Instagram video indir

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Total Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 2021

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Total Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 2021 ÇağrıMerkezin

Total, ana merkezi Paris civarındaki Tour Total ismi ile bilinen binada bulunan ve Fransa merkezli bir petrol şirketidir. Çok uluslu bir petrol firması olan Total, süper büyük altı akaryakıt firmalarından bir tanesidir.

Total petrol ofisi, 1992 yılında kurulan ve uluslararası enerji hizmetini sunan bir şirkettir. Dünyanın pek çok bölgesinde şubeleri olan Total şirketinin üstün nitelikli katkıları ile şuan adını dünya geneline duyurmuş vaziyettedir.

Total müşteri hizmetleri iletişim numarası 0800 261 91 43
TOTAL Müşteri Hizmetleri İletişim E-Mail Adresi:
TOTAL Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Linki: TOTAL İletişim Formu Bağlantısı

Total İletişim

Total, Türkiye’de ise 2016 yılında Demirören Holding bünyesinde kurulmuştur. Günümüzde Total, pek çok bölgesinde sayısız istasyon ağı ile petrol sektöründe öncülük yapan petrol ofislerinden biridir. Türkiye’nin en büyük beşinci akaryakıt şirketlerinden biri olan Total, oldukça yaygın bir istasyon ağına sahiptir.

Total ile iletişime geçebilmek için ilk öncelikle verdiğimiz iletişim yöntemini kullanmanız gerekmektedir. Total müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğinizde şikayetlerinizi ve sorunlarınızı anlaşılır şekilde Total müşteri temsilcisine anlatırsanız, Total müşteri temsilciside sizlere daha hızlı şekilde destekte bulunacaktır. Nedeni ise anlatım biçimidir. Anlatım şekliniz ne kadar sade ve öz olursa sorununuz o kadar hızlı şekilde çözüme kavuşur. Total ile ilgili şikayetlerinizi veya sorunlarınızı Total müşteri hizmetlerine olduğu gibi anlatırsanız, Total müşteri temsilcisi sizlere daha iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Total Müşteri Hizmetleri

Total iletişim numarası bulunmaktadır. Bu numara aracılığıyla farklı konularda destek alabilir, Total çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Total ile ilgili şikayetlerinizi Total çağrı merkezini aradıktan sonra müşteri temsilcisi ile birlikte çözüme ulaştırabilirsiniz.

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası:
0800 261 91 43

Total ile e-mail ortamı üzerinden iletişime geçmek isterseniz, aşağıdaki verdiğimiz e-mail adresini kullanarak Total ile iletişime geçebilirsiniz.

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim E-Mail Adresi:
MS.MBX-destek@total.com

Total İletişim Formu

Total ile internet ortamı üzerinden iletişime geçmek istiyorsanız, aşağıdaki vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanarak Total iletişime geçebilirsiniz.

TOTAL İletişim Formu Bağlantısı

Ortalama Total Pompa Fiyatları 2021

Ortalama Total pompa fiyatları 2021 yılında satışı yapılan ürüne ve satışın yapıldığı şehre göre değişiklik gösteriyor. Ancak Ankara ve İstanbul gibi şehirleri baz alarak ortalama bir fiyat çıkartabiliriz.

Total Mazot Fiyatı 2021

Dün gece pompa fiyatlarına yansıtılan akaryakıt indirimlerinden sonra Türkiye genelindeki Total fiyatlarını incelediğimizde benzinin litre fiyatının ortalama 6.85 TL olduğunu gözlemliyoruz. Üstelik bu gece akaryakıtta ikinci bir indirim dalgası bekleniyor. Eğer duyum gerçekse ve bu geceden itibaren benzinde 9 kuruş daha indirim yapılırsa bazı şehirlerde Total pompa fiyatı 6.70 TL’ye kadar düşecektir.

Total pompa fiyatları 2021 yılına özellikle benzin ve motorindeki indirim fiyatlarıyla tüketiciyi sevindiren bir giriş yaptı. Bu indirimlerin bütün dünyada panik yaratan Corona virüsünün etkisiyle, yatırımcıların güvenli liman olan altına kayması sonucu ortaya çıktığı düşünülüyor.

Total Motorin Fiyatı 2021

Dün gece Türkiye genelindeki bütün pompa fiyatlarına yansıyan benzin ve motorin indirimi, Total pompa fiyatlarına da yansıdı. Şu anda motorinin litre fiyatı Total’de ortalama 6.35 TL ile işlem görüyor.

Bu gece motorinde beklenen ikinci düşüş dalgası gerçekleşirse ve Total pompa fiyatlarına yansırsa, yazımızı güncelleyerek sizleri yeni fiyatlardan haberdar edeceğiz. Bu gece pompa fiyatlarına yansıması beklenen 9 kuruşluk motorin indirimiyle birlikte bazı şehirlerdeki Total istasyonlarında motorinin litre fiyatı 6.20 TL’ye kadar düşecektir.

Total Otogaz Fiyatı 2021

Total pompa fiyatları 2021 listemizin bir diğer ürünü olan otogaza yönelik 2021 yılında herhangi bir indirim haberi yok. Otogazın litre fiyatı Total’de ortalama 3.90 TL olarak işlem görüyor.

Bu gece beklenen akaryakıt indirimleri uygulansa bile, otogaz fiyatında herhangi bir indirim beklenmiyor.

Total Gaz Yağı Fiyatı 2021

Total şirketi tarafından piyasaya sürülen ve Total pompa fiyatları 2021 listemizdeki bir diğer ürün olan Total gaz yağı, aslında akaryakıt istasyonlarından temin edilen en önemli ürünlerden bir tanesi. Ancak mazot, motorin ve LPG gibi ürünler daha fazla kullanıldığı için ve akaryakıt bütçesinin çoğunluğunu oluşturduğu için gaz yağı fiyatları çok fazla gündeme gelmiyor.

Total gaz yağı fiyatı 2021 yılında ortalama 5.85 Türk lirası. Ankara’da ve diğer bazı şehirlerde bu fiyatın 5.75 TL’ye kadar düştüğünü görebilirsiniz.

Total Pompa Fiyatları İstanbul

Total pompa fiyatları 2021 yılında İstanbul’da kurşunsuz 95 için 6.76 Türk lirası ile 6.85 Türk lirası arasında değişiyor. Genel olarak Avrupa yakasında fiyatların daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. İstanbul’da Total motorin fiyatları ise 6.32 Türk lirası ile, 6.35 Türk lirası arasında değişiyor. Gaz yağında fiyat farkı yakalara göre ortalama 1 kuruş. İstanbul’da uğrayacağınız herhangi bir Total istasyonundan gaz yağının litresini 5.82 TL ya da 5.83 TL fiyatla satın alabilirsiniz.

İstanbul Total pompa fiyatlarında en fazla fiyat farkı, Avrupa ve Anadolu yakalarındaki otogaz satışlarında meydana geliyor. Otogazın Anadolu yakasında litre fiyatı 3.87 TL iken Avrupa yakasında 3.94 TL.

Total Pompa Fiyatları Ankara

Başkentte Total pompa fiyatları kurşunsuz 95 için 6.89 TL ile 6.91 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ankara’da Total motorin fiyatları ise ilçelere göre 6.39 TL’den 6.42 TL’ye kadar çıkıyor. Ankara’daki otogaz fiyatlarında, İstanbul’daki gibi bir fiyat farkı söz konusu değil. Ankara’nın her yerinde 3.94 TL’ye Total’den otogaz alabilirsiniz.

Total pompa fiyatları 2021 yılının Ocak ayında benzine gelen 23 kuruşluk ve motorine gelen 21 kuruşluk çifte indirimle bir hayli düştü. Ocak ayı bitmeden, ikinci bir indirim daha bekleniyor. Bu kez benzine 9, motorine ise 13 kuruşluk indirim bekleniyor. Bu indirim de gerçekleşirse, tüketiciler son zamanların en uygun fiyatları ile benzin ve motorin satın alabilecekler. Total pompa fiyatlarına yönelik her türlü indirimi bu sayfayı güncelleyerek size duyuracağız.

Total Pompa Fiyatları Bursa

Total pompa fiyatları 2021 listemizin üst sıralarında bir başka büyükşehrimizi ele almak istiyoruz. Bursa’da herhangi bir Total istasyonunda kurşunsuz 95’i 6.84 TL ile 6.86 TL arasında satın alabilirsiniz. Motorinin fiyatı ise 6.36 TL ile 6.38 TL arasında değişmektedir.

Bursa Total’de otogaz fiyatı 3.90 TL olmakla birlikte, gaz yağının litre fiyatı 5.82 TL’dir.

Total Pompa Fiyatları Konya

Total pompa fiyatları 2021 yılında Konya’da ne kadar sorusuna cevap vermeye çalışıyoruz. Konya’da kurşunsuz 95 benzin litre fiyatı ilçelere göre 6.94 TL ile 6.97 TL arasında değişiyor. Konya’da motorinin litresi ise 6.48 TL ile 6.51 TL arasında değişiklik gösteriyor. Gelin Konya’da gaz yaşı ve Konya’da otogaz fiyatlarına da göz atalım.

Konya’da otogaz, hangi ilçede olduğunuz fark etmeksizin 4.01 TL’den satılıyor. Bu fiyata göre otogazın litresi Konya’da, Ankara’ya göre 11 kuruş daha pahalı. Gaz yağının fiyatı ise Ankara ile hemen hemen aynı. Konya Total’de gaz yağı 5.77 TL ile 5.81 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Total Pompa Fiyatları Tekirdağ

Total pompa fiyatlarının en fazla merak edildiği şehirlerden bir tanesi de Tekirdağ. Peki Total pompa fiyatları 2021‘de Tekirdağ’da ne kadar olacak?

Benzin ve motorin açısından 2021 yılı iyi başladı. Art arda gelen indirim haberleri, otogaz kullanıcılarını biraz üzse de, benzin ve motorin kullanıcılarını sevindirdi. Tekirdağ Total’de benzin genellikle 6.79 ya da 6.80 TL’den satılıyor. Bu şehirde eğer motorin almak isterseniz 6.32 ya da 6.33 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Şehirdeki gaz yağı fiyatları da 5.83 TL ile 5.84 TL arasında değişiyor. Şehirdeki otogaz fiyatı ise sabit 3.95 TL. Akaryakıt fiyatları bakımından Tekirdağ oldukça stabil şehirlerden bir tanesi. Akaryakıt ürünlerinde ilçeler arası fark çoğu zaman olmamakla birlikte, en fazla 1 kuruş oluyor.

Total Akaryakıt Kampanyaları – Club Total Kampanyaları – Total İndirim

Total, düzenlediği indirim kampanyaları ile dikkat çeken bir şirket. Ancak şu anda Total’in bütün müşterileri için geçerli bir kampanyası bulunmuyor. Eğer ilgi çeken bir kampanya söz konusu olursa, yazımızın bu kısmını güncelleyerek mutlaka sizlere duyuracağız.

Eğer Club Total üyesi iseniz, sizin için her zaman güncel Total kampanyaları mevcut. Özellikle AVM’lerde geçen Club Total puanlarının miktarı 25 ya da 50 TL olmaktadır. Club Total üyeleri için maxipuanlar ya da farklı avantajlar da söz konusu olabilmektedir. Cazip Club Total tekliflerini incelemek için şu siteye göz atabilirsiniz.

Total pompa fiyatları 2021 yazımızın son bölümünde biraz da Total’i diğer akaryakıt şirketlerinden ayrıştıran motorininden bahsetmek istiyoruz.

Totalin En Gözde Ürünü Total Excellium Euro Dizel Kaç Para?

Total akaryakıt fiyatları, diğer akaryakıt şirketleriyle ortalama aynı düzeyde olmasına karşılık birçok tüketici Total’i sadece Total Excellium Euro Dizel ismini verdiği motorini için tercih ediyor. Ortalama 6.35 TL’ye satılan Total Excellium, üstün motor koruma performansı ile motorunuzun gücünü arttırmayı vadediyor.

Daha az yakıt tüketimi ve çevrecilik konularında da iddialı olan bu motorin, Total’e göre iç sürtünmeyi azaltıyor ve %3.7 oranında kullanıcılarının daha az yakıt tüketmesini sağlıyor. Total pompa fiyatları 2021 listemizin en dikkat çeken ürünü olan Total Excellium’u yakıt tasarrufu için denemek isteyebilirsiniz.

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon …

5.03.2018 · TOTAL müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışırken arama yoğunluğuna bağlı olarak bazı zamanlar bir süre beklemeniz gerekebiliyor. Çağrı merkezinin hatlarınındaki arama yoğunluğuna göre müşteri hizmetleri size dönüş yapacaktır, şikayetleriniz ve sorunlarınız ile yakından ilgilenecektirler.

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon …

TOTAL çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde TOTAL müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden TOTAL şikayet hattına erişebilirsiniz.TOTAL müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.. Global bir şirket olan TOTAL’ın Türkiye piyasasına giriş tarihi …

Total Müşteri Hizmetleri Şikayetleri – Şikayetvar

Total müşteri hizmetleri mesai saatleri dışında aldığım petrolü müşteri hizmetlerine fişi göndermeme rağmen OYAK puanıma işlemiyor. Müşteri hizmetlerine fişi 22/09/2021 tarihinde gönderdim ama işlenmiyor. Müşteri hizmetlerinden k** hanım gerek tutumu gerekse üslubu ile …

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon …

Total müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğinizde şikayetlerinizi ve sorunlarınızı anlaşılır şekilde Total müşteri temsilcisine anlatırsanız, Total müşteri temsilciside sizlere daha hızlı şekilde destekte bulunacaktır. Nedeni ise anlatım biçimidir. Anlatım şekliniz ne …

TOTAL Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

9.01.2021 · TOTAL Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 9 Ocak 2021 tarihinde güncellendi. Global şirketler arasında yer alan TOTAL’ın Türkiye piyasalarına giriş yaptığı tarih 1992’dir. Türkiye’de madeni yağ, doğal gaz ve petrokimya alanlarında hizmet veren TOTAL, ülke içerisinde 50 milyar metre küp doğal gaz kullanımıyla …

Total Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

Total Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Global şirketler arasında yer alan Total, Türkiye piyasasına 1992 tarihinde girmiştir. Türkiye’de madeni yağ, doğalgaz ve petrokimya alanlarında hizmet vermektedir. 50 milyar metre küp doğalgaz kullanımıyla bölgenin en önemli pazarlarından birisidir.

TOTAL Çağrı Merkezi İletişim Total Müşteri Hizmetleri …

7.07.2021 · Total Müşteri Hizmetleri. Total iletişim numarası bulunmaktadır. Bu numara aracılığıyla farklı konularda destek alabilir, Total çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Total ile ilgili şikayetlerinizi Total çağrı merkezini aradıktan sonra müşteri temsilcisi ile birlikte çözüme ulaştırabilirsiniz.

TOTAL İstasyonları – Enerjisi Güzel TOTAL

Siz de hemen Club Total’e üye olun ve her yolculukta kazanmaya başlayın! Hem filonuzun anlık akaryakıt yönetimini yapmak hem de tasarruf etmek istiyorsanız TOTAL Yakıtmatik tam size göre! Bi’Güzel; lezzetli, sıcacık, doyurucu ve taptaze sandviçler, börek ve …

Total Akaryakıt ve Müşteri Hizmetleri Şikayetleri – Şikayetvar

Total için yazılan Akaryakıt ve Müşteri Hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Total hakkında kullanıcı yorumları, Akaryakıt ve Müşteri Hizmetleri şikayetleri sikayetvar.com’da!

Total Yakıtmatik Portal

MÜŞTERİ GİR İŞİ REFERANS KODU … Yakıtmatik; TOTAL istasyonlarında nakit/kredi ile ödeme yapmadan, fiş veya fatura almaya gerek kalmadan yakıt alımını sağlar. İstasyonda nakit/kredi ile ödeme yapmadan, fiş veya fatura almaya gerek kalmadan yakıt alımını sağlarken, filonuzdaki araçların dolum bilgilerini ve taşıt …

Müşteri Hizmetleri > Türk Telekom

Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 ile başlayan aramalar, tarifenizin standart Ev/İş yönü arama fiyatına göre ücretlendirilmektedir. Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları yurt içi …

Müşteri Hizmetleri | Anasayfa

10Mbps’e kadar, 4.5G İnternet Kampanyası. Sabit internet hizmetine ihtiyaç duymadan her yere taşıyabileceğiniz 10 Mbps’e kadar limitsiz, 4,5G hızında internet. 199,00 ₺/ayda. Hemen Başvur.

Youtube video indir
Exit mobile version