Instagram video indir

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri | Ziraat Bankası İletişim Numarası

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri | Ziraat Bankası İletişim Numarası ÇağrıMerkezin

Türkiye’nin en eski bankası olan Ziraat Bankası, 1863 yılında kurulmuştur. Çiftçileri desteklemek amacıyla kurulan banka, 1924 yılında yürürlüğe giren yasayla birlikte bütün banka ve kredi işlemlerini yapmaya başlamıştır. Ziraat Bankası, günümüzde bir kamu bankasıdır ve sahibi Türkiye Varlık Fonu’dur.

Ziraat Bankası müşteri hizmetleri  numarasıyla kredi, kredi kartı, mevduat, ödeme, emeklilik, sigorta, yatırım vb. konularda 7/24 destek sunuyor. Müşteri hizmetleri numarasını arayarak başvuru, öneri, kayıp/çalıntı vb. farklı konularda çözüm bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Ahmed Şefik Midhat Paşa tarafından Pirot Kasabası’nda 1863 yılında kurulmuştur. 1989 yılında ise kredi kartı, tüketici kredisi ve altın satışı uygulamaları başlamıştır.

Günümüzde Ziraat Bankası, Türkiye’nin en büyük bankasıdır. Ziraat Bankası’nı, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi Bankası takip ediyor. 

Ziraat Bankası’nın Türkiye genelinde 1726 şubesi vardır. Ayrıca Almanya, Rusya, Kazakistan, Bosna Hersek, Azerbaycan, Özbekistan, Gürcistan ve Türkmenistan’da şubeleri bulunur. Londra, Atina, Cidde, Tahran, Bahreyn, İskeçe vb. farklı yurtdışı şehirlerinde de iştiraklere sahip.

Ziraat Katılım Bankası müşteri hizmetleri içeriği için tıklayın!

İçeriğimizin devamında Ziraat Bankası iletişim kanalları ile ilgili diğer alternatifleri inceleyebilir ya da en çok merak edilen sorulara göz atabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Ziraat Bankası çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Harcama İtiraz Formu  Form için tıklayın.
Kayıp/Çalıntı İhbarı
Yardım ve Öneri Ziraat Bankası ile ilgili yardım ve öneriler için tıklayın.
Genel Müdürlük Adresi Hacı Bayram Mahallesi Atatürk Bulvarı, No:8 06050 Altındağ / ANKARA ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

Ziraat Bankası Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ziraat Bankası ile ilgili daha fazla soruya göz atmak ister misiniz? Tüketicilerin ve banka müşterilerinin en fazla merak ettiği soruları sizin için araştırdık ve özenle yanıtladık! Yorumlarda Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ve diğer konularla ilgili görüşlerinizi paylaşarak binlerce kişiye yardımcı olabilirsiniz!

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası kredi başvurusu için kullanabileceğiniz yöntemler:

  • Ziraat Bankası mobil uygulama,
  • İnternet bankacılığı,
  • Ziraat Bankası çağrı merkezi,
  • TUKETICI yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik No, kredi tutarı, vade ve aylık net gelirinizi yazarak 4747’ye SMS göndermek,
  • Ziraat Bankası şubeleri.

Online kredi başvurusu için tıklayın.

Ziraat Bankası Kredi Sonucu Ne Zaman Belli Olur?

Ziraat Bankası kredi başvuru sonucu 1 – 2 iş günü içinde belirlenir. Özellikle Ziraat Bankası müşterisiyseniz internet bankacılığı üzerinden yaptığınız başvuru sonucu birkaç dakika içinde bildirilir.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Nedir?

Ziraat Bankası, hafta içi her gün 09:00’da açılır ve 17:00’de kapanır. Aynı zamanda 12:30 – 13:30 aralığında bir saat öğle arası verilir. 

Acil işlemlerinizi Ziraat Bankası çağrı merkezi numarası  veya mobil uygulama üzerinden tamamlayabilirsiniz. 

Nasıl Ziraat Bankası Müşterisi Olunur?

Ziraat Bankası müşterisi olmak için Ziraat Bankası şubelerine T.C. kimlik kartınızla başvurabilir veya Ziraat Mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek “Müşteri Olun” butonuna tıklayabilirsiniz. Yapacağınız görüntülü görüşme sonucunda Ziraat Bankası müşterisi olabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası kart şifresi almak için Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası ile görüşebilir ve sesli operatöre “kart şifresi almak istiyorum” diyebilirsiniz. Operatör, kart şifresi için sizi yönlendirecektir.

Ayrıca SIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak “Kartınızın son 6 hanesi, Doğum Yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu” bilgilerinizi ekleyip 4757’e SMS göndererek Ziraat Bankası kart şifresi alınabiliyor.

Ziraat Bankası kart şifresini unuttuysanız Ziraat Bankası müşteri iletişim merkezi  ile görüşebilir veya mobil uygulamadan yeni şifre oluşturabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Ziraat Bankası’ndan vadeli ya da vadesiz altın mevduat hesabı açtırabilirsiniz. Banka müşterisiyseniz mobil uygulama üzerinden değilseniz Ziraat Bankası çağrı merkezi numarası ile görüşerek altın hesabı açtırmak mümkün. 

Ziraat Bankası Fiziki Altın Veriyor Mu?

Ziraat Bankası’ndan gram altın üzerinden alım / satım yapmak mümkün ancak fiziki altın teslimatı yapılmıyor. Ancak fiziki altınlarınızı Ziraat Bankası’nın özel kasalarında saklanmasını talep edebilirsiniz. Detaylı bilgi için Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası ile görüşebilirsiniz.

Ziraat Bankasının müşteri hizmetleri telefon numarası 0 850 220 00 00 ve 444 00 00 numaralarıdır. Bu iki numara üzerinden Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine Türkiye’nin her yerinden ulaşmak çok kolaydır.

 Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 2022

 444 00 00 ile 0850 220 00 00 telefon numaraları ile Ziraat Bankası Müşteri Merkezine haftanın her günü istenen saatte ve istenen yerde ulaşılabilir. Yani müşteri iletişim merkezi bankacılık işlemleri için 7 gün ve 2​4 saat hizmet vermektedir. Ziraat Bankasının telefon bankacılığı müşterisi bu hizmetlerden daha hızlı yararlanmaktadır.

 Müşteri Temsilcisine En Hızlı Nasıl Bağlanılır?

 Müşteri temsilcisine ilgili numaranın aranmasına müteakip, TC kimlik numarası tuşlanarak ulaşılabilir. Daha sonra 2 ve 1 tuşları temsilciye yönlendirecektir. 

Ziraat Bankası İletişim Numarası

Bilinen ve yaygın olarak kullanılan ilk yöntem Ziraat Bankası iletişim numarasını aramaktır. Tekrar hatırlatmak gerekirse, Ziraat Bankası iletişim numarası 444 00 00 ve 0850 220 00 00’dır.

Bankanın müşterisi olarak istediğiniz numarayı arayarak doğrudan bankanın çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. Çağrı merkezine bağlandıktan hemen sonra müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası İletişim Formu

Ziraat Bankası ile iletişime geçmenin bir başka yönetimi ise kısa bir form doldurmaktır. Sorun, şikayet veya talep bildirimlerine göre form aracılığıyla bankaya doğrudan ulaşabilmeniz mümkündür.

Müşteri temsilcisine ulaşmak için bu yöntemi Ziraat Bankası iletişim formu doldurmaya başlayarak kullanabilirsiniz. Form üzerinden öneri, şikayet veya memnuniyet bildirimi yapabilirsiniz.

Form gönderebilmeniz için ad soy isim, iletişim ve TC kimlik numarası gibi bilgileri girmeniz istenmektedir. Bu bilgiler ile formu doldurup gönderdikten sonra banka müşteri temsilcisi sizi telefonla en kısa sürede aramış olacaktır.

Ziraat Bankası Canlı Cevap ile İletişim

Ziraat Bankası birçok bankada bulunmayan bir iletişim yolu da sunmaktadır. Bankanın “Canlı Cevap” ismini verdiği bu iletişim yolu ile bir müşteri olarak bankanın çalışan temsilcileriyle birebir yazışarak destek almanız mümkün olabilmektedir.

Bankanın bu hizmetini kullanmak için internet şubesi kullanıyor olmanız gerekmektedir. Eğer internet şubesi kullanmıyorsanız, bunun için bir şifre almanız şarttır. Dilerseniz bu bilgiyi ziraat internet bankacılığı açma sayfasından alabilirsiniz. İlgili yayında bu süreci adımlar halinde anlatmış olduğumuzu belirtelim.

Eğer, Ziraat internet bankacılığı kullanıyorsanız, canlı cevap hizmetine bankanın internet şubesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunu yapmak için internet bankacılığı ile giriş yapmanız ve canlı cevap butonuna tıklamanız yeterli olmaktadır.

Ziraat Bankası Sosyal Medya İletişim

Ziraat Bankası, köklü bir banka olmanın yanı sıra yenilikçi bir banka olması nedeniyle de sosyal medya kanallarını aktif olarak kullanmaktadır. Böylece sosyal medya kanalları ile de müşterilerine destek olmaktadır.

Ziraat Bankası numarası veya iletişim formu aracılığı ile bankayla görüşme sağlamak istemiyorsanız, alternatif bir seçenek olarak sosyal medya hesaplarından da ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ancak, sosyal medya kanallarını kullanarak banka ile iletişim kurarken, hesapların “onaylı” ve “mavi tik” gibi işaretlere sahip olduğuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu güvenliğiniz açısından son derece önemlidir.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri direk bağlanma 2022



Siz de Ziraat Bankası müşteri temsilcisine bağlanarak tüm bankacılık işlemlerinizi anında yapabilirsiniz. Diğer yandan müşteri hizmetlerini arayarak sıra beklemek yerine sizlere önerimiz güvenli ve kolay kullanılabilen Ziraat Bankası internet şubesidir. Sizde Ziraat Bankası internet şubesine girerek (https://www.ziraatbank.com.tr) tüm bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda Ziraat mobil uygulamasını da telefonunuza indirerek kolaylıkla kullanabilirsiniz. Aşağıdaki yöntemler sayesinde çağrı merkezine anında bağlanabilmeniz mümkündür. Ziraat Bankası numarasını aradıktan sonra yapmak istediğiniz işleme göre tuşlama yapmanız gerekiyor. Kayıp ve çalıntı bildiriminde bulunmak için (1), Kart işlemleri gerçekleştirmek için (2), bankacılık işlemleri için (3), Şifre değiştirme ve yeni şifre almak için (4) tuşunu, İnternet bankacılığı ve Mobil bankacılıkla ilgili işlemler için (5), OGS ve HGS işlemleri için (6), Diğer işlemler için (6) tuşuna basmanız gerekiyor. Müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorsanız aşağıdaki tuşlamayı yapmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsanız, aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.

  • İlk olarak Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası olan “0850 220 00 00” numarasını arayın.
  • Sizden istenildiğinde T.C. kimlik numaranızı tuşlayın.
  • Sonrasında karşınıza çıkan menüde “1” tuşlaması yapın.
  • Daha sonra ise gelecek menüde “7” tuşuna sonrasında ise “0” tuşunu tuşlayın. Kısa zaman içerisinde eğer sıra yoksa direkt Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarasına bağlanabilirsiniz.

Ziraat Müşteri Hizmetleri Sıkça Sorulan Sorular

Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Müşteri hizmetlerine direkt bağlanarak anında temsilciyle görüşmek istiyorsanız, 0850 220 00 00 numarasını aradıktan sonra sesli yanıt sistemini kullanarak menüler arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. Ziraat Bankası çok yoğun bir şekilde hizmet verdiğinden dolayı bazı yoğunluk zamanlarında çağrı merkezine ulaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Bazı bankacılık işlemleri (örneğin şifre değiştirme) için müşteri temsilcisine bağlanmanıza gerek yoktur. Menüler arasında geçiş yaparak işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası

Ziraat Bankası’nın resmi olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası ‘dır.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir