Instagram video indir

EBebek Müşteri hizmetleri | EBebek İletişim telefon numarası

Anne ve bebeğin her zaman yanında olan e bebek sizin de bir numaralı alışveriş mağazanızsa e-bebek iletişim formu ile tüm şikayet ve isteklerinizi iletmeniz mümkündür. Böylece mağaza ile ilgili yaşadığınız sorunlar için hemen iletişim kurarak çözüme ulaşacaksınız. Özellikle e ticaret mağazasının oldukça aktif olması sebebiyle muhatap arayışı olabilir. Bu durumlar için iletişim kanallarını öğrenmek oldukça gereklidir.

Ebebek müşteri hizmetleri telefon numarası: 

EBebek AVM Mağaza içi görseli

EBEBEK İLETİŞİM ADRESİ:

EBEBEK POSTA KODU:

EBEBEK MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM NUMARASI:

Ebebek  Müşteri hizmetleri çağrı merkezi yerine ‘bebeveyn sadakat merkezi‘ terimini kullanmaktadır. Mesai saatleri dışında bu merkeze ulaşımınız sağlanmamaktadır. Mesai saatleri içinde arayıp 2 yi tuşladığınızda sizi bebeveyn sadakat merkezine aktarıyorumşeklinde bir mesajdan sonra genelde bekleme yapmadan direk müşteri temsilcisine aktarılmaktasınız. Bu e bebek müşteri hizmetleri temsilcisi ile hem online olarak hem mağazadan yaptığınız alışverişlerle ilgili ürün iade , değişim, teknik servis ,kargo takip gibi pek çok konuda direk bilgi alabilmektesiniz.

ebebek Türkiyede internet sitesinin yanında 53 ilde 168 mağazayla hizmet veren bebeveyn,bebekoloji,bebekolog gibi terimleriyle kendi alanında sadece satış yapmayıp aynı zamanda yeni bir felsefi akım kurarak yeni anne babaların ve bebeklerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulmuş bir ticari firmadır.

TARİHÇE

2001 yılında yeni baba olmuş Halil Erdoğmuşun bebek bakımıyla ilgili bilgi edinme ihtiyacından yola çıkarak bebek.com adlı siteyi kurmasıyla başlayan hikaye, anne baba adaylarının ve yeni anne babaların ihtiyaç duyabilecekleri ürürnlere kolay, hızlı ve güvenilir yoldan ulaşma ihtiyaçlarıyla birleşip  ebebek.com sitesinin kurulmasıyla gelişmiştir. Böylece Türkiyenin ilk internet üzerinden satış sağlayan bebek ürünleri internet mağazası kurulmuştur.ebebek internet sitesinin sağladığı başarıdan sonra fiziki mağazacılığa geçen ebebek günümüzde 53 ilde 168 mağazayla hizmet veren dev bir mağazalar zincirine dönüşmüştür.

BEBEKOLOJİ

HAKKINDA

 

YARDIM

Sipariş takibi:

ebebek internet sitesi veya mağazalarından alınan ürünler ile ilgili garanti koşulları şu şekildedir:

Garanti süresi:

Alınan tüm ürünlerde 2 yıl garanti bulunmaktadır.(oyuncak ve kitap kategorisi hariç)

Arızalı ürün:

ebebek mağazalarından veya internet sitesinden aldığınız herhangi bir ürünün arızalı çıkması durumunda ürünü en yakın yetkili servise veya özellikle ebebeğin kendi markaları açısından dilediğiniz bir ebebek mağazasına bırakabilirsiniz.Diğer firmaların ise ülke üzerinde yaygın bir yetkili servis ağı bulunduğundan direk kendi yetkili firmasına bırakmanız tamir değişim sürecini hızlandıracktır.

Ebebek markaları:

Diğer firmalar:

İade süresi

Değişim süresi

Ayıplı ürün

Youtube video indir
Exit mobile version