Instagram video indir

Flap Kongre’den haber ve söylentilere ilişkin açıklama

Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm A.Ş, firmaya ilişkin çıkan haber ve söylentilere yönelik bildirim yaptı. Flap Kongre Toplantı …
Flap Kongre'den haber ve söylentilere ilişkin açıklama ÇağrıMerkezin

Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm A.Ş, firmaya ilişkin çıkan haber ve söylentilere yönelik bildirim yaptı.

Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm A.Ş, firmaya ilişkin çıkan haber ve söylentilere yönelik bildirim yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

”Şirketimizin 30.03.2021 tarihinde kamuya duyurulan Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylanmış izahnamede, şirketin taraf olduğu davalar bölümünde belirtildiği üzere, ilgili firmadan olan 822.563,70 avro alacağımızla ilgili 2019 yılında dava açılmış, Bakırköy Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada, CNR Uluslararası Fuarcılık ve Ticaret A.Ş aleyhine karar vermiş olup, alacaklarımızın tahsil edilememesi üzerine, Ankara 22. İcra Müdürlüğü kanalıyla icra takibi başlatılmıştır. Sürecin devamı olarak borçlu şirketin üçüncü kişilerdeki alacaklarının tahsili için İcra İflas Kanunu 89. maddesi kapsamında haciz müzekkereleri düzenlenmiş ve borçlu adına tescilli markalarının satışları için işlemler başlatılmıştır. Önceki yıllarda finansal tablolarımızda sözkonusu alacağın tamamı için karşılık ayrılmıştır. Mahkeme kararına dayanılarak başlatılan icra takibine ilişkin borçlu tarafından bir ödeme yapılmadığından, 26.02.2021 tarihinde İcra İflas Kanunu m.177/4 kapsamında CNR Uluslararası Fuarcılık ve Ticaret A.Ş aleyhine iflas davası açılmıştır. Yargılama süreci devam eden durum hakkında, yapılan farklı yorumlara ortaklarımızın itibar etmemesini rica ederiz.”
 

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir