etmeyecek şekilde web siteleri üzerinden görüşebilirsiniz. Bunun için https://www.macfit.com.tr/hakkimizda adresinde bulunan tüm fikirlerinizi ve sorularınızı sorarak bilgi sahibi olacağınız iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Macfit Hangi Şehirlerde Şubesi Var?

Eğer siz de Macfit üyesi olmak istiyorsanız bunun için MacFit’in bulunduğu şehirlere göre şube seçimlerinizi yapabilirsiniz. Her şubenin kendine özgü fiyat politikası, paketleri bulunmakta olup buna göre seçim yapabileceğiniz gibi siz de özel olarak uygun bir paket seçimi yapabilir ve en iyi şekilde de şehre göre şube seçebilirsiniz.

Şehir ve Şubeler: https://uyeol.macfit.com.tr/sehirsec

Macfit İletişim Telefon Numarası

Macfit Telefon Numarası: 

Macfit üyeliklerle ilgili soru ve sorunlarınızda, çeşitli ödeme problemlerinde Macfit çağrı merkezi ile ödeme sorunlarına karşı görüşebilirsiniz. Genellikle otomatik yenileme ya da benzer şekilde habersiz ödeme alımı gibi konularda sorun yaşayan üyeler için bulunan bu çağrı merkezinden direkt iletişime geçebilirsiniz.

Eğer ekibe katılmak, MacFit çalışanı olmak isterseniz de bu da mümkün olacaktır. Mars sportif bir şekilde hızlı büyüyen bir markası olarak Macfit’te siz de iş fırsatları yaratarak, kendinize bir yer bulmak istiyorsanız kulübe dahil olabilirsiniz. Çalışma arkadaşı olarak dahil olmak isterseniz eğer https://www.macfit.com.tr/insan-kaynaklari adresinde de detayların paylaşıldığı üzere başvurularınızı  adresinden yapabilir ve CV’nizi iletebilirsiniz. Aynı bağlantı üzerinden açık pozisyonları da inceleyebilirsiniz.

Macfit İletişim E-Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Aktif bir sosyal medya kullanıcıysanız eğer markalarla olan aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirmek için siz de Macfit sosyal medya hesaplarını takibe alabilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan Facebook ve Instagram’da aktif rol oynayan Macfit hesaplarını takip edebilir, kayda değer şekilde de bilgi sahibi olabilirsiniz.

Özel günler ve haftalarda özel kampanyalardan anında haberdar olabilir, en iyi şekilde de sosyal medya hesaplarıyla beraber özel bir kampanya varsa yeni üye olacağınız gibi üyeliğinizi de yenileyebilirsiniz.

MACFİT Facebook

MACFİT İnstagram

MACFit e nasıl girilir?

MACFite tek bir tıkla üye olabilirsin! Yapman gereken yalnızca web sitemizin “Üye Ol” butonuna tıklamak. MACFİTE ÜYE OLMAK İÇİN YAŞ SINIRI KAÇ? 14 yaşını doldurduğun gün seni aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!

MACFit ne demek?

SON TEKNOLOJİ EKİPMANLARI, MAC ACADEMY EĞİTMENLERİNİN PROFESYONEL EĞİTİM VE BİRİKİMİ, MAC KALİTESİNDEKİ PROGRAMLARININ, YANI SIRA; RAHAT, KEYİFLİ ATMOSFERİ VE SADELEŞMİŞ HİZMETLERİYLE SPORU PRATİKLEŞTİREN MACFIT, UYGUN FİYATLARLA HERKES İÇİN ULAŞILABİLİR SPOR DENEYİMİ SUNUYOR.

MACFit üyeliğimi nasıl Dondurabilirim?

Eğer yıllık üyeysen 2 ay ücretsiz dondurma hakkın var, üyeliğini 3. kez dondurmak istersen 25 TL ödeyerek bunu yapabilirsin. Dondurma talebini kulübüne gelerek belirtmen gerekmektedir. Dondurma süresi; talebini ilettiğin ayı takip eden ayın ilk günü başlar ve son günü sona erer. Dondurma süresi minimum 1 ay olabilir.

MACFit kapanıyor mu?

MACFit, hafta içi 07:00-23:00 saatleri arası hizmet vermektedir. MACFit, hafta sonları 08:00-21:00 saatleri arası hizmet vermektedir. MACFit, dini ve milli bayramlarda ilk gün genelde kapalı olup, diğer günler hizmet vermeye devam eder.

MACFit nakit ödeme var mı?

Üyelik işlemlerini online sistem üzerinden gerçekleştirdiğimiz için nakit ödeme kabul edilmemektedir. AYLIK ÖDEME SEÇENEĞI VAR MI? Evet, aylık esnek üyelik seçeneğimiz bulunuyor.

Youtube video indir
Exit mobile version