Instagram video indir

Opencart ile E-ticarete Başlayın

Opencart ile E-ticarete Başlayın ÇağrıMerkezin

Geleneksel ticaret, değişen dünya düzeni ile birlikte farklı bir boyut kazandı. Günümüzde pek çok kişi ve şirket e-ticaret sitesi sahibi olarak işini internet ortamına taşımak ve ürünlerini müşterileriyle kolaylıkla buluşturmak istiyor.  Geleneksel ticarette mağaza ne kadar önemliyse e-ticarette de internet sitesi o kadar önemlidir. Oluşturulan sitenin, hem size hem de müşterilerinize kolay ve hızlı hizmet sağlaması dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Peki daha iyi bir e-ticaret sitesi için gerekli şey ne?

Opencart Modülleri

Opencart işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret yapmak isteyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiş açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret platformudur. Açık kaynak kodlu olması sebebiyle çeşitli opencart tema ve opencart modüller kullanılarak geliştirilebilir bir web sitesi altyapısı sunar. Opencart e-ticaret alanında kullanıcı dostu ara yüzüyle en çok tercih edilen platformdur.

E-ticarette Opencart

Sıfırdan bir e-ticaret sitesi sahibi olmak istiyorsanız ya da hali hazırda var olan bir sitenizi geliştirmek istiyorsanız yapılması gereken belli başlı şeyler var. Sıfırdan oluşturulacak siteler kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkartacak tüm donanımlarla hazır hale getirilebilir. Sitenizi oluştururken opencart tema çeşitlilikleri işinizi kolaylaştırabilir.

Bir e-ticaret siteniz var fakat hem Google normlarına uygun değil hem de kullanıcılar için iyi bir tecrübe yaratmıyor mu? Bu sonunun çözümü opencart modül desteği olabilir. Var olan sitenize ekleyeceğiniz çeşitli opencart modüllerle site daha anlaşılır olur ve kullanıcı deneyimini üst sıralara çıkar.

Eticdo Dijital Pazarlama Ajansı ülkemizde opencart tema ve opencart modülleri üzerine satış yapan en başarılı firmalardan birisi olarak değerlendiriliyor. Müşteri geri dönüşleri ve memnuniyet oranları da bu değerlendirmenin doğruluk payını arttırıyor. Opencart modül ve opencart tema desteği için web sitelerini inceleyebilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Dicetel Nedir? Dicetel ne için kullanılır? ÇağrıMerkezin
Read More

Dicetel Nedir? Dicetel ne için kullanılır?

Tabletler, turuncu renkli ve yuvarlaktır ve tabletlerin bir yüzünde “50” baskısı bulunur. com DICETEL 50 mg Film Tablet, bağırsak ve safra kanalına etki ederek, safra kanalı ve bağırsakların fonksiyon bozukluklarına bağlı oluşan spazm, mide krampı ve ağrının rahatlatılmasını sağlar
Youtube video indir