Instagram video indir

İnsanlığın Umudu Son Savaşçı’dan 3 farklı proje

İnsanlığın Umudu Son Savaşçı kitabının yazarı Seyit Ahmet Özçelik ve Chef’s Choice Game Studio kurucu ortaklarının kitabı baz alarak 3 farklı …
İnsanlığın Umudu Son Savaşçı’dan 3 farklı proje ÇağrıMerkezin

İnsanlığın Umudu Son Savaşçı kitabının yazarı Seyit Ahmet Özçelik ve Chef’s Choice Game Studio kurucu ortaklarının kitabı baz alarak 3 farklı proje oluşturdu.

Kitaptan ilham alınarak tasarlanan projede Kart Oyunu, İnsanlığın Umudu bilgisayar oyunu ve Animasyon Filmi yer alıyor.

Soul Storm (Kart Oyunu)
İlk projeleri mobil bir oyun olan Kart Oyunu (Soul Storm), son savaşçının konseptiyle yapılacak aynı zamanda konsept olarak da Hearthstone’daki  gibi benzer içerikler yer alıyor. Bütçenin 1,7 milyon dolar olan oyunun üretim aşaması 18-20 ay olması bekleniyor. Böylece, kullanıcının yabancı bir oyuna değil de görsel ve konsept olarak daha çok beğendiği ama alışık olduğu bir oyun olması planlanıyor.

Hope of Humanity (İnsanlığın Umudu)
Diğer bir proje ise; bilgisayar ve konsol oyunu olan Hope of Humanity yani İnsanlığın Umudu oyunu, Konsept olarak Witcher tadında. Üretim aşaması ise 18-21 ay olmasını bekleniyor. Geliri ise;  ilk başta 30 binlik bir kullanıcıyla 690 bin dolar olarak  öngörülüyor. Fakat ek paket ve güncellemeler arttıkça gelirin daha da artacağı düşünülüyor.

İnsanlığın Umudu Son Savaşçı’dan 3 farklı proje ÇağrıMerkezin
 

Last Warrior (Animasyon filmi)
Son olarak hedeflenen proje Animasyon Filmi (Last Warrior) bütçesi 600 bin dolar ve 1,5 milyon gibi bir geliri olması bekleniyor. Animasyon Filmindeki amaç ise; kitabın çıkışıyla birlikte geçen süre zarfında belli bir okuyucu kitlesine sahip olmak. Bununla birlikte kitabı; animasyon filmine, bilgisayar oyununa ve çizgi romana dönüştürüp kitabın global olarak tamamlanması öngörülüyor.
Genel olarak kullanıcıyı hedefleri doğrultusunda yönlendirmeyi planlayan proje kurucuları işin tekstil ve hediyelik eşya tarafına da atılım yaparak aynı marka çatısı altında büyüyüp ilerlemeyi düşünüyor.

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Fiber alt yapı hamlesi ÇağrıMerkezin
Read More

Fiber alt yapı hamlesi

Mobil ve sabit altyapısında artan veri taleplerini maksimum kapasiteyle karşılamayı amaçlayan Vodafone, optik kablolardaki iletim hızını ve ...
Youtube video indir