Instagram video indir

Turknet müşteri hizmetleri direk bağlanma

Turknet müşteri hizmetleri direk bağlanma ÇağrıMerkezin

Turknet İletişim Hizmetleri A.Ş. 1996 yılında faaliyetlerine başlamış bir telekomünikasyon şirketidir. 1996 yılından 2008 yılına kadar kurumsal müşterilerine iletişim çözümleri sunan ünlü şirket, bu tarihten sonra büyük bir değişime imza atarak bireysel ADSL hizmeti de sunmaya başlamıştır. Son yıllarda düzenlediği kampanyalar ve AKN’siz internet seçenekleri sunan Turknet geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Milyonlarca abonesi olan Turknet, diğer internet servis sağlayıcısı firmalarına göre daha uygun fiyatlı hizmetler sunmaktadır. Pek çok kişi tarafından severek kullanılan Turknet müşterilerinin yaşadığı sorunlara da en hızlı şekilde çözüm sunmayı hedeflemektedir.

Turknet müşteri hizmetleri direk bağlanma numarası 0850 ile başlamaktadır sizlerde bu numarayı çevirip aşağıda bulunan işlemleri yaparsanız çok hızlı bir şekilde işleminizi çözersiniz.

Turknet çağrı merkezin sabah 09:00 Akşam 16:30 saatleri arasında işlem yapmaktadır. Hafta sonu ne yazık ki işlem yapılmıyor.

Turknet müşteri hizmetleri direk bağlanma telefon numarası : 0850 288 80 80

Bağlantı kurduktan sonra yapılması gerekenler :

1 Tuşuna basın.
1 Tuşuna basın.
0 Tuşuna basın.

TurkNet müşteri hizmetleri direk bağlanabilirsiniz.

Türknet başvuru nasıl yapılır?

Sizi bekletmeden, kimliğinizi tanımadığınız insanlara teslim etmeden kolayca TurkNet abonesi yapıyoruz. Buradan veya 0850 288 80 81 üzerinden anında aboneliğinizi başlatın. Abonelik belgelerinizi elektronik ortamda indirin.

Türknet müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

Genel Müdürlük: Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul.
TurkNet Hızlı İşlem Hattı : 0(850) 288 80 80 (Şebeke içi ücretsiz)
TurkNet Çağrı Merkezi : 0(212) 703 43 71.
TurkNet Fiber Satış ve Başvuru Takip Hattı: 0(850) 288 80 16.

Türknet telefon numaram nedir?

TurkNet kendi kurup yönettiği ve sürekli olarak izlediği altyapısı ile kullanıcılarına, sorunsuz hizmet sunmayı amaç edinmiştir. Bize, 0850 288 80 80 numaralı çağrı merkezimiz ve online platformlar üzerinden 7×24 ulaşabilirsiniz.

Türknet modem veriyor mu?

Bu yüzden en iyi internet deneyimi için tüm TurkNet‘lilere son teknolojiye sahip Zyxel modem sunuyoruz! Sadece TurkNet‘lilere özel olan Zyxel VMG8623-T50B modemi kısa bir süreliğine, faturanıza ek olarak 12 taksitle 444 TL’ye veya kredi/banka kartına peşin 375 TL’ye satın alabilirsiniz.

Türknet ne hız alırım?

ADSL teknolojisi kullanılıyorsa 16 Mbps download, 1 Mbps kadar upload hızı alabiliyorsunuz. Eğer TurkNet‘in kendi aktif altyapısındaysanız, size aynı fiyata 100 Mbps’e kadar altyapınızın desteklediği maksimum hızı sağlayabiliyoruz. Buralarda VDSL, ADSL gibi hız ayrımı yok.

Türknet taahhüt var mı?

Ancak TurkNet‘te taahhüt olmadığından dilediğiniz zaman hiçbir cayma bedeli ve ceza ile karşılaşmadan hizmetinizi iptal etmenin rahatlığıyla kullanırsınız.

Youtube video indir
Exit mobile version