Instagram video indir

Spider-Man:Far From Home Netflix’e geliyor!

Örümcek adam serisinin en beğenilen filmi olan Spider-Man:Far From Home Nisan ayında Netflix’e geliyor.
Spider-Man:Far From Home Netflix'e geliyor! ÇağrıMerkezin

Netflix içeriklerinin Mart ayı itibariyle Disney+‘a geçeceği ortaya çıkınca, ciddi bir kullanıcı kaybı yaşamaya başlamıştı. Netflix, Abone kaybetmeye başladı haberimizde bahsettiğimiz abone düşüş kaybı yaşarken Netflix, bombayı patlarak Spider-Man: Far From Home Netflix’e geleceğini duyurdu.

Aralık ayında vizyona giren serinin en yeni filmi Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok), dijitalde ABD’de de Starz firmasına ait olduğu için Disney+ da değil Starz’da devam edecek. Ancak Netflix bir hamle yaparak Starz’dan yayın haklarını satın aldı.

Spider-Man: Far From Home, Nisan sonunda Netflix’te

Tom Halland ve Zendaya‘nın başrollerinde yer aldığı Spider-Man:Far From Home filmi 30 Nisan tarihinden itibaren Netflix Türkiye‘de yayınlanacak. Columbia Pictures ve Marvel Studios ortak üretimi olan 2019 yapımı süper kahraman filminin dağıtımını Sony Pictures üstleniyor.

Spider-Man:Far From Home Netflix'e geliyor! ÇağrıMerkezin
Spider-Man:Far From Home Netflix'e geliyor! 8

Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından yazılan Spider-Man: Far From Home’un yönetmenliğini Jon Watts üstleniyor. Film, Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker / Örümcek Adam’ın Avrupa’ya düzenlenen bir okul gezisindeyken Elementler ile yüzleşmek üzere Nick Fury ve Mysterio tarafından işe alınmasını konu ediniyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin 23. filmi

Marvel Sinematik Evreni’nin 23. süper kahraman filmi olan Spider-Man: Far From Home, 2019’da Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girdi. Görsel efektleri konusunda eleştirmenlerden övgü toplayan yapım, Sony Pictures’ın en yüksek hasılat yapan filmlerinden biri olma özelliği taşıyor.

Spider-Man:Far From Home Netflix'e geliyor! ÇağrıMerkezin
Spider-Man:Far From Home Netflix'e geliyor! 9

Örümcek Adam: Evden Uzakta ayrıca, dünya çapında 1,1 milyar dolar kazanç ile 1 milyarın üzerinde hasılat elde eden ilk Örümcek Adam filmi, 2019’un en yüksek hasılat yapan dördüncü filmi ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan yirmi dördüncü filmi oldu. Devam filmi ‘No Way Home (Eve Dönüş Yok)’ ise 17 Aralık 2021’de yayınlandı.

Sizler 30 Nisan’dan itibaren Spider-Man: Far From Home’u Netflix’te izleyebilirsiniz. Full HD için 57,99 TL’lik Standart pakete, 4K UHD için de 77,99 TL’lik Özel pakete sahip olmanız gerektiğini de hatırlatalım.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir