Instagram video indir

Enpara Müşteri Hizmetleri | Enpara Çağrı Merkezi Direk Bağlanma

Enpara Müşteri Hizmetleri | Enpara Çağrı Merkezi Direk Bağlanma ÇağrıMerkezin

Enpara Çağrı Merkezi

Enpara çağrı merkezin ulaşmak ve müşteri hizmetlerine ulaşmak için kullanabileceğiniz bilgililer aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Enpara Telefon Numarası
Enpara Çalışma Saatleri Enpara çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Enpara Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Enpara İletişim

Enpara iletişim telefon numarası, mail adresi ve iletişim form bilgileri için aşağıdaki tabloyu kullanabilirsiniz.

Özel Bankacılık Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Harcama İtiraz Formu Form için tıklayın.
Yardım Sayfası Enpara yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Fax
Genel Müdürlük Adresi Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No: Şişli / İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube,LinkedIn

Enpara Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Enpara ile ilgili daha fazla bilgiye göz atmak ister misiniz? Sizin için Enpara hakkında en çok merak edilen soruları araştırdık ve cevaplandırdık! Yorumlarda Enpara ile ilgili görüş ve önerilerinizi paylaşabilir veya merak ettiklerinizi sorabilirsiniz! Sorularınızı en kısa sürede cevaplandıracağız!

Enparalı Nasıl Olunur?

Enparalı olmak için yapmanız gereken tek şey, Enpara müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek. İletişim kurduğunuzda sizin uygun olduğunuz gün ve saate randevu ayarlanıyor. Randevu günü ise sizin belirttiğiniz adrese Enpara personeli gelerek evrakları imzalatıyor ve kartınızı teslim ediyor. Enparalı olmak için online başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Enpara Nasıl Bir Banka?

Enpara, kredi kartı aidatı ödenmeyen, hesap işletim ücreti almayan şubesiz bankacılık sistemidir. Son derece güvenilir olup BDDK tarafından denetlenir ve düzenlenir. Aynı zamanda QNB Finansbank’ın kuruluşudur.

Enpara Kredi Kartı Ne Zaman Teslim Edilir?

Enpara kredi kartı başvurusu yaptığınızda en geç iki iş günü içinde olumlu ve olumsuz dönüş yapılır. Başvurunuz onaylandığında Enpara kredi kartınız ortalama 1 hafta içinde size teslim edilecektir. Kartınız size ulaşmamış ise Enpara çağrı merkezi ile görüşebilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Hangi Kurye İle Gelir?

Enpara kredi kartınız AGT kurye ile teslim edilecektir. AGT Kurye, özel evraklar, sözleşme vb. evraklarını adreslerine ulaştırıyor.

Enpara Kredi Kartı Harcama İtirazı Nasıl Yapılır?

Enpara kredi kartınız ile sizden habersiz yapılan işlemlere kolayca itiraz edebilirsiniz. Harcama itiraz formunu tükenmez kalem ile el yazınızla doldurun ve net bir fotoğrafını çekin. Form fotoğrafını  adresine göndererek harcama itirazınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Enpara Nasıl Tavsiye Edilir?

Enpara’lı olmayan yakınlarınızı mobil uygulama anasayfasında belirtilen ‘bizi tavsiye et’ butonuyla tavsiye edebilirsiniz. Aynı zamanda Enpara POS tavsiyelerinizde sizde maddi yönden kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.

Enpara Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Enpara, para çekme limiti Encard ile 7500 TL’dir. İlgili tutarı QNB Finansbank ATM’lerinden herhangi bir ücret ödemeden çekebilirsiniz. Ayrıca QR Kod ile mobil para çekme işleminde limit 1500 TL’dir.

Enpara Hafta Sonu EFT Yapılır Mı?

Evet, Enpara ile diğer banka hesaplarınıza 1000 TL’ye kadar EFT yapabilirsiniz. Fast transferlerde tek seferlik limit 1000 TL’dir. 1000 TL’nin üstündeki tutarlar ilk mesai günü gönderilir. Herhangi bir sorunda Enpara çağrı merkezi ile iletişime geçerek EFT işleminizle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Enpara Şirketim Nedir?

Bireysel müşterilerine birçok avantaj sunan Enpara, son yeniliğiyle birlikte Şirketim uygulamasını başlattı. Enpara Şirketim, işletmelere kurumsal bankacılık hizmeti sağlar. Şirketim uygulamasıyla POS cihazı edinebilir ve tüm ödeme, kredi vb. işlemlerinizi Enpara üzerinden tamamlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Enpara Şirketim Başvurusu Nasıl Yapılır?

İşletmenizin aidatsız kredi kartı ve masrafsız bankacılık hizmetlerinden faydalanması için Enpara Şirketim başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru için Enpara Şirketim web sitesinden ‘Enparalı Ol’ butonunu tıklamanız yeterli oluyor. Form ve iletişim bilgilerinizi yazdıktan sonra Enpara personeli sizinle iletişime geçecektir. Online başvuru için tıklayın.

Enpara Hangi ATM’ler Ücretsiz?

Enpara müşterileri, QNB Finansbank, Denizbank ve TEB ATM’lerini ücretsiz olarak kullanabilir. Bu ATM’lerden para çekmek, para yatırmak veya ödeme yapmak gibi işlemler belirli limit dahilinde ücretsizdir.

Encard Kredi Kartı Mı?

Encard, Enpara’nın müşterilerine verdiği hesap kartıdır. Bu kart ve Enpara hesapları ile para transferi ücretsizdir. Aynı zamanda hesap işletim ücreti yoktur.

Enpara Mevduat Faizi Ne Kadar?

Birikimlerinizden daha fazla kazanç elde etmek için Enpara mevduat faizi ve avantajlarından faydalanabilirsiniz. Enpara mevduat faizi:

Mevduat faizleri yatırılan para miktarına göre farklılık göstermektedir. Enpara çözüm merkezi  ile görüşerek en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara müşterisiyseniz Enpara Mobil uygulamasına giriş yapın. Sol yukarıda yer alan üç çizgiye tıklayın ve buradan Kredi Kartı kısmını seçerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Enpara online kredi kartı başvurusu için tıklayın.

Enpara Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara müşterileri 1000 – 75.000 TL aralığında kredi başvurusu yapabilir. Kredi için en uzun vade sayısı 36’dır. Enpara kredi başvurusu için:

Youtube video indir
Exit mobile version