Instagram video indir

EURUSD analizi

Euro bölgesinde piyasalar bölgeden gelen PMI verilerini takip etti. IHS Markit’in açıkladığı verilere göre hizmet PMI endeksi Mart ayında 49.6 …
EURUSD analizi ÇağrıMerkezin

Euro bölgesinde piyasalar bölgeden gelen PMI verilerini takip etti. IHS Markit’in açıkladığı verilere göre hizmet PMI endeksi Mart ayında 49.6 seviyesine yükseldi.

Euro bölgesinde piyasalar bölgeden gelen PMI verilerini takip etti. IHS Markit’in açıkladığı verilere göre hizmet PMI endeksi Mart ayında 49.6 seviyesine yükseldi. Söz konusu veri Şubat ayında 45.7 seviyesindeydi. Yine Euro bölgesinde bileşik PMI ise 48.8 seviyesinden 53.2 seviyesine yükseldi. Ekonomik aktivitede ki bu iyimserliğin neden olarak ise aşılama konusundaki iyimserlik olarak yer aldı. Aşılama çalışmasının önümüzdeki aylarda satışları destekleyebileceği beklentileri, şirketlerin büyüme beklentilerinin yaklaşık olarak son üç yılın en yüksek seviyelerine çıktığı belirtildi. Diğer yandan Avrupa Merkez Bankası Yönetim Konseyi Üyesi Knot, pandemi alım programı hakkında açıklamalarda bulundu. Knot; üçüncü çeyrekten itibaren kademeli bir şekilde pandemi acil alım programının (PEPP) üçüncü çeyrekten itibaren kademeli bir şekilde durdurulabileceğini belirtti. Geçtiğimiz hafta da Avrupa Mb Başkanı Lagarde; tahvil faizlerindeki yükselişe karşılık olarak yetkililerin gerekeni yapmaktan kaçınmayacağı açıklamasında bulunmuştu. Hafta içerisinde toparlanma hareketleri sergileyen EURUSD paritesinde yeni günde 14:30’da ECb Para Politikası Duyurusu izlenecek. EURUSD paritesini teknik olarak inceleyecek olursak 1.19106 – 1.19509 – 1.20001 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1.18299 – 1.17597 – 1.17017 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir