Instagram video indir

Yemeksepeti Müşteri Hizmetleri | Yemeksepeti Çağrı Merkezi

Yemeksepeti Müşteri Hizmetleri | Yemeksepeti Çağrı Merkezi ÇağrıMerkezin

Türkiye’nin ilk çevrimiçi yemek sipariş verilebilen sitesi olarak hayatımıza giren ve 2001 yılından itibaren hizmet veren Yemek Sepeti sitesi günümüzde binlerce işletmenin yer aldığı ve tüm şehirlerde yoğun bir şekilde kullanılan firmadır. 5 milyondan fazla aktif kullanıcı olan ve kullanıcılar ile yemek şirketlerinin buluşmasını sağlayan site profesyonel olarak hizmet vermektedir. Sipariş verebildiğiniz veya bir firma olarak yer almak istediğiniz yemek sepeti firması müşterileri ve iş ortakları için çeşitli iletişim yöntemleri geliştirmiş ve kullanıma sunmuştur. Profesyonel bir şekilde işleyen bir sisteme sahip olan ve müşterileri ile profesyonel bir şekilde iletişim kuran firma iletişim kanalları olarak;

  • Müşteri hizmetleri telefon numarası,
  • Yemek sepeti mail adresi,
  • Yemek sepeti sosyal medya hesapları,
  • Yemek sepeti canlı yardım sayfası,
  • Yemek sepeti online iletişim formu,

Yöntemlerini sunmuştur. Bu yöntemlerden dilediğinizi tercih ederek sormak istediğiniz soruları sorabilir veya şikâyetlerinizi ve sorunlarınızı iletebilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Ülkemizin her noktasına hizmet veren bir site olan ve yerel, ulusal tüm bölgelerde restoranlar ile müşteriler buluşturan yemek sepeti firmasının iletişim numarası her yerde ortak olarak kullanılan 444 5 445 dir. Bu numara üzerinden müşteri hizmetleri servisine ulaşarak etkili bir şekilde tüm merak ettiklerinizi sorabilir veya bilgi alabilirsiniz.

  • Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 5 445
  • Yemek Sepeti Genel Merkez Telefon Numarası: +90 212 359 18 00

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetlerine Doğrudan Bağlanma

Yemek sepeti firmasının müşterisi olarak yaşadığınız sorunların çözümlenmesini sağlamak, yaşadığınız sorunlar ile ilgili bilgi almak veya istek, öneri ve düşüncelerinizi iletmek için kullandığınız Müşteri hizmetleri servisi üzerinden müşteri temsilcinize ulaşabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri servisind eyer alan müşteri temsilcisine doğrudan ulaşmak ve telefonda uzun süre beklememek için izleyebileceğiniz bir yöntem var. Öncelikle ortak telefon numarası olan 444 5 445 numarasını arayın. Sonra ses kaydı başladığında 0 ı tuşlayın. İkinci ses kaydı başladığında ise 5 i tuşladığınızda karşınıza müşteri temsilciniz çıkacaktır. Bu yöntem ile doğrudan müşteri temsilcisine bağlanarak sorunlarını kısa süre de çözümleyebilirsiniz.

Yemek Sepeti İletişim Sayfası

Yemek Sepeti firması hem müşterileri hem de restoran temsilcileri ile doğrudan iletişim kurabilmek için geliştirmiş olduğu iletişim yöntemlerinden biri olan online iletişim sayfası ile profesyonel olarak hizmet veriyor. Profesyonel bir ekip tarafından hizmet verilen online iletişim sayfası üzerinden iletişim kurmak istediğinizde isim soy isim, mail adresi gibi bilgileri vererek iletişim kuruyorsunuz. Online iletişim sayfası üzerinden merak ettiklerinizi, sormak istediklerinizi, yaşadığınız sorunları iletebiliyor, iş birliği için teklifler iletebiliyor, iş ortaklıklarınız ile ilgili olarak öğrenmek istediğiniz tüm konuları öğrenebiliyorsunuz. Hızlı ve etkili bir iletişim kanalı olan online iletişim formuna kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

  • Yemek Sepeti Online İletişim Sayfası

Yemek Sepeti E- Posta Adresi

Yemek sepeti firmasının müşterisi olarak yaşadığınız olumsuz durumları müşteri hizmetlerine ulaştırarak çözümlenmesini istiyorsanız e – posta adresini kullanabilirsiniz. Aktif olarak kullanılan e – posta adresi ile müşterilerine, yatırımcılarına, iş birliği yapmak isteyenler ile iletişime geçen yemek sepeti firması e – posta sistemi üzerinden daha hızlı ve daha etkili bir şekilde iletişim kurmaktadır.

  • Yemek Sepeti E – Posta Adresi: 

Yemek Sepeti Canlı Yardım Sayfası

Kurumsal yapısı ile adından söz ettiren yemek sepeti firması müşterileri için çeşitli iletişim yöntemleri sunmuştur. Bu yöntemlerden biri olan canlı yardım sayfası yemek sepeti firmasının daha etkili ve daha hızlı olmasını sağlıyor. Canlı yardım sayfası üzerinden iletişime geçtiğinizde yaşadığınız sorunları iletebiliyor, merak ettiğiniz tüm konularda bilgi alabiliyor, iş birlikleri için iletişime geçebiliyorsunuz.

  • Yemek Sepeti Canlı Yardım Sayfası

Yemek Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Kurumsal ve profesyonel bir işletme olarak binlerce insanı binlerce restoran ile bir araya getirerek kusursuz bir şekilde hizmet veren yemek sepeti firması müşterileri ve yatırımcıları için sosyal medya hesapları üzerinden de hizmet vermektedir. Güncel duyuruların yapıldığı, kampanyaların tanıtıldığı, müşteriler için avantajlı kampanyaların yer aldığı paylaşımlar ile müşterilerine ulaşan Yemek Sepeti firması Facebook, Twitter, İnstagram ve Youtube platformlarında yer almaktadır.

  • Yemek Sepeti Twitter Hesabı
  • Yemek Sepeti İnstagram Hesabı
  • Yemek Sepeti Youtube Kanalı
  • Yemek Sepeti Facebook Hesabı

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri 2022 | Çağrı Merkezi Telefon Numarası | İletişim

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri 2022 hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma işte detayları.

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri sadece Türkiye’de ve Kıbrıs’ta hizmet veren çevrim içi yemek sipariş ver sitesidir. Yemek Sepeti ile anlaşmalı olan 25.000’den fazla restoranın menülerine ulaşım sağlayarak, ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilen müşteriler, Joker kampanyası ile avantajlı menülere sahip olabilmektedirler.

Yemek Sepeti günde aldığı ortalama 480 bin sipariş almaktadır. 14 milyon kullanıcısı bulunan Yemek Sepeti sitesi, müşterilerinin memnuniyeti için çok çalışmaktadır. Yemek Sepeti müşteri hizmetleri ile anında hizmet veren site, müşterilerinin olası bütün sorunlarını hızlı bir şekilde sonuçlandırmaktadır.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

444 5 445 Yemek sepeti iletişim numarasını aradıktan sonra aydınlatma metnini dinleyeceksiniz. Metnin tamamını dinlemek için 1’i tuşlayın yada müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekleyin. Telesekretere geçince aşağdıdaki gibi tuşlama yapabilirsiniz.

Kullanıcı destek hattı için; 1’i tuşlayın

  • Lütfen sipariş numaranızı tuşlayınız. Sipariş numarasını web sitesi veya uygulama üzerinden öğrenebilirsiniz. Sipariş dışı konularda [email protected] adresinden destek alabilirsiniz.

Restoran destek hattı için; 2’yi tuşlayın

  • Sipariş Takibi için; 1
  • Gürvercin ve pos işlemleri için; 2
  • Muhasebe ve fatura işlemleri; 3
  • Joker projesi, online ödeme ve reklam için; 4
  • Menü işlemleri için; 5
  • Yorum ve puanlamalar için [email protected] mail adresine talep iletebilirsiniz. Telefonla destek verilmemektedir.
  • Seçenekleri tekrar dinlemek için; 9’u tuşlayın.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Müşterilerinin sorunlarını anında çözüme ulaştıran Yemek Sepeti, müşterilerine kaliteli hizmet sunarak geniş bir kitleye sahip olmuştur. Yemek Sepeti müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden iletişim sağlayan site, müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyelerde tutmaktadır.

  • Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 5 445

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Saat Kaç ile Kaç Arasında Hizmet Veriyor?

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat müşterilerine ilgili temsilcileri aracılığıyla en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

  • Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 24 saat

Yemek Sepeti Çağrı Merkezi Telefon Numarası Nedir?

Yemek Sepeti çağrı merkezi 444 5 445 telefon numarası üzerinden müşterilerinin sorunları için çalışma göstermektedir.

Webgüvercin Giriş (Restoran Sipariş Takibi)

Yemek sepeti işletmeleri sipariş takibini webgüvercin uygulaması üzerinden yapıyor. Webgüvercin giriş yapmak için https://siparistakip.yemeksepeti.com/login.html adresine tıklayın.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri genel müdürlüğü İstanbul’da bulunmaktadır. Esentepe’de bulunan genel müdürlük binası, burada müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

  • Yemek Sepeti Genel Müdürlük
  • Yemek Sepeti Genel Müdürlük Adresi: Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No:175 C Blok Esentepe/Şişli/İstanbul

Yemek Sepeti İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Yemek Sepeti insan kaynaklarına başvuruda bulunarak açık pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Müşteriler için en iyi hizmeti sunmalarına adına oldukça titizlikle seçilen çalışan kadrosu için Yemek Sepeti insan kaynakları birimi çok sıkı bir şekilde çalışmalarına her gün devam etmektedir.

  • Yemek Sepeti İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: 444 5 445

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Yemek Sepeti resmi internet sitesi üzerinden iletişim formuna ulaşım sağlanmaktadır. İletişim formunda gerekli alanların özenle ve doğru bir şekilde doldurulması oldukça önem taşımaktadır. Doğru ve özenle doldurulan iletişi formları ilgili temsilcilerin daha hızlı yanıt vermesini sağlamaktadır. Müşteriler, iletişim formu üzerinden dilek, şikayet ve isteklerini anında iletme fırsatına sahip olmaktadır.

  • Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri İletişim Formu: https://www.yemeksepeti.com/iletisim

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri şikayet hattını arayan müşteriler, olası sorunlarını hızlı bir şekilde temsilci ile paylaşabilmektedir. İlgili müşteri hizmetleri şikayet hattı temsilcisi sorunların çözülmesi için anında işlem başlatmaktadır.

  • Yemek Sepeti Şikayet Hattı Telefon Numarası: 444 5 445

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Resmi Sosyal Medya Hesapları Hangileridir?

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri resmi sosyal medya hesapları üzerinden en yeni kampanyalara ulaşım sağlamak ve duyurulardan anında haber sahibi olmak mümkündür. Sosyal medyanın oldukça yaygın oldu bu dönemde, Yemek Sepeti müşteri hizmetleri sosyal medya hesapları aktif bir şekilde etkinliğini sürdürmektedir.

  • Yemek Sepeti Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/Yemeksepeti
  • Yemek Sepeti Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/yemeksepeti?lang=tr
  • Yemek Sepeti Resmi Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/yemeksepeti/?hl=tr

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon 2021

Yemek Sepeti iletişim  numarasını ve diğer iletişim birimlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Sizde Yemek Sepeti müşteri temsilcisine  nasıl ulaşırım diyorsanız gerekli tüm bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri: 

Yemek Sepeti Telefon: 

Yemek Sepeti Mail Adresi: 

Yemek Sepeti Resmi İnternet Sitesi: https://www.yemeksepeti.com/

Yemek Sepeti Müşteri Temsilcisine Nasıl Bağlanırım?

Yemek Sepeti iletişim numarası olan 444 5 445 numarasını aradığınızda sizi sesli yanıt sistemi karşılamaktadır. Standart prosedür olan kişisel verilerin korunması hakkındaki bilgilendirme anonsunu dinledikten sonra sırası ile şu işlemleri yapabilirsiniz;

  • Kullanıcı destek hattı için – 1
  • Restoran destek hattı için – 2

Bu iki tuşlamadan ilki olan kullanıcı destek hattı ile siparişleriniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu kanaldan bilgi almak için sipariş numaranızı bilmeniz büyük önem arz etmektedir. Restoran destek hattı ile de restoranlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yemek Sepeti Kimdir?

Yemek sepeti en güncel yazılımsal teknoloji ile oluşturulan bir sistemdir. Bu sistem ile sipariş usulü satış yapmak isteyen restoranlar ile, evden sipariş vermek isteyen kullanıcıları bir araya getirerek kişisel verileri ve ödeme seçeneklerini güvenli şekilde sunan bir yapıdır.

Uygulama yapı itibarı ile sizin konumunuzu tanıyarak size veya bölgenize en yakın restoranları size filtreler bu sayede siparişiniz çok kısa bir süre içerisinde elinize ulaşır. Ayrıca farklı zamanlarda oldukça uygun kampanyalar ile bütçenize uygun seçenekler sunar.

Yemek Sepeti Nereye Şikayet Edebilirim?

Yemek Sepeti şikayet için 444 5 445 arayarak sesli yanıt sistemini dinledikten sonra eper kullanıcı iseniz 1 tuşlayın. Bu bağlamda sipariş numaranızı bilmeniz çok önemlidir. Size sorulduğunda öncelikle sipariş numaranızı iletiniz ardından şikayetinizi ayrıntılı, açık ve anlaşılır bir şekilde ifade ediniz. Şikayetinizi daha iyi ifade etmek için  (Tıkla yaz) bu mail adresine yazabilirsiniz.

Yemek sepeti hakkında daha fazla bilgi almak için Sıkça sorulan sorular alanında bulunan soruları ve cevapları da takip edebilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri numarası ile ilgili bilgi almak ve Yemek Sepeti müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden bildirimde bulunmak ve Yemek Sepeti iletişim numarası ile Yemek Sepeti telefon numarası üzerinden irtibata geçmek isterseniz makalemize göz atabilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Numarası

Yemek Sepeti, online olarak yemek siparişi verebileceğiniz bir web sitesine sahiptir. Bu siteye kaydolarak giriş yaptığınız takdirde bulunduğunuz şehirdeki tüm restoranları ve kafeleri listeleyip yemek siparişinde bulunmanız mümkündür. Ayrıca bu firma, müşterilerine 7/24 hizmet vermektedir. Dilediğiniz zaman siteye giriş yaparak istediğiniz yemeğin siparişini verebilirsiniz.

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri numarası 444 5 445 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Eğer bu firma aracılığıyla yemek siparişinde bulunduysanız, siparişiniz ile alakalı tüm işlemleri 444 5 445 numaralı hattan gerçekleştirebilirsiniz. Bu hat, haftanın her günü ve her saatinde siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Bu firma, gelişmiş bir alt yapıya sahiptir. Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermesi sayesinde milyonlarca kişi tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Firma, web sitesinin yanı sıra bir de mobil uygulamaya sahiptir. Mobil cihazlarınıza indireceğiniz bir uygulama sayesinde dilediğiniz zaman yemek siparişi vermeniz mümkün hale gelmektedir.

Eğer bir yemek siparişi verdiyseniz ve siparişiniz ile alakalı aklınıza takılan bir soru işareti varsa veya siparişinizde değişiklik yapmak istiyorsanız, 444 5 445 numaralı hattı aramanız yeterli olacaktır. Arama yaptığınızda sizi bir telesekreter karşılayacak ve bazı bilgilendirmelerde bulunacaktır. Ardından sipariş numaranızı girerek siparişiniz ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Bu hat 7/24 hizmet vermektedir.

Yemek Sepeti müşteri hizmetlerine direk bağlanma 444 5 445 nolu hat üzerinden gerçekleşmektedir.

Eğer bu firma ile yazılı olarak bir görüşme sağlamak istiyorsanız, [email protected] adresine bir e-mail gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz mailler çok kısa süre içerisinde cevaplandırılmaktadır. Ayrıca firmanın mobil uygulamasında ve web sitesinde bir de canlı yardım kutucuğu bulunmaktadır. Bu kutucuğu kullanarak da siparişleriniz ile alakalı olan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yemek Sepeti İletişim Numarası

Söz konusu olan firma, yalnızca güvenilir olan ödeme sağlayıcıları ile birlikte çalışmaktadır. Eğer yemek siparişi vermek istiyorsanız, kredi veya banka kartınızla anında ödeme yapmanız mümkündür ve ödeme bilgileriniz asla üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Ayrıca ödeme seçeneğini kapıda ödeme olarak da seçebilirsiniz.

Yemek Sepeti iletişim numarası 444 5 445 nolu telefon ile sağlanmaktadır.

Eğer firmaya telefon ile ulaşmak istiyorsanız, 444 5 445 numaralı hattı aramanız yeterli olacaktır. Bu hat, haftanın her günü ve her saatinde hizmet vermektedir. Bu sayede dilediğiniz zaman siparişlerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca firmaya [email protected] adresi üzerinden e-mail göndererek de rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Yemek Sepeti Telefon Numarası

Bu firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Verdiği hizmetler ile alakalı müşterileriyle sürekli iletişim içinde olmak isteyen bu firma, telefon numarası ve mail adresi oluşturarak web sitelerinde bu bilgilere yer vermiştir. Eğer bu firmadan aldığınız hizmet doğrultusunda müşteri temsilcisi ile iletişime geçmek istiyorsanız, 444 5 445 numaralı hattı aramanız yeterli olacaktır. Bu hattı aradıktan sonra telesekreterin yönlendirmeleri ile sipariş numaranızı doğru bir şekilde girerek dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Yemek Sepeti telefon numarası 444 5 445 şeklindedir.

Bu firmanın sahip olduğu web sitesinde ve mobil uygulamasında bir de canlı yardım bölümü bulunmaktadır. Bu bölüme giderek dilediğiniz konu hakkında bilgi almanız mümkündür. Ayrıca bu firmaya [email protected] adresi üzerinden de kolaylıkla ulaşarak hızlı bir şekilde tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası

444 5 445

İLETİŞİM BİLGİSİ

Firma Ünvan Bilgisi : Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş.

·        Adres İrtibat Bilgisi

TÜRKİYE / İSTANBUL / ŞİŞLİ / ESENTEPE

·        E mail Adres Bilgisi

[email protected]

·        Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

444 5 445

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir