Instagram video indir

Amazon Müşteri Hizmetleri | Amazon Türkiye İletişim

Amazon Müşteri Hizmetleri | Amazon Türkiye İletişim ÇağrıMerkezin

Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri şikayet ve yorumları okuyabilir, Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz.

Amazon Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: +90 850 390 21 53
Adres Akat Mah. Gül Sk. No:2/4 Beşiktaş, İstanbul
Firma Websitesi: www.amazon.com.tr
Firma Ünvanı Amazon Türkiye Ltd. Şti.
Amazon Eposta Adresi [email protected]

AMAZON ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Amazon dünyada popüler olan bir alışveriş sitesidir. İnternet üzerinden çeşitli ürünlerin satışını yaparak kaliteli hizmet vermektedir. İnternette satışa başladığı ilk ürün kitap olmuştur. Ancak yenilikçi ve gelişime açık oluşuyla bugün bilgisayar oyunundan mobilyaya kadar pek çok ürüne sitesinde yer vermektedir. Dünya da yaygın olarak kullanılan site akla gelebilecek her ürünün satışını yaparken müşteri memnuniyetini çok önemsemektedir. Türkiye’ye girişinden itibaren hızlı bir gelişme göstererek kısa sürede en sık ziyaret edilen alışveriş sitesi haline geldi. Rakiplerine oranla daha uygun fiyatlar ve kaliteli ürünleriyle dikkatleri üzerinde toplamıştır. Ürün siparişleri, paketlenmesi ve kargolanmasıyla ilgili tüm detaylara 0850 390 28 30’ dan çağrı merkezini arayarak erişmek mümkün.

Amazon çağrı merkezi numarası 0850 390 2830 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Amazon Türkiye İletişim Formu ve E – Posta

Her konuda firma ile ilgili bildirim vermek için sadece ilgili hesaplar üzerinden taleplerini ileten müşteriler için destek sunulur. Amazon Türkiye bünyesinde alışveriş yapmak için gerekli hesabın oluşturulmasının ardından ilgili sayfalar üzerinden bildirim yapılması mümkündür. Tüm sorunlarını için e – posta adresi üzerinden bildirim yapabileceğiniz sayfaya da benzer şekilde üyelik sonrasında ulaşmanız mümkündür. Öte yandan yasaların ihlali konusunda bildirimleriniz için yine iletişim formlarını kullanabilirsiniz.

  • Amazon Türkiye E – Posta
  • Amazon Türkiye İletişim Formu
Tweets by AmazonHelp

AMAZON ŞİKAYET HATTI

Firmanın tek hedefi müşteri memnuniyetini sağlayarak sektörde liderliğini korumaktır. Bu nedenle kalite ve güvenilirlik ilkelerinden ödün vermeden ilerlemektedir. Müşteri istek ve şikayetlerine oldukça önem veren firma hakkında sizin de bir istek ya da sikayetiniz varsa çağrı merkezi numarasından ulaşarak şikayet hattına bildirebilirsiniz.

Amazon’un müşteri hizmetleri numarası bulunmaktadır. Ayrıca iletişim panelinden üyeliğinizle birlikte giriş yaparak sorularınıza çözüm arayabilir; istek, şikayet, önerilerinizi iletebilirsiniz.

Amazon Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0850 390 2830

0811 213 0085 (Ücretsiz)

Amazon Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
00 1 206-266-2992

Amazon Destek Formu
İletişim Formu

Amazon şikayet hattı 0850 390 2830 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Amazon müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Amazon şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Amazon Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

0850 390 2830

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Amazon çağrı merkezi numarasına 0850 390 2830 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

Amazon E–Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Amazon Türkiye, aktif şekilde sosyal medya hesaplarını kullanarak en iyi şekilde operasyon süreçlerini de müşterilerinin memnun olacağı şekilde sürdürmektedir. Bu konu hakkında sizlerde istediğiniz her zaman aşağıdaki sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilirsiniz. Ek olarak e-posta adresi üzerinden de dilerseniz görüşebilir, bilgi alabilir ve her zaman soru – sorunlarınız hakkında da iletişimde kalabilirsiniz.

Amazon Eposta Adresi

AMAZON Facebook

AMAZON Twitter

AMAZON İnstagram

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir