Instagram video indir

XPG yeni fan modelleri için Nidec Servo ile anlaştı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oyunserverler ve esporcular için geliştirdiği oyuncu ekipmanları ile kullanıcıların beğenisini kazanmış olan …
XPG yeni fan modelleri için Nidec Servo ile anlaştı ÇağrıMerkezin

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oyunserverler ve esporcular için geliştirdiği oyuncu ekipmanları ile kullanıcıların beğenisini kazanmış olan XPG, dünyanın önde gelen fan üreticilerinden Nidec Servo ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Hâlihazırda XPG VENTO PRO 120 PWM fan modelini birlikte üreten firmalar mevcut iş birliğini geliştirerek yeni ürünler üzerinde çalışma konusunda anlaştı.

28.04.2021 – Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, yaptığı bir açıklamayla Nidec Servo Corporation ile GentleTyphoon fanları XPG ürünlerinde kullanmak üzere bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. Hâlihazırda XPG PRO VENTO 120 PWM fanlarda kullanılan Nidec’in GentleTyphoon modeli, XPG’nin yeni soğutma çözümlerinde yer alacak.

Nidec CEO’su Masayuki Mohri iki şirketin iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi, “En yeni soğutma teknolojilerini daha fazla oyuncuya ve PC meraklısına ulaştırmak için XPG ile iş birliği yapacak olmaktan çok memnunuz. VENTO PRO 120 PWM modelinde olduğu gibi oyuncu ekipmanları ile motor ve fan tasarımı konularındaki uzmanlıklarımızı birleştirerek oyunculara üstün soğutma becerisine sahip ürünler sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Nidec Servo’nun GentleTyphoon modeli temel alınarak oluşturulan XPG VENTO PRO 120 PWM, tasarımı sayesinde hava akışını engelleyen bileşenler olsa bile yüksek düzeyde statik basınç yaratarak kasa içerisinde güçlü bir hava akışı sağlıyor.75 CFM hava akışı yaratabilen VENTO PRO bu sayede ideal bir giriş fanı veya sıvı soğutma sistemlerini tamamlamak için iyi bir seçim olarak öne çıkıyor.

XPG Oyun Departmanı Şefi ve Genel Müdürü Alex Yin ise anlaşma hakkında şunları söyledi, “Nidec’in GentleTyphoon modeli oyuncular tarafından bilinen ve soğutma kapasitesiyle güvenilen bir ürün. XPG olarak biz bu iş birliğini oyunculara mümkün olan en iyi oyuncu ekipmanlarını sunma çabalarımızın devamı olarak görüyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir