Instagram video indir

Torunlar Gayrimenkul’den haber açıklaması

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, muhtelif basın organlarında yapılan şirket hakkındaki haberlere ilişkin açıklama yaptı. Torunlar …
Torunlar Gayrimenkul'den haber açıklaması ÇağrıMerkezin

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, muhtelif basın organlarında yapılan şirket hakkındaki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, muhtelif basın organlarında yapılan şirket hakkındaki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi:

”Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve haber platformlarına Torunlar GYO ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’u zan altında bırakan çeşitli iddialar yer almaktadır. Bu haberlerin hiç biri gerçekleri yansıtmamaktadır. Yönetim Kurulu Başkanımız Aziz Torun’un şahsına ya da şirketimiz Torunlar GYO’a ait direkt Kanal İstanbul güzergahı üzerinde yer alan bir arazisi bulunmamaktadır. Başakşehir Kayabaşı olarak adlandırılan bölgede toplam 60.832 metrekare büyüklüğündeki üç ayrı arazi, Kanal İstanbul projesinin henüz gündemde olmadığı 2008 yılında Torunlar GYO tarafından satın alınmıştır. Üstelik bu arazilerin Kanal İstanbul güzergahı ile direkt bir yakınlığı söz konusu değildir. Kayabaşı’nda yer alan bu araziler ile ilgili bilgiler Torunlar GYO’nun faaliyet raporlarında 10 yıldır yer alan kamuya açık bilgilerdir. Yönetim Kurulu Başkanımız Aziz Torun ve Borsa İstanbul’da işlem gören ve kurumsal yönetim ilkeleri ışığında şeffaf bir iletişim anlayışı ile faaliyet gösteren kurumumuzu zan altında bırakan, üstelik yatırımcılarımızı da yanlış yönlendiren haberin aynı kanaldan düzeltilmesi talep edilmiştir.”

Hibya Haber Ajansı

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir