Instagram video indir

“Beijing’de Buluşalım” kış sporlarında, Çinli sporcular nefes kesti

Beijing Kış Olimpiyatları’na 300 günlük geri sayım 10 Nisan günü başladı. Beijing Kış Olimpiyatları’na 300 günlük geri sayım 10 Nisan günü …
“Beijing’de Buluşalım” kış sporlarında, Çinli sporcular nefes kesti ÇağrıMerkezin

Beijing Kış Olimpiyatları’na 300 günlük geri sayım 10 Nisan günü başladı.

Beijing Kış Olimpiyatları’na 300 günlük geri sayım 10 Nisan günü başladı. Buz etkinlikleri üzerinde gerçekleştirilen “Beijing’de Buluşalım” kış spor testi etkinlikleri dizisi Beijing yarışma alanında başarılı bir şekilde sona erdi.

“Beijing’de Buluşalım” kış sporları test faaliyetleri, Beijing Kış Olimpiyatları için düzenleniyor. Daha önce, kar projesi testi 16-26 Şubat 2021 tarihleri arasında Zhangjiakou ve Yanqing yarışma alanlarında başarıyla gerçekleştirildi.

Ulusal Su Sporları Merkezi, Ulusal Stadyum, Ulusal Sürat Pateni Stadyumu, Başkent Stadyumu ve Wukesong Spor Merkezi olmak üzere 5 yarışma mekânındaki bu test etkinliği 1 Nisan ila 10 Nisan günleri arasında gerçekleştirildi. Buz hokeyi, curling, artistik patinaj, kısa pist sürat pateni, sürat pateni ve diğer Beijing Kış Olimpiyatları buz etkinliklerinin yanı sıra engelli buz hokeyi ile tekerlekli sandalye curling ve diğer Beijing Kış Paralimpik buz etkinlikleri ile ilgili test faaliyetleri yapıldı.

Beijing Kış Olimpiyatları’nın en önemli olaylarından biri olan “Teknoloji Kış Olimpiyatları” da bu etkinlikte test edildi. Kış Olimpiyatları mekânlarında ilk kez kullanılan karbondioksit transkritik soğutma teknolojisi, karbon emisyonlarını etkili bir şekilde azaltıyor. Bulut yayını, mermi süresi ve serbest bakış açısı gibi kara teknolojileri de izleyicinin izleme deneyimini geliştiriyor.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir