Instagram video indir

Carrtell.co Kargo Müşteri Hizmetleri | İletişim | Hızlı Kargo

Carrtell.co Kargo Müşteri Hizmetleri | İletişim | Hızlı Kargo ÇağrıMerkezin

Carrtell.co Kimdir?

Carrtell.co 2018 yılında kıtalara arasında yük taşımacılığı ile başlamıştır. 2019’un sonlarına doğru gün içerisinde hızlı teslimat sağlamak amaçlı çözümler geliştirmiştir. Bünyesinde 350’den fazla araç ve 950.000 adrese aynı günde teslimat ile birlikte e-ticaret sektöründe küçük, orta ve büyük çaplı satış yapan firmalara kargo çözümü olarak bilinmektedir.

Kuryeli Araç Kiralama Hizmeti

Cartell Kargo, kuryeli araç kiralama hizmeti sunarak sorunsuz ve efektif bir operasyonun geçirmenizi sağlar. Teknolojik desteğe sahip olan bu sistem dahilinde kurye giydirme ve size özel araç imkanı sayesinde marka bilinirliğinizi ve kurum imajınızı en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Operasyon ekibi sayesinde sektörünüze hakim saha personelinden destek alabilir ve geniş araç vasıtası ile istediğiniz kargoların hızlı bir şekilde ulaşımını sağlayabilirsiniz. Yazılım desteği sayesinde en uygun operasyonel çözüme ulaşabileceğiniz Cartell Kargo ile beklentilerinizi tam olarak karşılayabilirsiniz. Deneyimli saha personeli sayesinde hızlı teslimat garantisi ve dinamik kuryeler ile doğru tercih, güvenilir teslimat, güçlü iletişim fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik altyapıya sahip olan Cartell Kargo, efektif bir şekilde istediğiniz kargoların müşterilerinize sorunsuz bir şekilde ulaştırılmasını sağlıyor.

Carrtell.co Müşteri Hizmetleri

7/24 ulaşabileceğiniz Carrtell.co müşteri hizmetleri ile özel gönderilerinizi danışabilir ve teslimatınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Verdiğiniz ürünler hakkında bilgi ve gönderinizin durumunu sorgulamak için anında cevap alabilirsiniz veya sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

  • Carrtell.co müşteri hizmetleri telefon numarası: 0850 888 1274
  • Carrtell.co Kargo Çağrı Merkezi Telefon numarası: 0850 888 1274
  • Carrtell.co Kargo E-Posta Adresi: [email protected]
  • Carrtell.co Instagram: https://www.instagram.com/carrtellco

carrtell.co – Hızlı Teslimat Çözümleri

HIZLI TESLİMAT ÇÖZÜMLERİMİZ İLE FARK YARAT! Teknolojik altyapımız ve deneyimli saha ekibimizi birleştirerek size özel, düşük maliyetli ve profesyonel …

carrtell.co | Deliver it better.

carrtell.co, teknolojik altyapısı ve deneyimli saha ekibini birleştirerek markalara özel profesyonel çözümler üreten yeni nesil bir son nokta teslimat …

carrtell.co (@carrtellco) • Instagram photos and videos

carrtell.co. Cargo & Freight Company. Gönderileri alıcılarına “AYNI GÜN TESLİM” etmek isteyen e-ticaret markaları ile/için çalışır. Firmanıza …

Carrtell.co – Şikayetvar

Siparişim aynı gün teslim edilsin diye ekstra kargo ücreti ödüyorum, bana yoğun trafik dolayısıyla gelemedik diye gecenin köründe mesaj geliyor bu ne biçim hizmet anlayışıdır. Bugün 2. Gün 6 da geleceklerine dair mesaj attılar saat 7 hala kimse yok. Çağrı merkezi arıyorum cevap veren yok. Muhatap olacağınız bir insan bile yok. Aşırı kötü bir firma!

carrtell.co Hızlı Teslimat Çözümleri – StartupMarket

E-ticaret markalarının web sitelerinden sattığı ürünleri aynı gün ortalama 4 saat içinde alıcısı ile buluşturabilen bir teslimat ağı geliştirdik” diye anlatıyor Carrtell’i… Tosunoğlu, Cartell’in yarattığı entegre teslimatın Türkiye’de ilk defa uygulanan sistemle desteklendiğini ifade ediyor. Tosunoğlu’nun verdiği bilgiye göre satın alınan ürün, dağıtıma çıkmadan önce alıcısına teslimat dakikasına yönelik SMS atıyor ve o dakikadan önce ulaşıyor.

Carrtell Kargo Entegrasyonu – Faprika E-Ticaret

Müşteri deneyimini iyileştirebileceğiniz hızlı teslimat çözümleri ile e-ticaret sitenizde fark yaratmaya ne dersiniz? Deneyime ve teknolojik altyapıya sahip olan Cartell Kargo sayesinde profesyonel çözümlere düşük maliyetlerle ulaşabilirsiniz. Aynı gün veya ertesi gün teslimat imkanı sunabileceğiniz kuryeli araç kiralama hizmetlerine de sahip olabileceğiniz ve size özel hızlı teslimat çözümlerinden faydalanabileceğiniz Cartell Kargo uygulamasına sahip olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

e-ticaret Markalarının Teslimat Operasyonlarını Dijitalleştiren …

İnternetten ürün satan e-ticaret markalarının teslimat operasyonlarını dijitalleştiren Carrtell.co; eknolojik altyapısı ve deneyimli saha ekibini birleştirerek markalara özel profesyonel çözümler üreten yeni nesil bir son nokta teslimat firmasıdır. Aynı gün teslimat hizmeti ile ürünlerini müşterilerine hızlı ve başarılı şekilde ulaştırarak fark yaratmak isteyen her e-ticaret firmasına özel çözümler üretir.

99 Tam dakikasında teslimat hizmeti sunan Carrtell – Swipeline

Swipeline Podcast’in 99. bölümünde Carrtell’in kurucusu Batuhan Tosunoğlu ile sohbet ediyoruz.

carrtell kargo – ekşi sözlük

aynı gün ya da ertesi gün kargo çözümleri üreten girişim. ben youtube üzerinden haberdar oldum kendilerinden. heyecan verici kısa videoları için tık.

Carrtell.co Hakkında Bilgisi Olan ? (Kargo Şirketi)

Selamlar ,

İnternette araştırma yapmama rağmen şirket hakkında detaylı bilgiye, kullanıcı yorumlarına ulaşamadım. Karşıma reklam olarak çıkan bir kargo şirketi.

Daha önce kullanan, daha önce aldığı bir sipariş ”cartell” ile gelen, çalışan veya haklarında bilgi sahibi olanlar var mı ?

Siteleri www.carrtell.co

Yardımlarınızı bekliyorum.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir