Instagram video indir

Yandex Çağrı Merkezi | Yandex İletişim Numarası

Yandex Çağrı Merkezi | Yandex İletişim Numarası ÇağrıMerkezin

Yandex gibi kullanıcı kitlesi yüksek olan birçok arama motoru müşteri hizmetlerine bağlanmak yada çağrı merkezi telefon numarasını bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. Yandex çağrı merkezine bağlanırken de bazen bir süre beklemeniz gerekebiliyor. Telefon temsilcisi hatlardaki arama yoğunluğa göre size mutlaka dönüş yapacaktır, sorunlarınız ve şikayetleriniz ile yakından ilgilenecektirler. Yandex çağrı merkezine bağlanmak için ise aşağıdaki iletişim yoluyla iletişime geçip destek veya konu hakkında yardım alabilirsiniz.

Yandex kullanıcıları olarak yandex servislerini kullanım durumları hakkında bilgi alabilir, yandex toloka reklam alma koşullarını öğrenebilir; istek, soru, öneri ve görüşlerinizi kolayca iletebilirsiniz.

Yandex çağrı merkezi iletişim telefon numarası aracılığıyla ile merak ettiğiniz hertürlü konu hakkında bilgi alabilir ve sorularınızın yanıtlarını müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Kendi başınıza çözüm üretemediğiniz durumlar da Yandex resmi ve gerçek çağrı merkezinden veya müşteri hizmetlerinden destek almak en mantıklı ve güvenli seçenektir.

Maalesef Yandex çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmamaktadır. Ancak aşağıda vermiş olduğumuz link aracılığıyla Yandex Yardım merkezine ulaşıp hangi servis ile ilgili destek almak isterseniz çözümünü arayarak bulabilirsiniz.

Yandex Türkiye Ofis

Tel: 0212 386 87 60

Adres: Mecidiyeköy Yolu Cad. No: 12, Trump Towers 2. Kule, 15. Kat, Ofis No: 1501-1502 Mecidiyeköy  Şişli, İstanbul

YANDEX ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Yandex başta internet tabanlı ürünler ve hizmetleri kapsamak üzere ulaşım, e-ticaret, navigasyon, mobil uygulama ve reklamcılık gibi birçok alanda hizmet veren yetmişten fazla servise sahiptir. Bu alanlarda size hizmet verirken müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için çabalıyoruz. Şikayetleriniz, önerileriniz ve yaşadığınız problemleri çok önemsiyoruz. Bu nedenle müşteri servisi ağımızı her geçen gün daha iyi hale getiriyoruz. Servislerimizden yararlanırken hiçbir sorun yaşamamanız, ve bu süreçte sizin memnuniyetinizi sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Merak ettiklerinize daha kısa yoldan cevap bulmak isterseniz destek servisimize https://yandex.com/support/  adresinden bağlanabilir ve merak ettiğiniz sorulara ya da yaşadığınız birçok problemin çözümüne anında ulaşabilirsiniz. Yandex çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

YANDEX MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Türkiye dahil olmak üzere 17 ülkede 30 adet ofise sahip olan firmamız. Dünyanın en büyük 3. arama motorudur ve %58,25 pazar payı ile arama motoru pazarının lideri konumunda bulunmaktadır. Siz müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın bize duyduğu güven sayesinde bu güzel konumda olduğumuzun farkındayız. Bu yüzden müşteri memnuniyeti ve keyifli bir kullanıcı deneyimi, bizim en önemli önceliğimizdir. Yandex ile verileriniz güven altındadır ve gizlilik kanunları esas alınmıştır. Eğer bizimle iletişim kurmak, şikayet ve öneride bulunmak ya da yaşadığınız bir soruna anında çözüm bulmak isterseniz,  Esentepe Mah. Talatpaşa Caddesi No:5 Ofis No: 27-28-29-32  Levent, Şişli  adresinden İstanbul ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetlerimize bağlanmak için   00 7 495 739 22 22 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize bağlanabilir ve donanımlı personellerimizle problemlerinize kısa bir süre içerisinde çözüm üretebilirsiniz. Öneri, istek ve şikayetlerinizi Yandex müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

YANDEX MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Yandex müşterileri ile beraber anında çözüme odaklanmıştır. Milyonlarca kullanıcısı ve müşterisi olan firmamız, sizlerin sorunlarını en kısa sürede çözebilmek için özel bir yapılanmaya sahiptir. İstanbul ofisimizin   (0212) 386 87 61 numaralı telefon numarasını arayarak personellerimiz ile direk iletişime geçebilirsiniz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Yandex müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

YANDEX ŞİKAYET HATTI

Şikayetleriniz kendimizi geliştirmek ve size daha iyi bir deneyim sunabilmek için hayati öneme sahiptir. Şikayetlerinizi bize iletmenin en kolay yolu  [email protected]   adresine mail atmak olacaktır. Müşteri temsilcilerimizi arayarak telefon yolu ile de şikayetlerinizi iletmeniz mümkündür.  Personellerimizin size en kısa sürede dönüş yapacağından ve memnuniyet verici bir şekilde durumu sonlandıracağından şüpheniz olmasın.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Yandex müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Yandex şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Yandex’in kullanıcılar için bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası (0212) 386 87 61 Türkiye Yandex ofisi.

Ancak aşağıda vereceğimiz bağlantı aracılığıyla Yandex.Yardım merkezine ulaşabilir, hangi ürünle ilgili destek almak isterseniz detaylı bir şekilde sorunun nedeni ve cevabını bulabilirsiniz. Ayrıca Yandex’e sosyal medya üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Yandex Yardım Merkezi

Yandex Müşteri Hizmetleri

1997 yılında Rusya’da temelleri atılan internet tabanlı ürün üreticisi ve geliştiricisi olan Yandex, en fazla arama motoru ile ilgi çekmektedir. Rusya’nın en fazla ilgi gören ve kullanılan arama motoru olmayı başaran Yandex, her geçen gün yaptığı yeni girişimler ve büyük yatırımlar ile büyümeye devam etmektedir.

Türkiye’de de faaliyetlerini sürdüren Yandex’in ülkemizde ofisi yer almaktadır. Spor kulübü ve şirketler ile anlaşma yapan Yandex müşteri hizmetleri ile de destek sunmaktadır. Ancak Yandex’in aktif bir müşteri hizmetleri numarası yoktur.

Rusya müşteri hizmetleri numarası olan 00 7 495 739 22 22 numarası ve İstanbul Ofis adresi olan Esentepe Mah. Talatpaşa Caddesi No:5 Ofis No: 27-28-29-32 34397 Levent, Şişli-İstanbul üzerinden Yandex ile iletişime geçebilmeniz mümkündür. Dilerseniz online destek talebi oluşturarak da firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir