Instagram video indir

Altın analizi

İçerisinde bulunduğumuz haftaya 1728 seviyelerinde başlangıç yapan altın fiyatlarında hafta içerisinde kademeli yukarı yönlü hareketlenmeler …
Altın analizi ÇağrıMerkezin

İçerisinde bulunduğumuz haftaya 1728 seviyelerinde başlangıç yapan altın fiyatlarında hafta içerisinde kademeli yukarı yönlü hareketlenmeler gerçekleşti.

İçerisinde bulunduğumuz haftaya 1728 seviyelerinde başlangıç yapan altın fiyatlarında hafta içerisinde kademeli yukarı yönlü hareketlenmeler gerçekleşti. ABD kanadında hazine tahvil faizlerindeki yukarı yönlü hareketlenmelerin bir miktar yavaşlaması ve dolar endeksinde yaşanan aşağı yönlü hareketlenmeler altın fiyatlarını destekleyen unsurların başında yer aldı. Diğer yandan ABD Başkanı Biden’ın açıkladığı yeni harcama paketi altını destekleyen bir diğer unsur olarak karşımıza çıktı. Diğer yandan piyasalar ABD kanadında Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı dış ticaret açığı verisini izledi. Veriye göre ABD2nin dış ticaret açığı Şubat ayında 71.1milyar dolar ile rekor yüksek seviyeye ulaştı. Bilindiği gibi ticaret açığı 2020 Şubat ayında son 3 yılın en düşük seviyelerine inmişti fakat bu seviyeden sonra aylık bazda artışlar yaşanıyordu. Ve Şubat ayı ile birlikte rekor seviyeye çıkılmış oldu. Yeni günde piyasalar 15:30’da ABD kanadında açıklanacak olan İşsizlik Haklarından Yararlanma Başv. Verisini takip edecek. Ardından TSİ 19:00’da FED Başkanı Powell’ın konuşması takip edilecek. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak yukarı yönlü hareketlenmelerde sırasıyla 1745.75 – 1760.45 – 1781.50 seviyeleri direnç noktaları olarak takip edilebilir. Aşağı yönlü gevşemelerde ise 1720.96 – 1700.88 – 1677.39 seviyeleri destek noktaları olarak test edilebilir.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir