Instagram video indir

TüvTürk Müşteri Hizmetleri | TüvTürk İletişim

TüvTürk Müşteri Hizmetleri | TüvTürk İletişim ÇağrıMerkezin

Tüvtürk Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Cumartesi 08:00 – 20:00 
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Tüvtürk İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Online Randevu Online araç randevusu almak için tıklayın.
Yardım Sayfası Tüvtürk yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Faks
Genel Müdürlük Adresi Ayazağa Mahallesi Mimar Sinan Sokak. No: 21 Seba Ofis Bulvar B Blok 34396 Sarıyer /İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

TÜVTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Araçların muayenelerini yapmada tek yetkili yer olan Tüvtürk oldukça yoğun olarak çalışmaktadır. Her kesimden insanın mutlaka uğradığı ayrıca her tür aracın muayenesinin yapıldığı yer olan Tüvtürk bu kadar talep karşısında randevu sistemi ile çalışmaktadır. Randevu alabilmeniz için sizlere verilen Tüvtürk müşteri hizmetleri numarasını kullanabilirsiniz. Ayrıca aşağıda verilmiş olan  ücretsiz muayene linkini kullanarak ücretsiz ve pratik bir şekilde randevunuzu alabilirsiniz.

Tüvtürk muayene için randevu sistemi ücretsiz olup bu konuda herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bu işlemi aşağıdaki link ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tüvtürk dışında herhangi bir aracı kurum ya da şahıs üzerinden randevu işlemini gerçekleştirmemeniz sizler için sağlıklı olacaktır ayrıca bu tür  işlemler için ücret ödememeniz gerektiğini unutmayınız.

TÜVTÜRK Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0850 222 88 88

Tüvtürk Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tüvtürk ile ilgili daha fazla konuya göz atmak ister misiniz? İnternet kullanıcılarının Tüvtürk hakkında en çok merak ettiği soruları araştırdık ve özenle yanıtladık. Siz de yorumlarda Tüvtürk çağrı merkezi ve diğer konularla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirsiniz!

Tüvtürk 2022 Araç Muayene Ücreti Ne Kadar?

Tüvtürk 2022 araç muayene ücreti:

Ayrıca bu ücretlere ek olarak kredi kartı ile yapılan ödemeler için +12 TL alınmaktadır. Egzoz muayene ücreti ise 2022 yılı için 110 TL olarak belirlenmiştir. 

Tüvtürk Araç Muayenesi Nasıl Alınır?

Araç muayenesi almak için:

E – Devlet iletişim bilgileri için tıklayın.

Tüvtürk Araç Muayenesi İçin Gerekli Olan Belgeler Nelerdir?

Araç muayenesine giderken mutlaka şu belgeleri yanınızda götürmelisiniz:

LPG/CNG tadilatı sonrası muayenelerde “Yakıt Sistemi Montaj Belgesi” de isteniyor. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Tüvtürk Ücretsiz Randevu Nasıl Alınır?

Tüvtürk istasyonlarından randevu almak için ücret ödemeniz gerekmiyor. İnternette veya sosyal medya hesaplarında randevu için ücret talep eden kişi ya da kuruluşlardan uzak durmalısınız. Tüvtürk web sitesi, mobil uygulaması, E – devlet ya da Tüvtürk telefon  numarası aracılığıyla ücretsiz randevu alabilirsiniz.

Araç Muayenesinde Nelere Bakılıyor?

Araç muayenesinde periyodik kontrol, egzoz gazı emisyon ölçümü ve yola elverişlilik kontrol ediliyor. Buna göre:

Tüvtürk Devletin Mi?

Tüvtürk devletin değil. Şirket, Tüv Süd, Doğuş Holding ve Akfen ortaklığında 2007 yılında kurulmuştur. Aynı zamanda devletin bir hissesi bulunmuyor.

Tüvtürk Muayene İptali Nasıl Yapılır?

Tüvtürk muayenenizi iptal etmek için Tüvtürk müşteri hizmetleri  ile görüşebilir ya da Tüvtürk web sitesi üzerinden iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Araç Muayenesinde İlkyardım Çantası Zorunlu Mu?

Araç muayenesinde ilkyardım çantası ve yangın tüpü zorunlu değil. Ancak bu ekipmanların eksikliği hafif kusur olarak kabul ediliyor. Hafif kusur ise muayeneyi geçmekte engel olmamaktadır.

Araç muayenesi için vergi, ceza ve HGS borcunun olmaması gerekiyor. HGS iletişim bilgileri için tıklayın.

Araç Muayene Günü Geçerse Ne Olur?

Muayenesiz araçla trafiğe çıkmanın cezası 427 TL iken araç muayenesinin geçirildiği her bir ay için %5 oranında gecikme cezası uygulanıyor. 

Tüvtürk Şikayet Hattı Nedir?

Tüvtürk istasyonları, personeli ya da yapılan işlemlerle ilgili şikayetinizi Tüvtürk şikayet hattı  numarasına bildirebilirsiniz. Aynı zamanda Ulaştırma Bakanlığı’na da şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Tüvtürk Araç Muayenesi Ne Kadar Sürer?

Tüvtürk araç muayenesi istasyon yoğunluğuna göre değişmekle birlikte ortalama 2 – 3 saat sürmektedir. Bazı kişiler araç muayenesi için ortalama 15 dakika vakit ayırırken bazı durumlarda 4 – 5 saati bulabiliyor.

Araç Muayenesinde Ağır Kusurlar Nedir?

Tüvtürk araç muayenesi raporunda belirtilen ağır kusurlar, aracın trafiğe çıkmasını engelleyebiliyor. Buna göre ağır kusurlar:

TÜVTÜRK Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

TÜVTÜRK’e bağlı olan araç muayene istasyonuna giderek alacağınız periyodik araç muayene, tadilat sonrası muayene, yola elverişli mi değil mi muayenesi, egzoz gazı emisyon tespiti dahil olmak üzere çeşitli zorunlu muayene hizmetleriyle beraber TÜVTÜRK trafik ve sürücü güvenliği amacıyla muayene hizmetleri veren kuruluştur. Bu noktada TÜVTÜRK çağrı merkezi üzerinden randevu işlemlerinizle ilgili ya da araç muayenesiyle ilgili tüm süreçler hakkında görüşmeler yapabilir, bilgi ve destek yardımı alabilirsiniz.

Tüvtürk sahibi olduğunuz araçlarla ilgili sürüş güvenliği noktasında tartışmasız en iyi hizmeti veren kuruluştur. Tüvtürk çağrı merkezi telefon numarası ile birlikte hem muayene hem de Tüvtürk hizmetleriyle ilgili sorularınızı sorarak bilgi ve destek alabilirsiniz. Aşağıdaki telefon numarasından anında ulaşabilir ve bilgi destek almanız bu sayede mümkün olabilir.

TÜVTÜRK rezervasyon numarası

TÜVTÜRK Şikayet Hattı

TÜVTÜRK’ün telefon desteği ile hem muayene randevusu hem de gelmeden önce gerekli konular hakkında bilgi sahibi olmak için istek ve sorularınızı telefon hattı üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunlarla beraber şikâyet ya da görüşleriniz varsa bunları da Tüvtürk müşteri temsilcisi telefon no üzerinden bildirip şikayet kayıtlarınızı iletebilirsiniz.

Herhangi bir şekilde online ya da telefon ile Tüvtürk müşteri hizmetleri numarası üzerinden arayıp randevu oluşturmak ücretsizdir. Ücretsiz muayene randevusu oluşturarak tüm işlemleri basit şekilde yapabilir, bireysel ya da kurumsal kayıtlarınızı oluşturarak en hızlı şekilde ücret ödemeden randevu alabilirsiniz.

TÜVTÜRK Çağrı Merkezi Direk Bağlanma Numarası

0850 222 88 88

TÜVTÜRK çağrı merkezi haricinde internet sayfaları üzerinden de randevu hizmeti alabilirsiniz.

TÜVTÜRK Online Randevu Al sayfası üzerinden randevu alabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde konuya yorum atarak bilgi talep edebilirsiniz.

TÜVTÜRK Randevu Telefon Numarası

TÜVTÜRK İletişim E-Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Önemli duyurular ya da Tüvtürk muayene randevu sistemiyle ilgili soru, sorunlara karşılık çeşitli önemli bilgilendirmeyi ara sıra sosyal medya hesaplarından da paylaşan Tüvtürk’e direkt olarak online şekilde de ulaşabilir ve takip edebilirsiniz. Aşağıda yer alan tüm sosyal medya hesaplarından istediğiniz gibi iletişimde olabilir ve gerçek bilgilere ulaşabilirsiniz.

TÜVTÜRK Destek E-posta Adresi

TÜVTÜRK Facebook

TÜVTÜRK Twitter

TÜVTÜRK İnstagram

Tüvtürk Müşteri Hizmetlerinden Araç Muayenesi Hakkında Bilgi Almak

Tüvtürk çağrı merkezinden araç muayene bilgisi almak için araç ve araç sahibi hakkında detaylı bilgi verilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda verilecek bilgiler şu şekildedir:

Tüvtürk Müşteri Hizmetlerinden Ürün ve Hizmetler Hakkında Bilgi Almak

Tüvtürk çağrı merkezinden hizmet bilgisi almak için istenen alandan iletişim kurulabilmektedir. Kurulan iletişim ile kişilerin gerekli durumlarda yetkililerin saha çalışmalarına katkıda bulunması istenebilir. Tüvtürk araç muayene hizmetleri hakkında bilgi alırken, kurumun hangi yönetmelik ve kanunlarla hareket ettiği, hangi muayene istasyonunu kullanmanız gerektiği gibi nedenleri araştırabilirsiniz. Kurumun araç muayene süreçlerinde temel aldığı kanun ve yönetmelikler şu şekilde sıralanabilir:

Tüvtürk Müşteri Hizmetlerinden Şikayet Oluşturmak

Tüvtürk çağrı merkezinden şikayette bulunmak için yapılması gereken, müşteri temsilcisi ile birebir konuşmak olmalıdır. Aracın muayenesi sırasında yapıldığını düşündüğünüz bir hatayı ya da araç muayenesinde kullanılan materyaller hakkındaki endişenizi yetkililerle paylaşabilirsiniz. Şikayet oluşturmak istemeniz durumunda sizden adres bilgileriniz de alınır. Gerekli durumlarda yetkililer saha çalışması ile şikayetinizi değerlendirmeye alacaktır.

Tüvtürk Müşteri Hizmetlerinden Araç Muayene Randevusu Almak

Tüvtürk çağrı merkezinden araç için muayene randevusu almak için kurumun çağrı merkezi aranabileceği gibi, internet adresinden de form doldurulabilir. Doldurulan formun e- mail olarak gönderilmesi ile Tüvtürk müşteri hizmetlerine ulaşım sağlanabilir. Size uygun araç  muayene günü bildirilir. Aracın muayeneye götürülmesi sırasında yanınızda mutlaka ruhsatınız bulunmalıdır.

Çağrı merkezinden alınan araç muayene randevularında herhangi bir ücret alınmamaktadır. Muayeneden geçemeyen araçlar için 1 aylık ek tamirat süresi verilmektedir. Bu 1 ayda araç sahiplerinin eksiklerini tamamlaması gerekmektedir. sonrasında alınacak ikinci bir randevu ile aracın tekrar muayene edilmesi sağlanır. Belirtilen 1 aylık sürede randevu alınmazsa, ücretsiz muayene hakkı yanar.

TÜVTÜRK’ün yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi 0850’li bir müşteri hizmetleri iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Bu numara aracılığıyla periyodik araç muayenesi, yola elverişlilik muayenesi , tadilat sonrası muayene, zorunlu muayene, egzoz gazı emisyon ölçümü, tespit gibi işlemler hakkında detaylı bilgi alabilir, araç muayeneniz için randevu alabilir; istek, soru, öneri, görüş ve şikayetlerinizi bu hat üzerinden TÜVTÜRK’e bildirebilirsiniz.

TÜVTÜRK Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

TÜVTÜRK müşteri hizmetleri telefon numarası nedir sorusu araç bakımı ve muayenesi kişiler için önemlidir. Bu sayede araç sahipleri randevuları ile ilgili bütün sorunlarına cevap bulabilmektedir.

TÜVTÜRK Çalışma Saatleri    

TÜVTÜRK çalışma saatleri genel mesai saatleri ile sınırlıdır. Ancak çağrı merkezi hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 7/24 hizmet vermektedir. Bu sayede aracınızın muayenesi ile ilgili bütün sorular en kısa sürede cevap alabilirsiniz.

TÜVTÜRK Çağrı Merkezi Telefon Numarası Nedir?

TÜVTÜRK çağrı merkezi telefon numarası nedir sorusu TÜVTÜRK ile araç bakımı yaptıracak kişiler tarafından sıklıkla merak edilir. Bu açıdan araç bakım ve muayenesi randevuları ile ilgili bütün sorunlar bu numara ile çözüme kavuşmaktadır.

TÜVTÜRK Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası Nedir?

TÜVTÜRK müşteri hizmetleri genel müdürlük telefon numarası nedir sorusu genel müdürlük ile iletişime geçecek kişiler tarafından sorulan bir sorudur.

TÜVTÜRK İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

TÜVTÜRK insan kaynakları iletişim bilgileri nelerdir sorusu bu kurumda çalışmak isteyen pek çok kişi tarafından sorulmaktadır.

Araç muayenesini başarıyla geçebilmek için aşağıdaki koşulları önceden hazır ve eksiksiz hale getirmelisiniz:

Trafik Sigortası Kontrolü

Araç muayenesi yaptırabilmeniz için istasyona gittiğiniz gün geçerli bir trafik sigortanızın olması gerekmektedir.

Aracın Borç Durumu

Plakanıza ait vergi borcu, motorlu taşıt vergisi, ödenmemiş trafik para cezası, OGS veya HGS kaçak geçiş cezası olmaması gerekmektedir. Borçları olan araçların muayene işlemleri başlatılmaz.

Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm Raporu

Muayene yaptırabilmeniz için geçerli bir egzoz gazı emisyon ölçüm raporunuzun olması gerekmektedir. Muayene öncesinde aracınızın emisyon ölçümünü zorunlu olarak yaptırmalısınız.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yetkili tüm ölçüm istasyonlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Youtube video indir
Exit mobile version