Instagram video indir

Konuşanlar 73. Bölüm neden yok? Konuşanlar 73. Bölüm İzle

Hasan Can Kaya’nun sunduğu Konuşanlar’ın beklenen 73. bölümünün yayınlanmaması nedeniyle takipçileri yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Yayınlandığı platform ve Hasan Can Kaya’nın açıklama yapmaması akıllara “Konuşanlar yayından kaldırıldı mı?” sorusunu getirdi. Peki, Konuşanlar yeni bölüm neden yok? Konuşanlar 73. bölüm neden yayınlanmadı? Konuşanlar sezon finali mi yaptı? İşte detaylar…
Konuşanlar 73. Bölüm neden yok? Konuşanlar 73. Bölüm İzle ÇağrıMerkezin

Dijital platformların yayınladığı içerikler çok beğenilen yapımlar aradında gelen Konuşanlar’ın 73. Bölümümün yayınlanmaması takipçilerini meraklandırdı. Platform ve Konuşanlar’ın sunucusu Hasan Can Kaya’nın açıklama yapmaması da “Konuşanlar”ın sona ermiş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Pek çok kişi, “Konuşanlar yayından kaldırıldı mı?” sorusunu sıklıkla arama motorunda aratıyor. Peki, Konuşanlar yeni bölüm neden yok? Konuşanlar 73. bölüm neden yayınlanmadı? Konuşanlar sezon finali mi yaptı? İşte merak edilenler…

KONUŞANLAR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Konuşanlar programının bugün yayınlanması gereken yeni bölümü EXXEN platformunda paylaşılmadı. Yaşanan durum sonrasında programın neden yayınlanmadığı programın sıkı takipçilerini meraklandırdı. Konuyla ilgili EXXEN’den herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Exxen Konuşanlar 73. Bölüm Yok! Ama Neden?

En son yayınlanan 72. bölümden sonra Hasan Can Kaya’nın sosyal medya hesabından bir paylaşım yapılmıştı. Yapılan paylaşıma göre Konuşanlar 73. bölümü yok çünkü program sezon finali yapmış.

72.Bölümle beraber programın sezon finali yaptığını gördük. Bunun hemen akabinde de yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı da ortaya çıktı.

Yine ünlü ismin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşıma göre, programa kısa bir ara verildi ve yeni sezon 1 Eylül tarihinde başlayacak.

Konuşanlar bitti mi?

EXXEN’de her ay milyonlarca kişi tarafından izlenen Konuşanlar’ın bitmesi gibi bir durum beklenmiyor. Her ne kadar zaman zaman eleştiri alsa da gösteri çok seviliyor ve ilgiyle seyrediliyor. Ayrıca Hasan Can Kaya da Avrupa turnesiyle birlikte yurt dışındaki vatandaşları da güldürmek adına gösterilerini sürdürüyor. 

Konuşanlar yeni bölüm ne zaman?

Bugün ekranlara gelmesi beklenen Konuşanlar’ın 2. sezondaki 72. bölümünün ardından gözler bugüne çevrilmişti. Yeni konuklar, şakalar ve kahkahalar ilgiyle bekleniyordu ama gerçekleşmedi. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Dizipal Konuşanlar 73. Bölüm Full İzle

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar 73. Bölümü üyeler tarafından merakla bekleniyordu. 24 Haziran Cuma günü yayınlanması beklen Konuşanlar 73. Bölüm neden yayınlanmadı? Konuşanlar 73. Bölüm hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

Hasan Can Kaya’nın keyifli sunumuyla Konuşanlar 73. Bölüm neden yok? Her bölümüyle izleyenleri gülme krizine sokan Konuşanlar 73. bölümüyle bu hafta cuma günü üyeleriyle buluşması gerekiyordu. İnsanlar tarafından sevilerek izlenen ve takip edilen Konuşanlar 73. bölümün ne zaman yayınlanacak bu hafta Konuşanlar var mı? İşte detaylar…

Konuşanlar 73. Bölüm Neden Yok?

Komedyen Hasan Can Kaya’nın komik sunumuyla EXXEN de yayınlanan Konuşanlar 73. bölümü neden yok? Her bölümde farklı isimlerin yer aldığı Konuşanlar efsanesi kahkahaları beraberinde getiriyor. Birbirinden komik hikayelerin yer aldığı Konuşanlar 73. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar bu hafta da kaldığı yerden insanları kahkaha tufanına boğmaya hazırlanıyor. Konuşanlar 73. Bölümün yayınlanacağı cuma gününü heyecanla bekleyen izleyiciler şimdiden internet üzerinde yeni bölümde konuşan yarışmacıların kimler olacağını araştırmaya başladılar. EXXEN platformunun en sevilen programı her bölümüyle üyeleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar da bu hafta da birbirinden ilginç konuklarıyla izleyiciler ile buluşacaktı ama yayınlanmadı.

Üyeler tarafından en merak edilen sorulardan biri de Konuşanlar 73. Bölüm neden yok? Hasan Can Kaya ile konuşanlar geçtiğimiz hafta 72. Bölümle sezon finali yapmış ve yaz tatili dolasıyla ara vermiştir. Yeni sezonun ise Eylül ayında çekimlere başlanacağı ve tekrar üyelerle buluşacağı haberleri aldık ve bu başlık altında sizlerle paylaştık.

Konuşanlar 73. Bölümü Nereden İzleyebilirim?

Hasan Can Kaya ile EXXEN platformun da ekrana gelen Konuşanlar 72 bölümü üyelerle buluştu. Her hafta yayınlanan yeni bölümde farklı isimlerin yer aldığı Konuşanlar kahkahaları beraberinde getiriyor. Sizler de Konuşanlar bölümlerine ulaşmak için Exxen’e üye olabilir; Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş. Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isterseniz ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilirsiniz. Cepte ve bilgisayarda zaman mekan fark etmeksizin Konuşanların yayınlanan tüm bölümlerini izlemeye başlayabilirsiniz.

Konuşanlar 73. Bölüm Full izle

Komedyen Hasan Can Kaya’nın son derece eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Konuşanlar 73. bölümü yayına girdi. Her bölümde farklı isimlerin yer aldığı Konuşanlar efsanesi kahkahaları beraberinde getiriyor. Birbirinden komik hikayelerin yer aldığı Konuşanlar yeni bölümü kaçırmayın. Şimdi siz de Konuşanlar bölümlerine ulaşmak için Exxen’e üye olabilir; cepte, tablette ya da bilgisayarda zaman mekan fark etmeksizin Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den Konuşanlar’ı izlemeye başlayabilirsiniz.

KONUŞANLAR 73. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk olarak youtube platformu üzerinden başlayan Konuşanlar programı aldığı büyük ilgi neticesinde Acun Ilacalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformuna geçti. Sosyal medya hesaplarımızda da sürekli karşımıza çıkan programın bütün bölümleri son derece eğlenceli. Konukları ve seyircileri ile 1 saat süren bir eğlence tufanı sizleri bekliyor. Konuşanları Exxen TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir