Instagram video indir

Kıymetliler açısından pozitif bir gün geride kaldı

Altın dünkü seansı da yeşilde kapatırken, güçlü geri dönüş yönündeki ısrarını göstermiş oldu. Altın dünkü seansı da yeşilde kapatırken, güçlü …
Kıymetliler açısından pozitif bir gün geride kaldı ÇağrıMerkezin

Altın dünkü seansı da yeşilde kapatırken, güçlü geri dönüş yönündeki ısrarını göstermiş oldu.

Altın dünkü seansı da yeşilde kapatırken, güçlü geri dönüş yönündeki ısrarını göstermiş oldu.  1707 dolar/ons seviyesinden güne başlayan sarı maden, Seans boyu yukarı doğru ivme içerisinde hareket etti. Yukarı doğru gitme arzusunu ABD Başkanı Joe Biden’ın yeni yatırım paketine borçlu olan altın, dünkü seansta 1729 dolar/ons seviyesinden seansı tamamladı ve önceki güne kıyasla hanesine yüzde 1,3 kazanç yazmış oldu.  Bugün paskalya olması dolayısıyla ABD ve Avrupa piyasaları kapalı olacak, bu yüzden fiyat hareketleri yaşanması beklenmiyor.

 

Gümüş altına kıyasla iyi performans göstermeye devam ederken, dünkü seansta 25 dolar/ons direncine kadar uzandı. Günü 24,95 dolar/ons seviyesinden seansı tamamlayan beyaz maden, önceki güne kıyasla yüzde 2,2 kazancı hanesine yazdı.

 

Platin günün en çok değer kazanan kıymetli maden olarak öne çıkarken, iki haftanın ardından 1200 dolar/ons seviyesinin üzerine geri döndü.  1214 dolar/ons seviyesinde seansı tamamlayan, platin yüzde 2,5 kazancı hanesine yazdı.

 

Paladyum dünkü seansı da yeşilde kapatırken, üst üste üçüncü günü kazançla tamamlamış oldu. 2667 dolar/ons seviyesinden seansı tamamlayan paladyum önceki güne kıyasla hanesine yüzde 1,7 kazanç yazmış oldu.

 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası’nda hacimler açısından düşük seyretmeye devam ederken altın işlemler 1,00-1,50 dolar/onsla gerçekleşti. Toplamada 683 kg altın, 6.678 kg gümüş işlemiyle seans tamamlandı.

 

Kaynak TROY 
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Şirket haberleri ÇağrıMerkezin
Read More

Şirket haberleri

SISE – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 1.050.000 adet pay 7,23 – 7,29 TL fiyat aralığından geri alındı. ·         Otomotiv Sektörü ...
Youtube video indir