Instagram video indir

Evinizin tüm kontrolü elinizde

Aydınlatmadan ev aletlerine su ıstıcısından elektrikli araç şarj cihazına kadar evinizdeki elektrikli her şeyi CX³ with Netatmo ile uzaktan …
Evinizin tüm kontrolü elinizde ÇağrıMerkezin

Aydınlatmadan ev aletlerine su ıstıcısından elektrikli araç şarj cihazına kadar evinizdeki elektrikli her şeyi CX³ with Netatmo ile uzaktan kontrol edebilirsiniz.

CX³ with Netatmo ile evinizde rahatlıkla akıllı bir sistem kurabilirsiniz. Geleneksel sistemler ile entegre edilebilen ve kendi aralarında kolaylıkla haberleşebilen, bir ağ geçidi yardımı ile evinizde yer alan kablosuz ağ sistemine bağlanarak uzaktan kontrole izin veren akıllı cihazlar ile evinizin kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Size özel senaryolar oluşturun

Akıllı telefonlarınızla evinizi uzaktan yönetebilir, CX³ with Netatmo ile elektrikli aletleri, tüm prizleri ve aydınlatma ürünlerini uzaktan kontrol edebilir, size özel senaryolar oluşturabilirsiniz. Bunun için gerekli olan tek şey Home + Control mobil uygulamasını indirmek.

Enerji tüketiminizi izleyerek faturalarınızı kontrol altına alın

Enerji yönetiminizi doğru ve en iyi şekilde planlamak sağlık, ekonomi ve çevresel nedenlerden dolayı önemli bir konu. CX³ with Netatmo sayesinde uygulamadan tüketim değerlerinizi anlık, günlük veya aylık kontrol ederek maksimum tüketim seviyesine gelen cihazlarınızı tespit edebilir, dilerseniz bu cihazları devre dışı bırakabilir veya birkaç basit adımda zahmetsizce senaryolar planlayabilirsiniz. Böylelikle hem cihazlarınızın verimli kullanımını artırabilir hem de faturalarınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir