Instagram video indir

Pos Cihazı Komisyon Oranları 2022

Pos Cihazı Komisyon Oranları 2022 yılında ne kadar oldu? Güncel pos cihazı oranları, 2022 ilk çeyreğinde pos cihazı oranlarının artış miktarı ne kadar detayları haberimizde.
Pos Cihazı Komisyon Oranları 2022 ÇağrıMerkezin

Yazarkasa POS Cihazı Nedir?

Pos ya da yazar kasa özellikle iki farklı cihazın birleştirilmesiyle oluşan bu cihazlar, EFT postları diğer bir ifade ile kredi kartı ya da ATM kartıyla ödeme yapılması sırasında ödeme alımını sağlayan cihazları kastetmektedir.

Bu cihazların bir diğer özelliği de kredi kartı veya ATM kartlarının elektronik olarak ödemelerle ilgili, tüm kayıtların Gelir İdaresi Başkanlığının veri tabanına gönderilmesi ve o anda da fiş kesilmesidir. Bu da vergilendirme süreçleri kayıt altına alındığının anlamını taşımaktadır.

Banka Pos Komisyonları

Garanti Bankası Pos Komisyon Oranları

​​12 ay taahhütlü olan 20.000 TL’lik işlemlerde % 1,80 oranında komisyon tutarı alınmaktadır. 15.000 TL için yapılan işlemlerde ise %2,20 komisyon alınmaktadır. 10.000 TL’lik yapılan işlemlerde ise alınan komisyon tutarı % 2,70 tir. 3000 TL lik işlemlerinde komisyon % 3,10 dur.

Garanti müşteri hizmetlerine ulaşmak ve pos komisyonları hakkında daha fazla bilgi almak için konuya bakabilirsiniz.

Denizbank Pos Komisyon Oranları

DenizBank POS komisyonları sabit ücret politikası ve standart paketlere sahip olunması ile kota çerçevesinde %3 oranında komisyon ücreti kapsamında hizmet vermektedir.

Finansbank Pos Komisyon Oranları

Finansbank pos başvuruları ve destek hattı ile İş yerlerine pos cihazı alınabileceği gibi, Finansbank pos komisyon oranları %1,30 ila % 5, 30 arasında değişiklik göstermektedir.

Ziraatbank Pos Komisyon Oranları

Ziraat Bankası’na ait pos ücretlendirmesi cihaz türlerine göre değişiklik göstermektedir. Ziraat Bank banka kartları için %0,48 iken diğer kartlar için pos oranı %0,98 dır.

TEB Pos Komisyon Oranları

TEB komisyon oranları, taksit miktarına göre değişmektedir. 5 taksit için TEB pos Komisyonu %5, 35 iken, 6 taksit için % 6,124, 7 taksit için % 7,12, 8 taksit için %8,0

Halkbank Pos Komisyon Oranları

Halkbank ait olan komisyon oranı % 1,24 den başlamakta verimliliği yüksek müşteriler için ise bu oran düşürülmektedir.

Vakıfbank Pos Komisyon Oranları

Bu bankaya ait komisyon oranları ise % 1,5 ile %5 2 oranında değişiklik göstermektedir. Vakıfbank ile yapılan anlaşma üzerine bu oranlar değişmektedir.

Yapı Kredi Pos Komisyon Oranları

Yapı Kredi de tek çekim post oranı % 1,60 iken, Yapı Kredi yabancı kart tek çekim pos oranını %1,69 dur. Diğer bankalar da olduğu gibi bu bankada da işletme aktifliğine göre oranlar değişiklik göstermektedir.

Akbank Pos Komisyon Oranları

2500 TL ile 5.000 TL üzeri işlemlerde ayrı ciro paketi sunan Akbank, şubelere gidilmeye gerek kalmadan POS cihazı sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Yüksek ciroları en uygun pos komisyon oranını sunan Akbank, bir gün Axess kart avantajıyla paket aşımında %3 oranında komisyon talep etmektedir.

İş Bankası Pos Komisyon Oranları

Bu bankaya ait pos komisyon oranları ise %1,23 den başlamaktadır. Müşteri verimlilik düzeyine göre de pos komisyon oranları değişmektedir.

ING Bank Pos Komisyon Oranları

Bu Bank’a üye işyeri ücreti olan pos komisyonu %1,88 ile % 1,29 oranında komisyon ücreti vermektedir. Banka pos komisyon oranları hakkında daha fazla cevap arıyorsanız eğer aşağıda yer alan yorum kısmından bize sorularınızı sorabilir, edindiğiniz tecrübeleri bizimle ve diğer ticari müşteriler ile paylaşabilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir