Instagram video indir

Binance Müşteri Hizmetleri | Binanca İletişim

Binance Müşteri Hizmetleri | Binanca İletişim ÇağrıMerkezin

Binance, dünyanın en büyük kripto para alım satım platformudur. 2017 yılında Changpeng Zhao (CZ) tarafından açılan borsa, kısa sürede hızlı bir yükselme yaşamayı başarmıştır. Günümüzde 110 milyonu aşkın kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük kripto para borsası olma özelliğini sürdürür.

Binance müşteri hizmetleri telefon numarası ile destek sağlamaz. Üyelik, ödeme, transfer, işlem vb. sorunlarınız ile ilgili Binance müşteri hizmetleri için  adresine mail gönderebilirsiniz.

Hızlı ve güvenilir işlem sebebiyle tercih edilen Binance, 400’ü aşkın kripto para birimini listelemektedir. Aynı zamanda staking, vadeli işlem, marjin ticareti, kaldıraçlı işlem vb. farklı kripto para türev ürünlerini de destekler. Kullanıcılar, Binance ile kaldıraçlı işlem yapabilir veya spot cüzdan ile alım/satım yapmaya devam eder. 

Binance müşteri hizmetleri ekibinin hızlı çözüm sunması ve kolay bir ara yüzle hizmet vermesi sebebiyle tercih ediliyor. Ayrıca borsa, diğer rakiplerine oranla daha fazla işlem ve kripto para birimine sahip. Öte yandan olası hack ya da siber saldırılar için sigorta fonu da kullanmaktadır. 

İçeriğimizin devamında Binance iletişim kanalları hakkında diğer alternatifleri inceleyebilir ya da Binance ile ilgili en çok sorulan sorulara göz atabilirsiniz.

Binance Çağrı Merkezi

Telefon Numarası  (ABD)
Çalışma Saatleri Binance çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Binance İletişim

Müşteri Hizmetleri Mail Adresi
Binance OTC Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Binance Canlı Sohbet Binance destek ekibiyle iletişime geçmek için tıklayın.
Yardım Sayfası Binance yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Binance TR Chat Binance TR ile iletişime geçmek için tıklayın.
Binance Türkiye Genel Müdürlük Adresi Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Apt. No:175/7 Şişli İstanbul
İş Geliştirme
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Telegram, Instagram, YouTube, LinkedIn

Binance Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Binance ile ilgili en çok merak edilen soruları incelemek ister misiniz? Kullanıcıların en fazla merak ettiği soruları araştırdık ve sizin için yanıtladık. Yorumlarda Binance müşteri hizmetleri ve diğer konularla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirsiniz!

Binance Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Binance müşteri hizmetleri numarası var mı? Binance müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım? Binance çağrı merkezi numarası direk bağlanma işlemi nasıl yapılır? Binance iletişim bilgilerini nasıl öğrenebilirim? Binance canlı destek bağlanma işlemi nasıl yapılır? Vb. sorularınız varsa ve bu sorularınıza cevap arıyorsanız makalemizi okuyarak sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

BİNANCE MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Binance müşteri hizmetleri numarası hakkında bilgiye bu başlık altında ulaşabilirsiniz. Öncelikle Binance hakkında kısa bir bilgi verelim. Binance nedir? Binance, kripto para borsasının ön planda olduğu olduğu günümüzde kripto para birimlerinin ticareti için bir platform hizmeti sağlamaktadır. Kurulduğu günden itibaren hızlı bir yükseliş gösteren Binance Ocak 2018 tarihi itibariyle işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası haline gelmiştir. Binance Çin’de Changpeng Zhao tarafından kurulmuştur. Daha sonrası için Çin’deki kripto para düzenlemelerinden dolayı merkezini Çin’den taşımak durumunda kalmıştır.

Binance’de Bitcoin, Ripple, Etherium, BNB, TetherUS başta olmak üzere yüzlerce kripto para için al sat işlemleri yapabilirsiniz. Yüksek işlem hacmi sayesinde bir çok işleminizi hızlıca Binance platformu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

BİNANCE KOMİSYON VAR MI?

Binance platformunu kullanmak isteyen kullanıcıların aklına gelen ilk soru Binance komisyon var mı? Varsa komisyon tutarları nasıl? Bu sorulara cevap vermek gerekirse Binance  al sat işlemleri için standart %0,1 komisyon almaktadır. Komisyon için BNB kullanılarak ekstra indirim alma imkanı mevcut. Varsayılan olarak hesapta BNB bulundurursanız alım satım işlem komisyonlarınız BNB hesabınızdan düşecektir. Komisyon oranını düşürmek için bir diğer yolda işlem hacmini arttırmaktır. İşlem hacmi ne kadar çok olursa komisyon tutarı da o miktarda azalmaktadır. Diğer taraftan para çekme işlemleri içinde piyasa durumuna göre dinamik bir çekim ücreti alınmaktadır.

BİNANCE ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Bu kısımda Binance müşteri hizmetleri numarasıBinance çağrı merkezi numarası hakkında bilgi vereceğiz. Öncelikle belirtmemiz gerekir ki Binance müşteri hizmetleri numarası adı altında bir telefon numarası bulunmamaktadır. Ondan dolayı Binance ile telefon görüşmesi yapmanı pek mümkün gözükmemektedir. Bundan dolayı Binance ile ilgili sorunlarınızı diğer seçenekler olan destek merkezi ve mail adresi üzerinden çözüme ulaştırabilirsiniz.

BİNANCE DESTEK MERKEZİ

Binance ile ilgili yaşamış olduğunuz sorunları Binance destek merkezi üzerinden çözüme ulaştırabilirsiniz. Binance destek merkezinden bir talep göndererek yaşamış olduğunuz sorunlara ait çözüm üretebilirsiniz. Binance destek merkezine bağlandıktan sonra bir talep gönder menüsü gelmekte. Bu menü altında bir çok seçenek gelmektedir. Bu seçenekler: Türk lirası işlemleri hakkında, kimlik doğrulaması problemleri, yatırma işlemleri hakkında yardım, çekme işlemleri hakkında yardım, alım satım hakkında yardım, hesap hakkında yardım, promosyonlar ve güvenlik sorunlarıdır. Bu seçeneklerden size uygun olan işlemi seçmeniz gerekmektedir. İşlemi seçtikten sonra açıklama kısmından sorununuzu detaylı olarak doldurmanız, e-posta adresinizi girmeniz ve ek dosyalar eklemeniz gerekmektedir. Ardından Binance’nin sizinle iletişime geçmesini beklemeniz gerekmekte.

Binance Destek Merkezi
destek merkezi

BİNANCE MAİL ADRESİ

Binance ile iletişime geçmenin bir yolu da Binance mail adresine mail göndermenizdir. Aşağıda belirtilen mail adresine yaşamış olduğunuz sorunları mail atmanız çözüme kavuşmanıza katkı sağlayacaktır. Mail atarken ek olarak dosya eklemeniz sorununuzun hızlı şekilde çözülmesine katkı sağlayacaktır.

Binance Mail Adresi
[email protected]

Arama Terimleri: Binance iletişim bilgileri, Binance telefon no, Binance canlı destek, Binance müşteri temsilcisi, Binance şikayet hattı, Binance müşteri hizmetleri numarası, Binance çağrı merkezi numarası, Binance iletişim numarası, Binance müşteri hizmetleri direk bağlanma

Binance İletişim – Destek Merkezi

Binance İletişim

  • Merkezi Malta’da bulunan ve dünyanın en büyük kripto para borsaları şirketlerinden olan Binance iletişim kanallarında farklı alternatiflere sahiptir. Bu departmandaki verimi arttırma amacı ile Binance telefon numarası ile geri bildirim almamaktadır.

Fakat Binance iletişim numarası dışında kullanabileceğiniz bağlantı türlerine yazının devamında yer verilmiştir. Bunlardan biri de Binance müşteri hizmetleri merkezidir. Authenticator, API vb. yaşayabileceğiniz tüm sorunlar için listeden ilgili başlığı seçerek formu doldurabilirsiniz.

Binance Destek Merkezihttps://www.binance.com/tr/support-center

Binance Güvenilir Mi?

Binance rekor düzeylerdeki işlem hacimleri ve dünya genelinde ulaştığı toplam 9 milyondan fazla kullanıcı sayısı ile hedeflediği kripto para borsaları pazarında lider konumda bulunmaktadır. Ülkemizde de merkezi bulunan Binance destek ekibi sayesinde müşterilerinin güven konusundaki kaygılarını ortadan kaldırmıştır ve yukarıdaki Binance TR uzantılı talep formuyla Türkçe dilindeki taleplere cevap vermektedir.7/24 hizmet veren ekip Binance şikayet konularına dönüş yaparak müşteri beklentilerine dikkat etmektedir. Binance haricinde diğer Türk kripto para borsaları için ilgili sayfamıza bakabilirsiniz.

Binance Türkiye İletişim

Küresel bir blockchain şirketi olan Binance Türkiye ofis çalışmalarını da yakın zamanda başlatmış durumda. Yerel kullanıcılarının TRY pariteleri üzerinden daha kolay şekilde yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için Binance İstanbul ofis merkezini hayata geçirmiştir ve BN Teknoloji Anonim Şirketi olarak isimlendirilmiştir. Global markasında olduğu gibi Binance Türkiye iletişim numarası da bulunmamaktadır. Bunun yerine Binance destek hattı mailine e-posta atarak sorununuzu dile getirebilirsiniz. Bu mail şirketin Türkiye şubesi olan trbinance.com için geçerlidir.

  • Binance E-posta

Binance Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Güvenlik sorunlarınız veya hesabınız hakkında almak istediğiniz yardımla ilgili Binance müşteri hizmetleri ile temasa geçmek için herhangi bir Binance telefon numarası bulunmadığından dolayı diğer iletişim şekillerine başvurmanız gerekiyor.

Binance Sosyal Medya İletişim

Binance Türkiye sosyal medya hesaplarını takip ederek gerçekleştirilen etkinlikler ve düzenlenen yarışmalarla ilgili yapılan duyuru ve açıklamalardan anında haberdar olabilirsiniz. 

  • Binance Twitter
  • Binance İnstagram
  • Binance Telegram
  • Binance Facebook

Ayrıca Binance TR rehberi sayfasına ulaşarak 2 Aşamalı Doğrulama (2FA) ve kimlik doğrulama konularında Binance destek takımının hazırladığı içerikleri inceleyebilirsiniz. Lider konumda bulunmasının en büyük paylarından olan kaliteli Binance müşteri hizmetleri ve güvenlik prensipleri ile Binance şikayet sayısında rakiplerine göre avantajlı durumda olmakla birlikte yine de yazılım veya kullanıcı kaynaklı problemler yaşanabiliyor. Böyle bir durumda aşağıdan görüşünüzü veya sorunuzu bildirmeniz yeterlidir.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir