Instagram video indir

Şirket haberleri

AKBNK – 430 gün vadeli 269,4 milyon TL tutarında bono ihraç edildi. Beyaz Eşya Sektörü: Beyaz eşya iç pazar satışları Mart ayında yıllık %26 …
Şirket haberleri ÇağrıMerkezin

AKBNK – 430 gün vadeli 269,4 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

Beyaz Eşya Sektörü: Beyaz eşya iç pazar satışları Mart ayında yıllık %26 artışla 887.987 olarak kaydedildi. Beyaz eşya satışları Ocak – Mart ayları arasında ise 2020 yılının aynı dönemine oranla %40 oranında arttı ve 2,35 milyon adet oldu.

AKBNK – 430 gün vadeli 269,4 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

ALKA & ATEKS & BEYAZ & BSOKE & GOLTS & ITTFH & KRONT & MARTI – VBTS kapsamında şirket paylarına 5 Mayıs’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, mevcut durumda BİST – 50 payları dışındaki paylarda SPK kararı gereği açığa satış yasağı bulunmakta.

AYDEM – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın toplanacak.

BASCM & OYAKC & GOLTS & KONYA & CIMSA – Rekabet Kurumu tarafından çimento sektöründeki 9 şirkete soruşturma açıldı.

BIOEN – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün toplanacak.

CANTE – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın toplanacak.

CEMAS – Kalıplama Hattı ve Kum Hazırlama Üniteleri işinin bir kısmına karşılık gelen hat ve ünitelerin imalatı ve kurulumu için DISA Industries ile imzalanan sözleşme kapsamında, imalatı ve kurulumu yapılan üretim hattının, kum hazırlama mikserleri ve üniteleri ile beraber üretime geçtiği açıklandı.

ENJSA – Şirket ile TES-İŞ Sendikası) arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin bugün başlayacağı açıklandı.

GARFA – 134 gün vadeli 400 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

GWIND – Şirket payları Borsa’da yarın işlem görmeye başlayacak.

IDEAS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 20 milyon TL’den 60 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.

IHLAS – VBTS kapsamında şirket paylarına 5 Mayıs’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

INFO – 84 gün vadeli 10 milyon TL tutarında bono ihracı kapsamında bugün talep toplanacak.

Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

ISGYO – 120 gün vadeli 274 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

HALKB – JCR Avrasya ile banka arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirme Sözleşmesi’nin yenilendiği açıklandı.

KONTR – Şirketin Özbekistan’da kurulacak 240 MW Kombine Çevrim Doğalgaz Santrali’nin Yüksek Gerilim işleri için1,8 milyon dolarlık sipariş aldığı açıklandı.

KUYAS – Şirketin ihale komisyonu gözetiminde yapılan ihale sonucunda, BorsaKule Projesi B Blok ince işler ve kalan imalatların tamamlanması ihalesinin sonuçlandırıldığı, İhale değerlendirme sonucu en uygun teklif sahibi yüklenici firma ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

LOGO & MGROS – Rekabet Kurumu, aralarında perakende ve gıda şirketlerinin olduğu 32 teşebbüse, iş gücüne yönelik centilmenlik anlaşmaları nedeniyle soruşturma açtı.

METUR – Şirket unvanının Metemtur Yatırım Enerji Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi olarak değiştirildiği açıklandı.

NUGYO – 2021 yılının başında satışa açılmaya karar verilen, Şirket portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışının satışının gerçekleştirildiği açıklandı.

OZKGY – İstanbul Eyüpsultan’daki 10.673 m 2 ‘lik arsanın satın alınmasına karar verilip, tapu nin gerçekleştirildiği açıklandı.

QNBFL – 126 gün vadeli 115 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

PGSUS – Mart – Aralık 2021 döneminde teslime konu 4 adet Airbus A320neo ve 1 adet Airbus A321neo uçağın finansmanının finansal kiralama yöntemiyle sağlanmasına karar verildiği açıklandı.

TRILC – Şirketin halka arz edilen payları paylarının Borsa’da işlem görmeye başladığı tarihten itibaren hakim ortak Mehmet Berat Battal ve halka arzdan pay almamış diğer ortaklar tarafından Borsa’da pay satışı yapılmadığı açıklandı.

TKURU – VBTS kapsamında şirket paylarına 5 Mayıs’a kadar tek fiyat işlem yöntemi getirildi.

TKFEN – Şirket’in bağlı ortaklığı Toros Tarım’ın Mersin arazisi üzerinde yapılması planlanan Tekfen Polipropilen Üretim Tesisi Yatırım Projesi ile ilgili olarak alınan ÇED Olumlu Kararı sonrasında ÇED Olumlu Kararı’na karşı açılan iptal davasının kararın iptali yönünde sonuçlandığı, şirketin temyiz yoluna gideceği açıklandı.

VKGYO – Ankara Çankaya’daki 216.932 m² kapalı inşaat alanına sahip, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı    “Cubes Ankara Projesi”nin Yapı Tadilat Ruhsatı’nın alındığı açıklandı.

AKYHO – Sadık Haranıoğlu tarafından 300.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,79’a geriledi.

AKSGY – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 1.000.000 adet pay 1,84 TL fiyattan alınırken, bugüne kadar şirket sermayesinin %0,81’ine karşılık gelen 6.533.737 adet pay geri alındı.

ISGSY – Anadolu Anonim Türk Sigorta tarafından 4.976.831 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

MRGYO – Tavira Securities tarafından 4.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,55’e geriledi.

MRGYO & MARTI – MARTI tarafından 1,71 – 1,77 TL fiyat aralığından 100.000 adet MRGYO payı alınırken, MARTI’nın MRGYO’daki payı %47,95’e yükseldi.

TSGYO – Evren Koç tarafından 4,60 TL fiyattan 9.598 pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %0,022’ye yükseldi.

FORMT – Şirket sermayesinin 76 milyon TL’den %223,68 oranında bedelli olarak 170 milyon TL nakden artışla 246 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında rüçhan haklarının kullandırılmasının ardından kalan 2.457.663 adet pay bugün ve yarın günü Borsa Birincil Piyasa’da satılacak.

FLAP – Şirket sermayesinin 31,2 milyon TL’den %200 oranında bedelli olarak 62,5 milyon TL nakden artışla 93,8 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında rüçhan haklarının kullandırılmasının ardından kalan 358.847 adet pay 26 – 27 Nisan’da Borsa Birincil Piyasa’da satılacak.

IZMDC – Şirket sermayesinin 375 milyon TL’den %300 oranında bedelli olarak 1,12 milyar TL nakden artışla 1,5 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında rüçhan haklarının kullandırılmasının ardından kalan 2.488.476 adet pay Borsa Birincil Piyasa’da satılarak sermaye artırımı tamamlandı.

Kaynak İnfo Yatirim
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
VİOP 30 Endeksi ÇağrıMerkezin
Read More

VİOP 30 Endeksi

VİOP 30 Endeks kontratında pozitif açılış bekliyoruz.(İnfo Yatırım) VİOP 30 Endeks Nisan kontratı, Çarşamba günü 1.433 - 1.469 fiyat aralığında ...
Youtube video indir