Instagram video indir

USDTRY analizi

Küresel bazda dolar endeksindeki hareketlenmelere baktığımızda son günlerde gelişen para birimlerinin çoğunluğunun dolar karşısında düşüş …
USDTRY analizi ÇağrıMerkezin

Küresel bazda dolar endeksindeki hareketlenmelere baktığımızda son günlerde gelişen para birimlerinin çoğunluğunun dolar karşısında düşüş kaydettiği görülüyor.

Küresel bazda dolar endeksindeki hareketlenmelere baktığımızda son günlerde gelişen para birimlerinin çoğunluğunun dolar karşısında düşüş kaydettiği görülüyor. Bu gelişmelerden TL’de etkileniyor ve USDTRY paritesinde bir miktar yukarı yönlü hareketlenmeler yaşanıyor. Yeni günde piyasalar yurtiçinden gelecek olan ekonomik verileri takip edecek. İlk olarak TSİ 10:00’da Nisan ayına ait Tüketici Güveni verisi takip edilecek. Ardından TSİ 11:00’da Yabancı Turist Girişi verisi takip edilecek. Veriler ile birlikte TL varlıklarında volatilite bir miktar artabilir. Son zamanlarda USDTRY paritesinde fiyatlanmalar küresel piyasalardaki gelişmelere paralel olarak gerçekleşiyor diyebiliriz. Diğer yandan ABD kanadına baktığımızda ise gün içerisinde TSİ 15:30’da açıklanacak olan İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları verisi izlenecek. Ardından TSİ 17:00’da Mevcut Ev Satışları verisi izlenecek. Veri ile birlikte dolar endeksinde volatilite artacaktır. Haftanın dördüncü işlem gününde USDTRY paritesini teknik olarak inceleyecek olursak yukarı yönlü hareketlenmelerde sırasıyla 8.25092 – 8.35010 – 8.48641 seviyeleri direnç noktaları olarak takip edilebilir. Aşağı yönlü gevşemelerde ise 8.00312 – 7.86885 – 7.69565 seviyeleri destek noktaları olarak test edilebilir.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir