Instagram video indir

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri | Direk Bağlanma | Çağrı Merkezi 2021

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri

Türk Telekom müşteri hizmetleri telefon numarası:

Türk Telekom müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca dilediğiniz anda ulaşabilmeniz için Türk Telekom tarafından kullanıma sunulmuştur. Karşılaşabileceğiniz tüm sorunlar, hizmet detayları ve istek ve görüş için Türk telekom çağrı merkezlerini kullanabilirsiniz.

444 5 444 numaralı Kurumsal Müşteri Hizmetleri’nden (KMH) Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom İnternet Müşteri Hizmetleri

Türk Telekom İnternet Müşteri hizmetlerine ulaşarak yapabileceğiniz işlemler;

Bölümlerine ulaşabilirsiniz. Türk Telekom canlı yardım hattına online işlemler menüsünden girerek ulaşabilirsiniz.

Türk Tekekom İnternet Müşteri Hizmetleri adres: https://onlineislemler.turktelekom.com.tr
Evde İnternet kampanyası ile ilgili destek almak için: https://bireysel.turktelekom.com.tr

Ayrıca Türk Telekom müşteri hizmetlerini sosyal medya üzerinden de erişebilmek için https://twitter.com/turktelekom ve https://www.facebook.com/TurkTelekom linkleri üzerinden sosyal medya kanalları ile kullanabilrsiniz.

Türk Telekom Mobil Müşteri Hizmetleri

Mobil hattınız üzerinden Türk Telekom Mobil müşteri hizmetlerine ulaşmak için 9333‘ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375‘i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333‘ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom Prime Müşteri Hizmetleri

Türk Telekom Prime Özel Müşteri Hizmetleri 7 gün 24 saat tüm mobil ve evde internet ihtiyaçlarınız için yanınızda. Türk Telekom Prime Özel Müşteri Hizmetleri’ni dilediğiniz zaman arayabilir, sesli yanıt sistemi olmadan müşteri hizmetlerine ulaşarak, size özel hizmet veren Türk Telekom Prime müşteri temsilcilerinden tüm mobil ve evde internet ihtiyaçlarınız için destek alabilirsiniz.

Prime müşterisi olmak için tıklayın: https://www.turktelekomprime.com/musteri-hizmetleri-ozel

Türk Telekom Çağrı Merkezi

444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden Türk Telekom Çağrı Merkezi ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Operatör

Türk Telekom çağrı merkezine direk bağlanma için sesli yanıt özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Teknolojiyi yakından takip eden Türk Telekom sayesinde yeni nesil teknolojilerden destek alarak müşteri temsilcilerine mümkün olabilecek en hızlı şekilde bağlanabilirsiniz.

Sesli yanıt sistemi ana menüsü üzerinden 1’i tuşladıktan sonra sırasıyla 3 – 1 ve 4 rakamlarını tuşlayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine bu şekilde bağlanabilirsiniz. Türk Telekom aynı zamanda aktif bir şekilde sosyal medya iletişim kanallarını da kullanarak abonelerine destek ve bilgi vermektedir. Güncel bilgilerin yer aldığı Türk Telekom sosyal medya kanalları sayesinde sorunlarınıza alternatif kanallar üzerinden çözüm bulabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca ulaşabileceğiniz bu adresler düzenli aralıklar ile güncellenmektedir. Eğer sorunlarınızı telefon dışında farklı kanallar üzerinden çözüme kavuşturmak istiyorsanız sizler de e-posta adresini ya da sosyal medya adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Türk Telekom müşteri hizmetleri sayesinde sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetler No

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma 2021

Türk Telekom Müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için yapmanız gereken 444 1 444 numarasını tuşladıktan sonra sırasıyla 1-2-9-0 numaralarını tuşlamaktır. Bu sayede bekleme yapmadan direk olarak Türk Telekom müşteri temsilcisine bağlanmış olursunuz. Eğer mobil için müşteri temsilcisine bağlanmak isterseniz 1-0 ı tuşlayınız.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri İletişim

İletişim bilgilerimizi aşağıda bulabilirsiniz.

Erişim Sağlayıcı, Yer Sağlayıcı, İçerik Sağlayıcı TTNET A.Ş.

Adres​

Gayrettepe Mahallesi, Vefa Bayırı Sokak, No:2 Kat:3 Beşiktaş/İstanbul

İletişim Bilgileri​

Tel: 0 212 309 10 00
Faks: 0 212 306 10 10
Müşteri Hizmetleri: 444 1 444

İletişim kurmak için tıklayın.

Vergi Numarası: 8590491872 (Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi)

TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİ OPERATÖR NUMARASI:

Türk telekom müşteri hizmetleri için 444 1 444 numarasını aradıktan sonra karşınıza çıkan operatör sizi ‘Türk Telekom çağrı merkezine hoşgeldiniz’ mesajıyla karşılar. Karşınıza çıkan tuşlama menüsü şu şekildedir:

Mobil İçin 1 İ Tuşladığınızda Karşınıza Şu Tuşlama Menüsü Çıkar:

Sabit İnternet İçin 2 Yi Tuşladığınızda

1’i Tuşladığınızda Karşınıza Çıkan Menü Şu Şekildedir.

Ev telefonu için 3 ü

Tivibu için 4 ü  tuşladığınızda ise genelde uzun uzun çalma sesini dinledikten sonra korona pandemisi sebebiyle yaşana yoğunluktan dolayı özür dileme mesajından sonra hat düşmektedir.

Türk Telekom Kurumsal Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

 numaralı hattı arayarak ulaşılabilir.

Türk Telekom Hizmetleri İçin Sesli Yanıt Sistemi Nasıl Kullanılır?

Mobil Hat İçin: 9333

Evde İnternet Aboneliği İçin :02127070375

Ev Telefonu Aboneliği İçin:08002119333

Türk Telekom Hizmetleri İle İlgili İstek Ve Öneri Bildirimi İçin Yazılı İletişim Nasıl Kurulur?

Türk telekom hizmetleri ile ilgili iletmek istediğiniz istek ,öneri ve şikayetlerinizi yazılı olarak iletmek için şu linki tıklayarak: https://kurumsalohm.turktelekom.com.tr/guest.jsp?page=istekBildirimi

Karşınıza çıkan sayfayı doldurmanız gerekmektedir.

Türk Telekom Hizmetleri İle İlgili Şikayetler Hakkında Yazılı İletişim Nasıl Kurulur?

Türk telekomun sağlamış olduğu hizmetlerden duyduğunuz memnuniyetsizliği iletmek için şu linki tıklayarak şikayetinizi belirtebilirsiniz.

Türk Telekomla Kısa Mesaj Yolu İle Nasıl İletişim Kurulur?

Büyük harfler ile ‘yardım’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra hangi konuda bilgi istiyorsanız o konudaki mesaj metninizi yazarak 6616 ya gönderebilirsiniz.(örn; yardım fatura tebligat adresimi ofise gitmeden nasıl değiştirebilirim?)

Türk Telekom İletişim E-Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Türk Telekom Facebook

Türk Telekom Twitter

Türk Telekom Instagram

Türk Telekom e-mail adresi: 

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine nasıl bağlanılır?

444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi almak için kullanabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için 1-2-9-0-1 tuşlamasını yapın.

444 0 375 nereye ait?

Arayan numara 4440375. Bu numarayı pek çoğunuz tanırsınız. Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri 7 24 açık mı?

444 1 444 numaralı Türk Telekom Müşteri Hizmetleri üzerinden 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Bunun yanında sosyal medya üzerinden https://twitter.com/turktelekom ve https://www.facebook.com/TurkTelekom linkleri üzerinden sosyal medya kanallarımız vasıtasıyla, 212 306 10 10 numaralı faks numarası aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.

444 1 444 nedir?

444 1 444 numarası TTNET’in müşteri hizmetleri numarası olarak dikkat çekiyor. Diğer iletişim bilgileri konusunda ise şu numara mevcut; 02123091010… Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ne 4441444 numarasından 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom’a nasıl ulaşılır?

Günümüzde Türk Telekom müşteri hizmetleri temsilcisine direk olarak bağlanmanın yollarından birinci yöntem; Telefondan 500 ve ya 444 1 500 numarası tuşlanır.

Ttnet internet kime ait?

TTNET Anonim Şirketi, Türkiye’de internet sağlayıcısı iletişim ve teknoloji şirketi olarak 26 Nisan 2006 tarihinde Türk Telekom Grubu’nun bir üyesi olarak kurulmuştur.

Youtube video indir
Exit mobile version