Instagram video indir

İSPARK’tan kart ile ödemede yüzde 5 indirim

İSPARK, kent genelinde bulunan tüm otoparklarında kredi kartı ve İstanbulkart ile gerçekleştirilen ödemelerde indirim kampanyası başlattı. Yüzde …
İSPARK’tan kart ile ödemede yüzde 5 indirim ÇağrıMerkezin

İSPARK, kent genelinde bulunan tüm otoparklarında kredi kartı ve İstanbulkart ile gerçekleştirilen ödemelerde indirim kampanyası başlattı. Yüzde 5 indirim fırsatı sağlayan kampanya, Mayıs sonuna kadar geçerli olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSPARK, katlı, açık ve yol üstü otoparklarında her gün yaklaşık 150 bin sürücüye hizmet veriyor. Yeni bir kampanya başlatan İSPARK, araç sahipleri parklanma ücretini kredi kartı ve İstanbulkart ile ödediklerinde yüzde 5 indirim alacaklar. İsteyen sürücüler bu ödemelerini temassız olarak da gerçekleştirebiliyor.

Murat Çakır: “Otopark ücretleri kartla ödenyor”

Pandemi ile birlikte, sürücülerin kartlı ve temassız ödeme sistemlerini kullanmaları için projeler geliştirdiklerini açıklayan İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır, “Son iki yılda yaptığımız kampanya ve çalışmalarla kartla ödeme oranını artırdık. Yüzde 25’in üzerinde otopark ücretleri kartla ödeniyor ve her gün bu oran artıyor. Biz de hem sürücülerimize indirim sağlayarak onları teşvik etmek hem de pandemi döneminde nakit temasını azaltmak üzere yeni bir kampanya başlattık” dedi.

Kredi kartı ve İstanbulkart ile ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sağlayan kampanya İSPARK’ın tüm otoparklarında 31 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli olacak

Hibya Haber Ajansı

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir