Instagram video indir

WATSONS Müşteri Hizmetleri | Çağrı Merkezi Telefon Numarası

WATSONS Müşteri Hizmetleri | Çağrı Merkezi Telefon Numarası ÇağrıMerkezin

WATSONS Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Kişisel bakım mağazası  WATSONS müşteri hizmetleri telefon numarası  ile mağazalarda sormak istediğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Öneri, istek ve şikayetlerinizi, Watsons kart hakkında sormak istediğiniz soruları ve diğer konularda görüşmek istediklerinizi müşteri hizmetleri ile konuşabilirsiniz. Bu servis, sizi telesekreter kullanmadan direkt olarak müşteri temsilcisine bağlayacaktır.

WATSONS Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 755 99 87

WATSONS Müşteri Hizmetleri Saat Kaç ile Kaç Arasında Hizmet Veriyor?

Watsons müşteri hizmetleri ile firma ve mağazalar hakkında istek, öneri ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız bildirimleri aynı zamanda müşteri iletişim formu ile de destekleyerek daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri resmi tatillerde ve bayramlarda hizmet vermemektedir.

WATSONS Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: hafta içi her gün 08.00-18.00

Watsons Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Neredeyse her ilde birden fazla mağazaya sahip olan Watsons, ülke genelinde milyonlarca müşteri kitlesine sahiptir. Bu derece büyük olan ve geniş kitlelere hitap eden firmanın müşteri hizmetleri numarasına her zaman ulaşabilmek mümkün olmayabilir. Tüketiciler Watsons mağazalarından aldıkları hizmetler ya da ürünler ile alakalı olarak dönem dönem sorunlar yaşadığında Watsons Müşteri Hizmetleri sorunların çözüme kavuşturulmasına yardımcı olabilmektedir. Bu gibi durumlarda tüketicilerin ihtiyaç duydukları Watsons müşteri hizmetleri telefon numarası ise 0850 755 99 87 olarak bilinmektedir. Ayrıca mağaza müşterileri 444 99 87 numaralı hattı arayarak da yine Watsons müşteri temsilcilerine ulaşım sağlayabilmekte, problemlerine çözüm bulabilmektedir.

Watsons çağrı merkezi telefon numarası üzerinden müşteri temsilcilerine ulaşım sağlayabilmek için mesai saatleri içerisinde arama gerçekleştirmek gerekir. Aksi takdirde görüşme gerçekleştirebilmek mümkün olmayacaktır.

WATSONS Çağrı Merkezi Telefon Numarası Nedir?

Watsons müşteri hizmetleri numarası haricinde bir çağrı merkezi numarası bulunmamaktadır. Tüm işlemler için aynı numarayı kullanabilirsiniz. Bu sayede tek noktadan, istediğiniz konuda destek alabilirsiniz. Bunun için Watsons markasına ait bilgi formlarını da kullanabilirsiniz.

WATSONS Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Watsons firmasına göndermek istediğiniz bir belgenin varlığı durumunda, istediğiniz belge ve evrakı güvenli ve hızlı bir şekilde firma yetkililerine ulaştırmak için Watsons faks numarasını kullanabilirsiniz. Bu sayede belgeleriniz, birkaç dakika içinde karşıya ulaşacaktır. Özellikle işe alım durumunda gerekli evrakların ulaştırılması için bu faks numarası kullanılmalıdır.

WATSONS Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0216 635 68 09

WATSONS Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Watsons şubesi açmak, satış yapmak ya da firmada görev almak için, firmanın genel merkezinin telefonu gereklidir. Gerekli durumlarda kullanılması gereken bu telefon numarası sayesinde işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz.

WATSONS Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0216 635 60 00

WATSONS Genel Müdürlük Adresi: Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi, Anel İş Merkezi, No: 5/4 Ümraniye/İstanbul

WATSONS İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Watsons insan kaynakları departmanı, bireysel iş başvuruları ve ortaklık taleplerini yalnızca internet sitesinde bulunan form üzerinden almaktadır. Bu nedenle kullanıma açık bir telefon numarası bulundurmaz. Bunun yerine genel müdürlük numarasından yönlendirme yapılarak işlemlerinizin yapılmasını sağlar.

WATSONS İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: 0216 635 60 00

WATSONS Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Watsons firmasına ait müşteri iletişim formunu doldurarak öneri, istek ve şikayet bildiriminde bulunabilirsiniz.

WATSONS Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

Watsons Müşteri İletişim Formu

Dilediğiniz her zaman Watsons müşteri hizmetleri ile telefon üzerinden görüşeceğiniz gibi tüm istek ve şikayetlerinize dair konularda da bildirim oluşturmak, bilgi vermek adına doğrudan Watsons İletişim sayfasını da kullanabilirsiniz. Buradan yazılı olarak görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz.

Watsons İstek, Şikayet ve Öneri Bildirim Formu: https://www.watsons.com.tr/iletisim

Türkiye’de aktif olarak 200’ün üzerinde bulunan mağazasıyla beraber tüm güzellik ürünlerini bulabileceğiniz, bayanların kişisel bakım ürünlerine dair her şeyi bulacakları bu mağazada aktif kampanyalar ve indirimler çok fazla olmaktadır. Hele ki önemli günler, haftalarda uzun soluklu kampanyalar ile Watsons, tüm mağazalarında toplu %50’ye varan indirimleriyle beraber müşterilerine ödüller dağıtıyor. Müşteri memnuniyetini önemseyen Watsons çağrı merkezi ile birlikte yapacağınız tüm görüşmelerde tüm soru ve sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

WATSONS Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Watsons hattı üzerinden şikayette bulunmak için direkt olarak müşteri hizmetleri numarası kullanılır. Şikayetler için ayrı bir hat, kullanıma açılmamıştır.

WATSONS Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0216 635 60 00

Watsons Müşteri Hizmetlerine Bağlanma

Watsons ile alakalı tüm konular hakkında görüşmelerinizi çağrı merkezi üzerinden yapabilirsiniz. Watsons iletişim numarası üzerinden Watsons hakkında tüm ürün iade veya değişim konuları, istek ya da şikayet taleplerinizi bildirebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerin tamamında bilgi edinebilir ve bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. İletişim numarasıyla beraber Watsons çağrı merkezi tarafından sizlere bilgi paylaşılacağı gibi tüm konularda direkt olarak sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Watsons müşteri hizmetleri direk bağlanmak için çağrı merkezi numarasını tuşlayabilirsiniz. Hemen 444 99 87 numara değişmiştir. Bunun yerine   telefon üzerinden iletişime geçebileceğiniz gibi alternatif olarak Watsons iletişim bilgileri formunu doldurabilirsiniz. Forma ulaşmak için buraya tıklaman yeterli.

Watsons İletişim Numarası

Watsons Şikayet Hattı

Özel olarak Watsons’a ait bir şikâyet hattı telefon numarası bulunmamaktadır. Fakat Watsons müşteri hizmetleri ile yapacağınız görüşmelerinizde, müşteri temsilcileriyle beraber tüm konulara çözüm bulabilir ve sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Konuyla ilgili olarak çağrı merkeziyle beraber ürün iadesi ya da değişimi gibi konularda, mağazalarda olası yaşanan tüm problemlerinize karşılık bilgi ve deneyim ile ilgili görüşlerinizi belirterek paylaşabilirsiniz.

Ayrıca yazılı iletişimle ilgili olarak da dilediğiniz her zaman https://www.watsons.com.tr/iletisim adresi üzerinden iletişime geçerek bilgi ve destek alabilir, her konu hakkında bilgi aktarımıyla alakalı talepte de bulunabilirsiniz.

WATSONS Müşteri Hizmetleri Resmi Sosyal Medya Hesapları Hangileridir?

Watsons sosyal medya sayfaları üzerinden yeni yapılan kampanyalardan haberdar olabilir, dilek ve şikayet iletilerini gönderebilirsiniz.

WATSONS Resmi Facebook Sayfası

WATSONS Resmi Twitter Sayfası

WATSONS Resmi Instagram Sayfası

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir